19 Mart 2019 Salı

SA7523/SD1321: Yeni Zelanda: İsrailli Bir Kitlesel Cinayetin Aydınlatılması mı?

Sonsuz Ark'ın notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız metin, Veterans Today'ın, Kıdemli Editörü Gordon Duff'a aittir ve Yeni Zellanda Chiristchurch Cami katliamında 50 müslümanı şehit ettiği, 48 müslümanı da yaraladığı iddia edilen 28 yaşındaki Brenton Tarrant'ın "sahte bir kişi olarak gittikçe daha fazla yeniden yaratıldığını" iddia ediyor; yazara göre gerçek katil 42 yaşında İsrailli bir suikastçi, Tarrant da Trump gibi mason ve bu tarihi(!) kahramanlığın ödülü olarak ün kazanan ve geceleri cezaevinden çıkacak olan sıradan biri... Gordon Duff', 42 yaşındaki asıl suikastçinin İdlib'de DAEŞ ve El Nusra ile ilişkileri olan, Esat'ı öldürmekle görevlendirilen biri olduğunu söylüyor ve şunu ekliyor: "Kuzey Kore dışında ve başka bir yerde izlediği iz, Maidan(Ukrayna) nişancılarının da eğitildiği “Steve Bannon / Anders Berstein” devresiydi. Maidan'da kullanılan Gürcü keskin nişancılar, Gürcistan/Tiflis VT bürosu şefi Jeffrey Silverman'a göre, Bttel Corporation ve British Petroleum ile sözleşmeli olan grupların gayet iyi tanıdığı özel askeri yüklenicilerdi."  Terörist Tarrant olarak verdiği masonik pozla medyada yer alan kişinin Trump'la ilişkisini anlamak için 16 Ağustos 2018 Perşembe günü yayınladığımız 'Başkan Olarak Donald Trump ve Amerika Birleşik Devletleri Gerçeği' başlıklı analizi okumanızı öneriyoruz. ( 'SA7522/ÇY4-DB142: İstihbarat Sızıntısı: Saldırı Gerçek, Saldırgan Sahte, Breivik gibi Yahudi Doğmuş Bir Free Mason' başlıklı çevirimiz, bu çeviri ile birlikte okunmalıdır.)
Seçkin Deniz, 19.03.2019

New Zealand: The Unraveling of an Israeli Mass Murder?

Arthur Brown’ın 1968 tarihli yarı hit şarkısı “not so rock and roll”, bildiğimizden çok daha fazla oyuncu ile tamamen özenle hazırlanmış teatralize cinayet sahnesinin “hit video”(aşağıda)sunun zeminini oluşturdu. 





Profesyonel bir suikastçi, deneyimli, bir sosyopat ve sosyal medya kullanmayan, komşuları, iş arkadaşları, okul arkadaşları, silah kayıtları ve arabası olmayan, Paskalya Tavşanı tarafından “önceden öldürülmüş” bazı kurbanlarla yaptığı videoda çözülen ikinci bir tetikçi ve bazı çok ciddi süreklilik sorunları olan bir"sahte insan" ile uğraştığımızı biliyor muyuz?



28 yaşında, dünyayı dolaşan, her şeyi fotoğraflayan, herkes tarafından sevilen, tonlarca parası olan “bir fitness eğitmeni”;  sonra gizemli bir şekilde insanları öldüren bekar genç bir adam var.


Elimizde 42 yaşında, Filistinlilere karşı eğitilmiş ve Güney Suriye ile İdlib’de El Kaide’de görev yapan, Türkiye’ye giren ve çıkan, Yahudi bir aileden gelen eğitimli bir suikastçi var.


Ayrıca, sağlam istihbarat kaynaklarının “taşıma ve lojistik” konusunda yardımcı 4 kadın “turist” var dediği ve yerel polisin ikinci bir tetikçi olduğunu söylediği bir operasyonumuz var.




"Yolculuğa tutkulu genç bir adam" olarak dünyada seyahat ediyor; sosyal medyaya sahip değil. Okul fotoğraflarına sahip değiliz, iş geçmişine sahip değiliz, eğitimini bilmiyoruz, mesleğine dair bilgimiz yok, bizim Sandy Hook  gibi “nişancı” bir başka “boş kişi” ve diğerleri var. 

Bu kez, VT (Veterans Today)'nin günlük özel brifing aldığı, Rus ve Suriye istihbaratının izlediği alanlara geçme hatası yaptı. Ne de olsa onu tanıyorlar, çünkü Başkan Esad'ı öldürmesi gerekiyordu. Ah, CNN bundan bahsetmedi mi?


