7 Mart 2021 Pazar

SA9108/AŞ119: Laboratuvar Nesnesi Bir Böcek Olarak Aşağılanan ‘Şerefli İnsan’ ve Küresel Paranoya

 Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Aşı hayırseverliği yok oldu gitti, ne var ortada? ‘Aşı Yatırımı’ Bu bir itiraf mı? İtiraf. Peki gerçek, gerçekten bu mu? Tek amaç insanlara aşı satmak mı? Elbette hayır, Covid-19 oyunu insanların neleri kaybetseler bile tepki vermeyeceklerinin sınandığı bir oyundu. Din’in bile temeli olan özgürlüğünüzü elinizden aldılar mı? Aldılar; onlar artık bunu başardıklarını biliyorlar."

Düşünüyorum. Tam bir yıldır insanlık küresel bir paranoya ile mücadele ediyor. Neden? Hem neden milyonlarca kişiyi öldürdüğü halde ‘Paranoya’ diyorum ben buna? Vicdansız, acımasız ya da zırcahil miyim? Bu kadar çok enfeksiyon uzmanı bilim adamı, yani profesör, doçent, en basit önlem olarak maske konusunda bile birbirine zıt açıklamalar yapıyorsa ben bir milyon kere bilim adamıyım. Her neyse konumuza dönelim.

Bu paranoyanın adı ‘Covid-19 Salgını’ ya da halk arasındaki adıyla ‘Korona Salgını’. Bu hastalığın, salgının haber bombardımanlarında ısrarla vurgulanan ön sıfatı ‘Yeni Koronavirüs’. Peki neydi ‘Yeni Koronavirüs’, ‘eskileri’ yüzünden neden böyle bir ‘Küresel Salgın’ alarmı verilmedi daha önce? 

Aslında o alarm verildi 2003’te SARS adı altında; ama küresel entrika deneyimleri henüz olgunlaşmamıştı. 2012’de MERS-CoV adı altında ikinci kez verildi alarm; senaryodaki eksiklikler görüldü ve tamamlandı ‘Korona Salgını’ planlayıcıları tarafından ve 2019’da hepimizi ezilecek bir böcek gibi fanusa sıkıştıran ‘Covid-19’ oyunu başladı.

Wikipedia anlatıyor; “Koronavirüsler 1960'larda keşfedildi. İlk keşfedilmiş virüsler arasında tavuklarda görülen infeksiyöz bronşitis virüsü ile soğuk algınlığı semptomları insan hastaların burun boşluklarından alınmış ve insan koronavirüsü 229E ve OC43 olarak isimlendirilmiş iki virüs türü yer almaktadır. İlerleyen zamanlarda aralarında 2003'te keşfedilen SARS koronavirüsü, 2004'te belirlenmiş HCoV NL63, 2005'te teşhis edilmiş HKU1, 2012'de fark edilmiş MERS-CoV ile Vuhan kökenli CoVID-19'un da yer aldığı pek çok yeni koronavirüs türü keşfedilmiştir. Bu virüslerin çoğu ciddi solunum yolu enfeksiyonlarına neden olmaktadır.” 

Keşfedilmiş yani ‘Coronavirus’ türleri. DSÖ’nün bilim heyetinin neden Çin’in Vuhan kentindeki laboratuvarda araştırma yaptığını izah etmiyor ama bu ‘keşif’ kavramı. Köken Vuhan Covid-19’da. İddia bu. Ama Çin yönetimi bunu reddediyor, “Önce Batı’da çıktı” diyor. 

Bahse konu Vuhan laboratuvarının finansörleri arasında iki devlet var; ABD ve Çin. Birbirlerini suçlayarak dünyayı aldatmayı ve sorumluyu saklamayı başardılar. Şimdi kimse kökeni merak etmiyor; çünkü paranoyaya kapılan herkes can derdine düşmüş durumda.

