1 Ocak 2024 Pazartesi

SA10512/SD2970: Atatürk'ün Mirası, CHP ve Erdoğan

Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Erdoğan, benim desteğimi, doğru bulduğu önerileri ciddiye alarak ve uygulayarak hak ediyor."

Nesiller arasında büyük uçurumlar oluşuyor, farkında mısınız bilmiyorum, ama değişmeyen bir tek şey var; ihanet milyonlarca yıl öncesi gibi her daim kendi neslini seçiyor ve işlerini yürütüyor... insanın mayasında olan bu maalesef; Allah sınamak için böyle yaratmış..

Bizler çok önemli bir yüzyıl geçişinin tanıklarıyız; geçmiş yirmi yüzyılı ve 21. yüzyılı ölçebiliyoruz, ama yeni nesiller bu ölçümü yapacak bir bilinç düzeyinde değil. Bu sorunun çözümü basit ama bunun bir sorun olduğunu anlaması gerek Erdoğan'ın... 

Ve riyakar Sufizm asla çözüm değil... 

Ve yine anası babası belirsiz Masonik İslamcılığın da çözüm olmadığı apaçık... 

Türkiye'nin her şeyden önce her türlü kötülüğün merkezi haline gelen CHP'yi tarihe gömmesi gerekiyor; masonların, kurucusu Atatürk'ü öldürerek ele geçirdikleri CHP kapatılmalı ve Türkiye özgürleşmelidir -Bu arada Cumhuriyet inkılaplarının tamamı kökleri Mustafa Reşit dönemine dayanan Masonik birer tasarımdır-.

Yeniden not düşmem gerekir... 'Atatürk'ün katli' dosyası acilen açılmalı ve masonların Kurtuluş Savaşı esnasındaki faaliyetleri dahil 2. TBMM üyelerinin oluşumu ve inkılaplar çerçevesinde iç politikayı nasıl etkiledikleri açıklığa kavuşturulmalıdır... 

Herkesin gördüğü üzere; CHP'nin derin yöneticileri olan masonlar içlerindeki Atatürk nefretini artık saklamadıkları gibi söylemlerinden de 'Atatürk'ü çıkardılar ve Atatürk düşmanlarını kolaylıkla ve çekinmeden CHP çatısı altında barındırıyorlar... 

Buradaki amacım, öldürdükleri Atatürk üzerinden bu milleti birbirine düşürmelerine artık engel olmak vaktinin geldiğini ve geçtiğini herkesin anlamasını sağlamaktır; ben tarihe böyle bakarım... Herkes gününün insanıdır, Osmanlı hanedanı da Atatürk de tarihe gömülmüştür. 

Bazılarının, Atatürk'ün yol arkadaşı olan atalarının Cumhuriyet'in ilk dönemlerindeki farklı algıları ve tutumları üzerinden, Erdoğan'ı Atatürk'ün mirasına sahip çıkmakla suçlayarak rant elde etmesine de izin veremem... Çünkü Erdoğan doğru olanı yapıyor ve kendisine cevap veremeyecek olan Atatürk üzerinden değil, yaşayan CHP-Masonlar üzerinden siyaset yapıyor... 

Şunu da her zaman olduğu gibi belirtmem gerekir; Erdoğan tarihin bu önemli geçiş noktasında bu milletin liderliğini defalarca test ederek desteklediği 'partiler üstü bir görev' icra etmektedir. Bu anlamda bir 'mihenk' taşıdır; vatanseversen desteklersin, bu kadar basit. 

Sıradan bir insanın, hayatını kolaylaştıran Erdoğan'a düşman olması için en küçük bir sebebi yoktur; ama eğer o Erdoğan düşmanı olmuşsa bu büyük ve karanlık Masonik kötülüğün 'cahil'in cehaletini iyi beslemesinden kaynaklanmaktadır. Bilinçli bir vatansever Erdoğan düşmanı olamaz! 

Eğer siyasetin, bürokrasinin, akademinin doğasındaki 'yetkiyi ve makamı istismar ederek kişisel rant ve grup rantı temin etmek' gibi bir ahlaksızlığı yok edebileceğiniz bir insan yapısı kurum, kuruluş, felsefe veya parti işlevselliği varsa, onu da lütfen lider olup önümüze taşıyın ki biz de onu seçme imkanına sahip olalım.. 

Erdoğan, uzaydan siyasetçi, bürokrat ya da akademisyen getirmiyor, bu memleketin fertlerinden seçiyor, nasılsanız öyle; içinizden seçiyor, Erdoğan'ı suçlamaya hakkınız yok... Erdoğan öncesi dönemin yetiştirdiği karakterler bunlar, bunların çocukları da işte önünüzde. Sizinkiler yani. 

Bir de aranızda Erdoğan'ı haksız yere eleştiren türler var, bunlar yazıyor, çiziyor falan... lak lak erbabı yani... 

Sorum size: Sağcı-Solcu-İslamcı-Sufist sadağından ok çeken herkesin arkasında bir felsefe var, Erdoğan'ın arkasında, onu destekleyen hangi felsefi tartışmalar var? 

Erdoğan'ın arkasında, onu destekleyen hiçbir felsefe ve felsefî tartışma yok... Bu bir lider için çok büyük bir destek eksikliğidir, ama Erdoğan bu felsefî kısırlıktan yahut daha doğrusu yoksunluktan hiç şikayet etmeden, el yordamıyla yolunu çiziyor... Bu yüzden değerli zaten. 

Ve Erdoğan, benim desteğimi, doğru bulduğu önerileri ciddiye alarak ve uygulayarak hak ediyor.


Seçkin Deniz, 01.01.2024, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-70, Sorgulamalar





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.


Seçkin Deniz Twitter Akışı