19 Mart 2019 Salı

SA7522/ÇY4-DB142: İstihbarat Sızıntısı: Saldırı Gerçek, Saldırgan Sahte, Breivik gibi Yahudi Doğmuş Bir Free Mason

Sonsuz Ark'ın notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız metin, Veterans Today'ınKıdemli Editörü Gordon Duff'a aittir ve Yeni Zellanda Chiristchurch Cami katliamında 50 müslümanı şehit ettiği, 48 müslümanı da yaraladığı iddia edilen 28 yaşındaki Brenton Tarrant'ın "sahte bir kişi olarak gittikçe daha fazla yeniden yaratıldığını" iddia ediyor; yazara göre gerçek katil 42 yaşında İsrailli bir suikastçi, Tarrant da Trump gibi mason ve bu tarihi(!) kahramanlığın ödülü olarak ün kazanan ve geceleri cezaevinden çıkacak olan sıradan biri... Gordon Duff', 42 yaşındaki asıl suikastçinin İdlib'de DAEŞ ve El Nusra ile ilişkileri olan, Esat'ı öldürmekle görevlendirilen biri olduğunu söylüyor ve şunu ekliyor: "Kuzey Kore dışında ve başka bir yerde izlediği iz, Maidan nişancılarının da eğitildiği “Steve Bannon / Anders Berstein” devresiydi. Madan'da kullanılan Gürcü keskin nişancılar, Gürcistan/Tiflis VT bürosu şefi Jeffrey Silverman'a göre, Bttel Corporation ve British Petroleum ile sözleşmeli olan grupların gayet iyi tanıdığı özel askeri yüklenicilerdi."  Terörist Tarrant olarak verdiği masonik pozla medyada yer alan kişinin Trump'la ilişkisini anlamak için çevirisini yayınladığımız 'SA7523/SD1321: Yeni Zelanda: İsrailli Bir Kitlesel Cinayetin Aydınlatılması mı?başlıklı diğer analizini okumanızı öneriyoruz.
Seçkin Deniz, 19.03.2019


Intel Drop: Shooting Real, Shooter Fake, Jewish Born Freemason like Brevik (VT hacked 7 minutes after posting)
(Bu yayın VT tarafından yüklendikten 7 dakika sonra saldırıya uğradı)

"Donald Trump" adına yazılmış "manifesto"ya göre, satır aralarına bakılınca, her şey şu tam da sözde yasal olarak belirlenmiş "Yalnızca Yahudi" İsrail Devleti



Garip modifikasyonlar, alev gizleyici yok, tuhaf stok, hiçbiri Yeni Zelanda yasalarına gerek duymuyor... daha önce böyle bir silah görmemiştik... hurda parçası.

Devam eden bir “OP” var. Aynı gün, sahte web sitesi “Intercept”, ICC'ye Suriye halkının kurtarıcısı olan Başkan Esad'ı “savaş suçlusu” olarak kovuşturma çağrısında bulundu. İsrail’e yönelik sahte eleştirilerinin yön değiştirmesini bekliyorduk. Şimdi İsrail Yeni Zelanda'da bir tetikçiyi eğitmek gibi suç ortaklığıyla karşı karşıya.


İzlemeye başlayın, hamamböcekleri bu sefer ağaçtan akıyor. Glenn Greenwald saf Mossad olduğu onaylandı ve bu da Snowden'i İsrailli eğitimli Julian Assange kadar büyük bir sahtekar yapıyor. Güçlü bir şekilde finanse edilen Intercept yakından izleniyordu. Gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu biliyorduk.


2017 ve 2018'de İsrail'de eğitilen Yeni Zelanda toplu katili daha sonra Türkiye ve Balkanları ziyaret etti. Bu teyit edildi.


Otomatik silah bir karakoldan bir mil uzakta patladığında, Mason baskın polisi bekledi, bekledi, bekledi ve nihayet 17 dakika sonra ortaya çıktı. Bunu Columbine'de ve o zamandan beri neredeyse her çekimde birkaç istisna dışında gördük.


7 Kasım 2018'de, Thousand Oaks, Kaliforniya'da bir polis memuru, silahını çekti, toplu öldürmeyi durdurmak için bir bara koştu (Ian Long adlı 28 yaşındaki eski bir denizci sorumlu tutulmuştu). Polis memuru olay yerinde kendi adamları tarafından öldürüldü. Kuralları bilmiyordu.