Ve işin gerçeği de şu; virüs keşfedilmemiş, bilim adamı kılığındaki canavarlar tarafından Koronavirüsün genetiği değiştirilmiş. Dünya var olduğundan beri var olan Koronavirüsler, bu tür bir küresel paranoyaya neden olmamış, ama 2019’da birdenbire olmuş. Niye acaba?

Biyoteknoloji’nin ulaştığı zirveyi sanki hiç kimse duymamış gibi davranıyorlar bu ‘Küresel Salgın’ pazarlamacıları. Afrika ülkelerinde patenti ABD’de olan EBOLA gibi virüsler ve dünyanın her yerine dağılmış onlarca biyolojik silah laboratuvarı ortada iken üstelik.

Kuru laf kalabalığını geride bırakmaya devam ederek işin aslını ortaya çıkaralım;

Wikipedia anlatmaya devam ediyor: 

“Koronavirüslerin en son ortak atası (ESOA) MÖ 8000 civarına tarihlenir. Buna rağmen koronavirüslerin çok daha eski olabileceği de düşünülür. Alphacoronovirus, Betacoronavirus, Gammacoronavirus, ve Deltacoronavirus cinslerinin ESOA'ları sırasıyla MÖ 2400, MÖ 3300, MÖ 2800 ve MÖ 3000'e dayanmaktadır.”

Tarih boyunca hiç bademcik büyümesinden, nezleden, ateşten, zatürreden, bronşitten dolayı ‘Küresel Salgın’ alarmı vermedi dünya. Kim bilir belki de tek elden yönetilmediği ve bütün dünyada geçerli hale getirilemediği için verilmedi bu alarm. O halde şimdi dünya tek elden yönetiliyor dememiz lazım.

Peki ne yapıyor bu Koronavirüsler?

“Yetişkinlerde ve çocuklarda görülen nezle vakalarının önemli bir kısmından koronavirüslerin sorumlu olduğu düşünülmektedir. Bu virüs grubu, ateş ve bademciklerin büyümesi gibi semptomlara neden olmakla beraber en çok kış ve erken baharda nezleye yol açmaktadır. Bunlara ek olarak koronavirüsler zatürre ile bronşite (viral veya ikincil bakteriyel) neden olabilirler.”

Covid-19 oyununun neden başladığını ‘Büyük Sıfırlama-Great Reset’e bırakalım ve şu ‘Yeni Koronavirüs’e kadar kaç tane Koronavirüs var ona bakalım:

“7 adet farklı insan koronavirüsü bulunmaktadır: 229E (HCoV-229E), OC43 (HCoV-OC43), SARS-CoV, NL63 (HCoV-NL63, Haven koronavirüsü), HKU1, MERS koronavirüsü (MERS-CoV), Yeni koronavirüs (CoVID-19)”

Düşünün; en son ortak atası (ESOA) MÖ 8000 civarına tarihleniyor Koronavirüslerin ve 2019 yılına kadar ‘Küresel Alarm’ yok.

Eskiler ardı ardına öldüklerinde ‘tavuklara kıran girdi’ derlerdi ve o günlerde bilim adamları henüz tarih sahnesinde bu kadar büyük güce sahip değillerdi, insan ‘şerefli’ bir varlıktı; insanın nefes alma, sevdikleriyle görüşme, sarılma, şehirlerde, dağlarda, ovalarda gezinme özgürlüğünü elinden alacak ne bir kral vardı ne de bir beşeri güç. Ama Bilim Kurulları şimdi tarihte görülmemiş düzeyde yetkiye sahipler ve hepimizi 2020 yılının Mart ayından beri kafeste tutuyorlar, devlet adamlarını kışkırtıp peşimize polis takıyorlar. Niye özgürce nefes aldığımız için, özgürce sokağa çıktığımız için ve daha birçok şeyi yaptığımız için.

Şimdi de ‘Aşı Pasaportu’ ya da ‘Aşı Kartı’ diye dayatıyor bu gözü dönmüş diktatörler. Onların istediği şekilde ne idüğü belirsiz aşıları olmazsak özgürce seyahat edemeyecek hatta birçok yere giremeyeceğiz.

Peki bu bilim adamları kendi başlarına mı yapıyor bu işleri? Mümkün mü? Tarih boyunca güç ve para sahiplerinin emrinde insanlığın canına okuyan bilim adamları vardı ve halen bu türler bilime ihanet etmiş bir şekilde, şeytanın ve şeytanın uşaklığını yapan küresel zenginlerin emrindeler. Dünya artık ‘Tek Elden yönetiliyor görmüyor musunuz? 

Bir virtüöz gibi salgınla ilgili küresel enformasyon yapan, Pfizer-BioNTech, AstraZeneca gibi aşı şirketlerine milyonlarca dolar yatırım yapan dolar milyarderi ‘hayırsever’ maskesi altında herkesi aşılamak isteyen Bill Gates ne diyordu Şubat 2021’de, bir diğer milyarder Elon Musk Bitocin vurgunundan milyar dolarlar götürünce? “Bugüne kadar hiç Bitcoin almadım, aşı gibi, somut ürünler yaratan yatırımları tercih ettim”. 

“Gaz çıkararak Ozon tabakasına zarar veriyorlar” diyerek saçmalayan ve inekleri yok etmeyi teklif eden de bu şahıs, laboratuvarda ‘Yapay Et’ üretmek için milyonlarca metrekare (1 milyon dekar (dönüm)) tarla satın alarak yatırım yapan da. Çin'in başkenti Pekin'de yeni tuvalet teknolojilerinin tanıtıldığı Yeniden Keşfedilen Tuvalet Fuarı'nda yaptığı konuşmaya elinde bir kavanoz insan dışkısıyla çıkan, "10 yıl önce dışkı hakkında bu kadar çok şey bileceğimi tahmin edemezdim" diyen, insan dışkısını ve idrarını arıtarak insana su olarak içirmek amacıyla su zengini, esir ‘Susuz Afrika’ya su’ reklamıyla klozet tasarımına milyonlarca yatırım yapan da aynı yaratık; Microsoft'un kurucusu Bill Gates.

Aşı hayırseverliği yok oldu gitti, ne var ortada? ‘Aşı Yatırımı’ Bu bir itiraf mı? İtiraf. Peki gerçek, gerçekten bu mu? Tek amaç insanlara aşı satmak mı? Elbette hayır, milyarlarca dolar kazanıyorlar aşıdan ancak daha da önemli bir amaçları vardı; Covid-19 oyunu insanların neleri kaybetseler bile tepki vermeyeceklerinin sınandığı bir oyundu. Din’in bile temeli olan özgürlüğünüzü elinizden aldılar mı? Aldılar; onlar artık bunu başardıklarını biliyorlar.

Fakat bizim gibileri unutuyorlar. Bir tek insan bile bu şeytanların gerçek amaçlarını fark etmiş olsa bile başarılı olamayacaklar ve aslında başarılı olamadılar. 

Binlerce yıldır şeytanlarla uğraşan insanoğlunun bu tuzaktan da sıyrılacağını ve tarihteki birçok örnekte olduğu gibi, bu ‘Küresel Salgın Tiyatrosu’nun da geçip gideceğini biliyorlar. Bir raund kazandılar sadece ve sonunda yenilecekler… 

Çünkü çocuklarımız her şeyi görüyor, Allah da görüyor ve biz çocuklarımızın aklına güveniyor ve Allah’a inanıyoruz.


Arif Şahin, 07.03.2021, Sonsuz Ark, Şaşkınların Tarihi 119

Not: 5 Mart 2021 verilerine göre Dünya'da Kasım 2019'dan beri görülen 115,478,709 Covid-19 vakasına karşılık ölen 2,568,720 insan var. Bu % 2.2 ölüm oranı demek ve bu oran ilginç bir şekilde dünyanın hiçbir yerinde ve DSÖ kayıtlarındaki istatistiklerine ulaşılamayan normal mevsimsel griplerden ölümlerden çok daha düşük bir oran.


Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.



Seçkin Deniz Twitter Akışı