Olayın kendisi, bu sefer canlı videoda (aşağıda / uyarıda), ama önce Trump’ın, Trump’ı “beyaz milliyetçilik” savunucusu ve “istilacılara” karşı mücadele olarak öven tetikçi ile olan ilişkilerini ele alacağız.




Tabii ki, olayın kendisi, hiç görünmeyen polis, yalnızca bir tetikçi, İsrailli eğiticileri (Rus askeri istihbarat kaynakları) adına Başkan Esad'ı öldürerek aradığı ve başaramadığı şöhreti garanti altına alan kişi şimdi hayatını bir hapishane dairesinde geçirecek.

InfoWars'ı izleyecek, en iyi yemeği yiyecek, gardiyanlardan ve polisten “çak bakalım” yapacak ve Julian Assange ve Anders Breivik gibi liderliğini üstlendiği Masonik Forum olan Canberra Satanic tarikatına üye olarak oynadığı tarihi rol için ödül olarak geceleri girip çıkacak.


Sonra 3 tutuklama daha duyduk. Bu ilginç bir hikaye olacak.


İsrail'in Amerika'daki en güçlü destekçisi olan Jerry Falwell Jr., tüm Müslümanları öldürmeye çağırıyor. ("Kullanım Şartları" için bu video "kaldırıldı", size iyi şanslar dileriz)


Sonra, tutuklanan üç kişi, bizim hesaplarımıza göre, Anders Brevik'e (Breivik / Berwick / Bronstein) yardım edenlerle aynı hücreleri paylaşıyor.


Pek çok vak'ada olduğu gibi, sahte kitle katliamcılarımız ve iki türümüz var; ölüler yok ve katil yok, değişmeyen polis ya da güvenlik görevlisi, çekimleri yapanlar ve öldürülmek ya da hapse tıkmak için aranan kurbanlar var.


Tutuklamaların yapıldığı ancak tutuklananların kaybolduğu Sandy Hook'un raporlarında olduğu gibi tetikçiler her zaman çoktur. Buna devam edelim ve sonra geri dönelim.




Şeytanî ritüelde üst düzey Masonların tanımlayıcısı olan Trump'ın rezil “Canavarın 666 İşareti” ile poz veren 28 yaşındaki Brenton Tarrant sahte bir kişi olarak gittikçe daha fazla yeniden yaratılıyor.


CNN'de bugün:


"Christchurch saldırısından önce şüpheli saldırgan Brenton Tarrant'ın geniş seyahatleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam etti.


CNN, Tarrant'ın 2016 yılının Mart ayında Mısır ve Yunanistan'ı ziyaret ettiğini doğruladı ve Türkiye devlet yayıncısı TRT,  aynı ay Türkiye'yi ziyaret ettiğini Eylül ayında yeniden Türkiye'ye geldiğini ve yaklaşık yedi hafta boyunca ülkede kaldığını bildirdi.


Yerel haber ajansları da Tarrant'ın 2016 yılı sonlarında ve 2017'nin başlarında Sırbistan ve Karadağ, Bosna-Hersek ve Hırvatistan'ın Balkan ülkelerini ziyaret ettiğini bildirdi.


Camii saldırılarından kısa bir süre önce Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern ve diğerlerine gönderilen nefret dolu “manifesto” da, Tarrant, 2017 yılında Avrupa'da seyahat ederken dünya görüşünün çarpıcı biçimde değiştiğini yazdı.


Devlet haber ajansı BTA 'ya göre, Bulgaristan Başsavcısı Sotir Tsatsarov Cuma günü gazetecilere verdiği demeçte, Tarrant 2018 sonunda Bulgaristan ve Romanya'yı ziyaret etti. Tsatsarov, şüphelinin bölge tarihi hakkında çok iyi bir bilgiye sahip olduğunu da ekledi.


CNN, Tarrant’ın Ekim 2018’de Pakistan’ı ziyaret ettiğini de doğruladı."


VT Tarrant'ın Türkiye'ye yaptığı 3 ziyareti açıkladıktan sonra Türkiye ziyaret grubuna eklendi. Türk ziyaretlerinin 2018'den başlayarak İsrail'deki 6 aya denk geldiği ve 'eğitildiği' İdlib'den İsrail destekli El Kaide / El Nusra grupları tarafından kovulduğu söylenmedi.




Bundan önce, 2017'de İsrail'e gitti ve oradan Suriye'ye geçti, Rus Askeri İstihbaratı'na göre, Deraa'yı ve ardından İsrail ve ABD’nin DAEŞ savaşçılarının mültecilerin koruması altında tuttuğu yer olan Al Tanf dışındaki bir mülteci kampını ziyaret etti.

Bu, Rusya’nın ordusunda bir General tarafından onaylandı. Rusya, El Tanf’ta ABD ordusuyla yüzleşmeyi ciddiye alıyor.



 Tarrant'ın ziyaret ettiği ABD'nin yönettiği mülteci kampındaki toplu mezarlar (Suriye Kaynakları)

Buradaki çalışmaları koordine eden, Suriye ve Rusya'daki kaynaklarımıza göre personeli neredeyse tamamen İsrailli eğitimli istihbarat subaylarından oluşan, Demokrasileri Savunma Vakfı'nın gölgeli FDD'si var.


Tarrant Rukban kampındaydı ve oradan DAEŞ hücreleriyle bir araya geldiği Deraa'ya gitti ve ardından İsrail'e geri getirildi, oradan Türkiye'den geçerek İdlib'e girip El Nusra ile bir araya geldi. DAEŞ / Nusra'ya girdi ve çıktı, Belgrad'a gitmeden önce Suriye'den Türkiye'ye 3 kez yasadışı olarak geçti.


Suriye İstihbaratından Arkaplan


Tarrant, 2012'den beri Başkan Esad'a tehdit teşkil eden İsrailli bir eğitimli suikastçi olarak gözetim listesinde.


16/3/2016 tarihinde Arapça olarak VT’e gönderilen kayıtlar, Tarrent’in ailesinin 1948’de Filistin’de olduğunu söylüyor. Aile kökenli bir kayıtları yok ve teknik olarak, ailesi savaş sırasında Avrupa’da olmasa bile, ailesini, “soykırımdan kurtulan” dindar bir Yahudi aileye dönüştürüyor. Mevcut tanımlara göre, bu dönemde yaşayan herhangi bir Yahudi, hatta Avrupa dışında yaşasa bile, bazı durumlarda “soykırımdan kurtulan” olarak tazminat hakkı olduğunu iddia edebilir. Bu güne dek hiçbir zaman Avrupa'da bulunmayan onbinlerce kişi Almanya hükümetinden tazminat alıyor .


The Times of Israel'den:


“Bu yılın başlarında Alman hükümeti, Yahudi Soykırımı'ndan kurtulan 25.000 kadar Cezayirli Yahudi'yi tanıyarak, tazminat hakları olduğuna karar verdi.


Şubat ayındaki Talepler Konferansı'nda (The Claims Conference) ,1940 Temmuz ve 1942 yılları arasında Cezayir'de yaşayan Yahudilerin 2,556,46 Euro (3,183 $) tutarındaki bir kerelik ödeme için uygun olduğu açıklandı.


Talepler Konferansı hayatta kalanların tazminat almalarına yardımcı olan kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. 1951 yılında uluslararası Yahudi örgütlerinin temsilcileri tarafından kuruldu ve Almanya'dan aldığı fonları sağ kalanlara ve refah gruplarına dağıtıyor. Talepler Konferansı'nın rakamlarına göre, 1952'den beri Alman hükümeti tazminat olarak 70 milyar dolar ödedi. ”


Tarrant’ın İsrail’e, Suriye’ye, Türkiye’ye ve daha fazla ülkeye seyahat etmesine izin veren “miras” kayıtları yok.


Aşağıdaki video, Tarrant'ın silah kullanmaya ve sivilleri öldürmeye aşina olduğunu açıkça gösteriyor. Soru yok. Bu video hakkında uyarıyoruz, bu anlaşılabilir bir durum ancak açıkça radikalleşmiş birini de gösteriyor; İsrail’in “Trump benzeri” duvarından ve yüzlerce keskin nişancı kulesinden çocuklar dahil olmak üzere Filistinliler’e yönelik “rastgele atışlar” yapıldığına inanıyoruz.


Kadınlara ve çocuklara bomba atıp havaya kan püskürttüğü sırada “savaş” hakkında  yaptığı sohbeti dinleyin. Bu onun ilk rodeosu değil. (Video Youtube tarafından kaldırılmıştır.)


Ardından ikinci videonun, polis memuru olduğuna inandığımız “yardımcı” yı gösterdiğine inanıyoruz: (Video Youtube tarafından kaldırılmıştır.)


Sandy Hook'ta olduğu gibi, kullanılan silahlarla ilgili sorunlarımız var. Şimdi tuhaf bir “California” modifikasyonuna sahip tek bir AR15 görüyoruz, flaş baskılayıcı yok ve el kavramalarını çıkarmak için bir arka stok var. Yeni Zelanda'da böyle bir yasa yoktur.