Hikayemiz, fakir bir Yahudi ailenin İngiltere ve daha sonra Avustralya için Filistin'den ayrıldığı ve ardından 1970'te vatandaşlık kazandıkları 1948'de başlıyor. 5 yıl sonra 42 yaşında olması gerekirken sadece 28 yıl yaşlanan, bir erkek çocuk doğdu. Avustralya’da yaşayan aileden baba asbestten öldü ve “Brenton”a aniden dünyayı dolaşmak için yeterince para kaldı; soykırımdan kurtulan, yaşayan hiçbir akraba yok. 


Listede dünya seyahatleri ne olursa olsun ve her saat geri bildirim alıyoruz, İsrail'de kayda değer bir süre kaldı, ardından Türkiye ve ardından Anders Brevik'i hazırlayan tesislerle neo-Nazi / Freemason eğitim kampları gezisi yapıldı.


Brevik ve Hertz’den 2 yolcu bir bavul olarak kiralanan minik Opel sedanı ve 50 ton patlayıcıya eşit olan akaryakıt / gübre bombalarını hatırlıyoruz.




Yalanlar yığılıyor ve Christchurch'teki toplu katliamın planlanması ve uygulanması Avustralya ve Yeni Zelanda'dan İsrail ve Balkanlara kadar gidiyor.

Polisin suç ortaklığı sadece Yeni Zelanda ve Avustralya'da değil, ayrıca sahte Brendon Tarrant, “Norveçli” kitle katili olan Anders Brevik gibi bazı çok güçlü insanların yardımıyla dünyayı terörist olarak dolaşmasıyla defalarca onaylandı.



200 kiloluk TNT'den 700 metre uzaklıktaki betonarme betona yapısal hasar?

Şimdiden birbiriyle çelişen hikayelerle, kaybolan videolarla karşı karşıyayız, ancak yalanlar daha yeni başladı. Masumları öldürmek için gönderilen bir başka tipe öfkeli istihbarat kaynakları kendi verilerini VT'ye aktarıyor.

Aşağıdaki bilgiler bugün İbranice ve Arapça (benzer) olarak geldi ve onay bekliyor.


Planlanan gruba şu anda Yeni Zelanda'da bir tur grubunun bir parçası olan 4 kadın dahil edildi. Hayır, nereden geldiklerini söyleyemeyiz çünkü bilmiyoruz ve bu konuda bir şey yapmayacağız.


Masonluk'a ait olan Yeni Zelanda polis otoritesinin üyeleri tarafından önceden bildirim alındığına ve dahil olunduğuna dair birçok teyit var. Bu, aynı zamanda bir Mason “sponsorluk” etkinliği olan Anders Brevik’in adıyla geçen Norveç’le aynı. Hatırladığınız gibi, “yakalanan” tetikçimiz Brenton Tarrant’ın da yaptığı gibi Brevik’in Avrupa’daki “Nazi” “Nazi ve Siyonist yandaş (şu anda bir tane) örgütleri arasında gübre satın almasına, saldırı tüfeğine sahip olmasına izin verildi.


Cinayetlerden sonra, özel bir dairede yaşayan ve düzenli geziler düzenleyen Brevik'te olduğu gibi, Tarrant'a “serbest sürüş” sağlandı. Yeni Zelanda ölüm cezasını 2007'de, Avustralya 2005'te kaldırmıştı.


28 yaşındaki “Brenton Tarrant” 42 yaşında. (Teyit edildi) İngiliz Telegraph’tan sahte “Brenton Tarrant” ın biyografisi:


“Genç Brenton Tarrant, doğum gününü daha yeni kutladı.


Ailesi ve kız kardeşi ile birlikte, Grafton, New South Wales kırsal kasabasında normal bir büyümenin tadını çıkarmaya devam edecekti.


Küçücük, herhangi bir şey bile, bu patlamayı işaret etmiyordu.


Aslında, kendisini bir işçi sınıfında doğmuş, İskoçyalı, İrlandalı ve İngiliz asıllı düşük gelirli bir ailede doğan “sıradan, beyaz bir adam” olarak tanımlıyor.



Brenton Tarrant babası Rodney’le

Görünüşe göre, hayatı pek de olağanüstü değildi ve okulu yerel bir spor salonunda fitness eğitmeni olmak için bıraktı.


Ancak 2010 yılında, bir sporcu olan babası Rodney, asbeste bağlı kanserden öldü ve kısa bir süre sonra bir miktar miras edinmiş olan Tarrant, dünyayı dolaşmak için ailenin evini terk etti.


Uzakta olduğu yıllarda, İngilizce öğretmeni olan annesi internette, “seyahat tutkunu oğlunu” anladığını söylese de, “inanılmaz oğlunu” ne kadar özlediğini olarak yazdı.

Bunları "Brento" suna sevgiyle yazmıştı ve onun dünyasının nasıl değiştiğinin farkında değildi.


Tarrant’ın seyahatleri onu Avrupa’nın, Kuzey Kore’nin, Hindistan’ın ve Japonya’nın bir çok yerine sürükledi. Geçen yıl Pakistan’ı “dünyanın en ciddi, iyi kalpli ve misafirperver insanlarıyla dolu inanılmaz bir yer” olarak nitelendirdi.

Sydney Morning Herald'a göre, “Hunza ve Nagar vadisinin sonbahardaki güzelliği yenilemez” diye yazdı.


1948 savaşından sonra ailesi işgal altındaki bölgelerden İngiltere'ye ve ardından Yeni Zelanda'ya kaçıp sonra 11 yıl boyunca ikamet eden, ikisi de İngiliz kökenli Yahudi anne ve babası olan, Avustralya’da ikamet eden ve 1970’te Avustralya vatandaşlığını kazanmış olan, 28 yaşında değil, 42 yaşında bir ihtiyar delikanlı.


Brenton, altı ay süren ziyaretlerle 2017 ve 2018 yıllarında işgal altındaki bölgelere gitti. Avustralya'nın başkenti Canberra'daki bir sosyal kuruluştan başka bir şey olan  Masonik Forum'un listedeki üyesidir.



İkinci tetikçi???

Neocon'un “silahlı savaşına” dair sürekli anlatımını içeren video, yaralılara  mermi sıkıldığı zaman.

Dünyanın en polissiz şehri mi?



Şeytanın çocukları kimlerdir?

Hiç şüphe yok Trump bu adamı, soykırımdan kurtulanların oğlunu seviyor. Masonlar, polis dahil, özellikle polis.




Saldırıdan önce, camiyi çevreleyen aynı alana cep telefonuyla patlamaya ayarlı 12 bomba yerleştirilmişti ve tüm evler boşaltıldıktan sonra yetkililer tarafından etkisiz hale getirilmişti.
İsrail silahlarının her atışı için tetiğe basmadan şarjörün tüm içeriğini bir seferde boşaltacak cinsten otomatik bir silah. Mermiler ve tahrip maddeleri İsrail'de yapıldı.

Saldırı, polisin, polis karakolunun camiye yalnızca 2 kilometre uzaklıkta olduğunu bulması için yeterince kısa bir süre içerisinde ki bu Yeni Zelanda yetkilileri hakkında bir çok soru işareti bıraktı, 17 dakika 4 saniye sürdü. Yeni Zelanda, İslam ile savaşan bir ülkedir ve yetkililerinin çoğu Masoniktir.


Bu Masonluk ayini, piramidin dibinde Razila'yı fotoğraflamak, çocukları öldürmek ve Etiyopya uçağının öldürülmesi vesaire gibi şeytana bir kurban sunmak için gerçekleştirildi.



Gordon Duff, VT ​​Sr. Editör,… İsrail, Balkanlar ve Türkiye'deki Kaynaklar, 16 Mart, 2019, Veterans Today


(Gordon Duff, Vietnam Savaşı'ndan bir donanma gazisidir. Engelli bir gazidir ve onlarca yıldır gaziler ve POW konularında çalışıyor. Gordon, akredite bir diplomat ve genel olarak en iyi küresel istihbarat uzmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Dünyanın en büyük özel istihbarat teşkilatını yönetiyor ve güvenlik meseleleri konusunda hükümetlere düzenli olarak danışmanlık yapıyor.


Duff, çokça seyahat etmiştir, dünya çapında yayınları vardır ve televizyon ve radyoda "birkaç" ülkeden fazla ülkede düzenli olarak konuk oluyor. Ayrıca tarihi silahlar ve restorasyonlar konusunda uzmanlaşmış eğitimli bir şef, şarap meraklısı, hevesli bir motosikletçi ve silah ustasıdır. İş deneyimi ve ilgi alanları enerji ve savunma teknolojisi üzerinedir.)






Derya Beyaz, 19.03.2019, Sonsuz Ark, Çırak-Çevirmen Yazar, Çeviri 



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı