7 Şubat 2021 Pazar

SA9064/AŞ118: Satanistlerin İstediği Olmayacak

Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Satanistlerin istediği olmayacak; dünyayı sıfırlayamayacak ve hayatı, ilişkileri, kısaca yasakladıkları hiçbir şeyi unutturamayacaklar ve yeniden tasarlayamayacaklar, yasakladıkları bütün her şey öncekinden daha etkin ve canlı olarak sürmeye devam edecek."

Gelecekte bugünleri analiz edecek olanlar şunu söyleyecekler; Kasım 2019’da Çin’in Vuhan kentinde görülmeye başlayan, Yeni Coronavirus, Covid-19, SARS CoV2, 2019-nCoV adlarıyla anılan virüs, DSÖ’nün talimatları ve devletlerin polis-jandarma güçleri yoluyla, 2020 yılının tamamında ve 2021 yılının ilk çeyreğinde dünyanın bütün ülkelerinde hayatı, özgürce nefes almayı, sosyal ilişkileri, ekonomiyi, seyahâti, dinî bayramları, ibadetleri durdurdu; Covid-19 virüsünü neden olduğu iddia edilen salgın insanların bütün haklarının kısıtlanmasına ve evlerinde süresi belirsiz olarak mahkum hayatı yaşamalarına bahane olarak kullanıldı.

Ben bu işkencenin bittiği zamanı, 2021’in ilk çeyreği ile sınırlandırdım şimdilik, ama gelecekte bu son sınır kesin olarak bilinir olacak ve bugün yaşananlar, virologların, ilaç firmalarının, bankacıların, merkez bankalarının uzmanlarının, ekonomistlerin, dijital pazarlama platformlarının, teknoloji şirketlerinin, psikologların, sosyologların, hukukçuların, din adamlarının, siyaset bilimcilerin, politikacıların verimli bir ‘temel bahane’ olarak kullanacağı alanlar olarak bizim, çocuklarımızın, torunlarımızın karşısına çıkacak; herkesin saklandığı saklanmak için çaba harcayacağı ve suçlarını gizleyeceği karanlık bir mağara olarak Covid-19 insanlığın günah keçisi veya günah çukuru olarak tarihte yerini alacak.

Bunları yazarken, asıl suçluların kimler olduğunu düşünüyorum. Sizce kimler bu virüs belasını insanlığın başına saranlar? Bana göre suçlular belli; bütün satanistler bu anlamda tek suçlu. Tabi, satanist milyarderler bu suçun tasarımcıları ve uygulayıcıları, ayak takımı niteliğinde insanların arasına serpiştirilmiş satanistlerin vebali mi büyük, salgın boyunca milyar dolarlarını kat kat arttıran büyükbaş satanistlerin günahı mı büyük, kendi aralarında halletsinler; ancak ben eminim ki bu virüs satanistlerin insanın başına açtığı yapay bir bela.

Daha çok tartışacaksınız biliyorum, fakat sizin şaşkınlığınızla uğraşacak halim yok, ben hava sıcaklıklarındaki olağanüstü değişimlere bakıyorum. Siz virüslerin hangi hava sıcaklığında yaşadığını ya da öldüğünü belirleyememiş zavallılar olarak, bir tek kaynaktan uydurulan haberleri okumaya alışkın olduğunuz için hava sıcaklıklarındaki mevsim dışı anormallikleri, iklim değişikliği diye yutmaya devam ediyorsunuz. 

Ben de Allah’ın, milyarder satanistlerin laboratuvarda biyo-teknoloji teknikleriyle genetiğini değiştirerek insanlığın başına bela ettiği ve Türkiye’de %1, Dünya’da %2 öldürme oranına sahip olan Covid-19’u durdurmak için atmosfer hareketlerini değiştirdiğini ve virüsün kolaylıkla yayılamayacağı bir hava sıcaklığı ortamını sağladığını düşünüyorum. 

Bunun dışında elinizde herhangi bir açıklama yok çünkü; iklim değişikliği sakızı ile durumu açıklayamadığınızı da görüyoruz; çünkü kar dağlarda ve ovalarda kat kat yığılıyor ve yağmurlar şiir gibi yağıyorlar yeryüzüne; ama kışın ortasında olmamıza rağmen hava sizin virüsünüzün istediği kadar soğumuyor, tıpkı yazın sizin istediğiniz sıcaklıklardan daha fazlasına çıktığı gibi. Ateizmin satanizmin ilk basamağı olduğunu bilenler için yalanların açıklayıcı hiçbir özelliği olmadığı da malum.

Satanistlerin istediği olmayacak; dünyayı sıfırlayamayacak ve hayatı, ilişkileri, kısaca yasakladıkları hiçbir şeyi unutturamayacaklar ve yeniden tasarlayamayacaklar, yasakladıkları bütün her şey öncekinden daha etkin ve canlı olarak sürmeye devam edecek. Bugün bütün dünya genelinde yayılma hızı düşen salgının işaret ettiği temel gerçek bu; bilim adamlarının ve politikacıların, medyadaki borazanların ya da Bill Gates’in yalanları beni ilgilendirmiyor.

Satanistlerin üzüldüğü şeyler de gerçekleşti bu arada. Sokaklarda, barlarda, kuytu köşelerde hayvanlar gibi çiftleşenlerin sayısı azaldı. Fuhuş yatağına dönen İngiltere’de sağlık otoriteleri tek partner önerdiler hep; satanistler tarafından cinsiyet geçişlerine şartlandırılan zavallı İngiliz gençler salgında asıl cinsiyetlerine geçiş yaptılar. İnsanlar şeytanın pisliklerinden uzakta kaldılar; içki, kadın ve çocuk ticareti azaldı, savaşlar ve terör neredeyse durdu. Hindular, Hristiyanlar ve Ateistler temizliğin farkına vardılar; harıl harıl yıkanıyorlar.

Yok, hayır, öfkeli değilim, aksine sakinim. Fakat elim durmuyor, çalınmış bir yıldan daha fazlasını istemeye kalkan olursa, o zaman öfkem ne olur ben de bilmiyorum. 

Yedi buçuk milyar insan dişini sıka sıka bugüne kadar geldi; ama herkes biliyor ki, hiç kimse özgürce nefes alabilme ve seyahat etme hakkını kullandığı için ceza yediğini, gözaltına alındığını, ailesini, akrabasını ziyarete gittiğinde polis tarafından basıldığını, sokağa çıktığında suç işlemiş olarak muamele gördüğünü, camiye gittiğinde kapalı cami kapılarıyla karşılaştığını, bayramlaşmanın yasaklandığını unutmayacak.

Vicdanlı insanlar şunları da unutmayacak, unutamayacak; CHP-HDP-İP-GEP-DAP-FETÖ-PKK-DAEŞ ittifakı salgının yayılması için elinden gelen her şeyi yaptı, Ak Parti-MHP ittifakının lideri Erdoğan da salgının kontrol altına alınması ve durdurulması için dünyanın en etkin, en hızlı stratejik kararlarını aldı ve en modern ve yetkin sağlık sistemini halkının hizmetine sundu; dünyanın her yerinden vatandaşını ambülans uçaklarla Türkiye’ye getirtip tedavi ettirdi.

Yine söylüyorum satanistlerin istediği hiçbir şey olmayacak, çünkü Allah onlara izin vermeyecek.

Salgını ‘temel açıklayıcı bahane’ ya da ‘gerekçe’ olarak kullanmak isteyenlerin hiçbiri boşuna hayal kurmasın; insanlık kendi akışını kendisi sağlamaya devam edecek ve size muhtaç olmayacak.

Bugünler de geçiyor ve geçecek, Allah’a inananlar ve güvenenler asla mağdur olmayacak.


Arif Şahin, 07.02.2021, Sonsuz Ark, Şaşkınların Tarihi 118



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.



Seçkin Deniz Twitter Akışı