Unutmayın, Tarrant Yeni Zelanda’lı değil Avustralya’lı Avustralya’ya nasıl ulaştı? Bazıları aşırı derecede yasadışı olan 5 askeri silahı nasıl aldı? Uçakta nasıl taşındılar? Onlar nereden geldi? Şimdi neredeler? Neden onları göremiyoruz?


Tarrant'ın orijinal çekimi, Ann Arbor, Michigan'da üretilen bir Eotech manzarasını içeriyordu. Bu ünitenin seri numarası var. Bu ne? İzlenebilir. Videoda kullanılan ikinci tüfek İsveç yapımı bir Aimpoint görüşüne sahipti, ayrıca çok pahalı ve seri numaralandırılmış.


ABD'de “kullanılan Eotech“ sadece kanun uygulayıcı bir 'versiyon'dur.  Ayrıca Clinton döneminde ABD’de de yasaklanan silahlardan özel olarak değiştirilmiş bir AR15'in erken bir versiyonuydu. Avustralya'nın kırsal bölgelerinde bulunan bu sahte  modifikasyon AR 15'lerin hiçbiri veya bir kaçı değiştirilmedi. Silah orada hiç kullanılmamış, çünkü .223 / 5.56 mm kartuş uzun menzilli varyasyon çalışmaları için yetersizdi ve çok azı Avustralya ordusuna verildiler ve Vietnam dönemi, 20 inç namlulu ve son derece iyi tanınan M 16 E1 karakteristiklerine sahiplerdi.




Bu yasaklanmış “Avustralyalı” silah Avustralya'ya nasıl ulaştı? Diğer silahlar, daha çok AR, av tüfeği ve tabanca nereden geldi?

Arka planın bir kısmı, Hollanda terörle mücadele kuvvetlerindeki kaynaklardan geldi ve aynı zamanda orada ve Orta Avrupa’daki (Asla Doğu Avrupa olarak adlandırılmayan, yani Rusya’da)  Beyaz Supremacist gruplarla temas kurmaya başladıkça tetikçimizin arka planı aydınlanmaya başladı.


Kuzey Kore dışında ve başka bir yerde izlediği iz, Maidan nişancılarının da eğitildiği “Steve Bannon / Anders Berstein” devresiydi. Maidan'da kullanılan Gürcü keskin nişancılar, Gürcistan/Tiflis VT bürosu şefi Jeffrey Silverman'a göre, Bttel Corporation ve British Petroleum ile sözleşmeli olan grupların gayet iyi tanıdığı özel askeri yüklenicilerdi.


Peki neredeyiz? Orada ikinci bir nişancı ve silah, “önceden öldürülmüş” kurbanlarla ilgili garip bir video var. Şahitleri susturduk ve videoları yasakladık.


Cennetten gelen paramız, İsrail’de eğitim, Suriye’de ve Türkiye’de geçirdiğimiz zamanımız, parasız, fotoğrafsız, videosuz, sosyal medyasız, arkadaşsız, okul arkadaşsız, dünya turisti gibi davranan eğitimli, Yahudi ailesi 1948’de Filistin’den/İsrail’den İngiltere’ye göç ettiğinde hiçbir komşusu ve bir İngiliz/İskoç geçmişi olmayan bir suikastçimiz var.


Elimizde biraz fazla yalan var. Ve böyle devam eder..



Gordon Duff, Kıdemli Editör, VT Personel ve İstihbarat Kaynakları, 17.03.2019, Veterans Today



(Gordon Duff, Vietnam Savaşı'ndan bir donanma gazisidir. Engelli bir gazidir ve onlarca yıldır gaziler ve POW konularında çalışıyor. Gordon, akredite bir diplomat ve genel olarak en iyi küresel istihbarat uzmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Dünyanın en büyük özel istihbarat teşkilatını yönetiyor ve güvenlik meseleleri konusunda hükümetlere düzenli olarak danışmanlık yapıyor.

Duff, çokça seyahat etmiştir, dünya çapında yayınları vardır ve televizyon ve radyoda "birkaç" ülkeden fazla ülkede düzenli olarak konuk oluyor. Ayrıca tarihi silahlar ve restorasyonlar konusunda uzmanlaşmış eğitimli bir şef, şarap meraklısı, hevesli bir motosikletçi ve silah ustasıdır. İş deneyimi ve ilgi alanları enerji ve savunma teknolojisi üzerinedir.)



Seçkin Deniz, 19.
03.2019, Sonsuz Ark, Çeviri, Çeviri ve Yansımalar
Takip et: @Seckin_Deniz


Not: Çeviri programları kullanılarak İngilizce'den çevrilmiştir.



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı