9 Ağustos 2018 Perşembe

SA6632/AŞ88: Biz Amerika'nın Ölümü'nü Konuşuyoruz; Amerika Bizi Tehdit Etmekle Meşgul

"Biz Allah'a güveniyoruz, Dolar'a değil."


Türkiye'de insanlar iktidar destekçisi olsunlar ya da olmasınlar 24 Haziran seçimlerinden sonra rahatladılar, işlerine güçlerine bakmaya başladılar; hatta CHP içi muhalefet Kılıçdaroğlu'nu devirmek için gerekli olan serinliği de buldu; fakat terörün kaynağı olan ABD tam aksine daha fazla gerildi ve seçim sonuçlarını Erdoğan'ı devirecek şekilde etkileyemediği için çıldırmışçasına saldırmaya başladı.

Satanist/Siyonist çetenin etkili elemanları Dünya'daki en dengeli makro ekonomik profile sahip olan Türkiye'de ekonomik kriz çıkarmaya çalıştılar, seçimlerden bir ay önce yükseltmeye başladıkları Dolar'a odaklandılar, insanları gerdiler, sinirlendirdiler; ama sindiremediler.

Sindiremediler, diyorum, çünkü 15 Temmuz'da herkes karşılaştığı gücün peşine Avrupa'yı, Suud-BAE gibi satanist hanedanları takan katil ABD olduğunu biliyordu. Dolar'ın da sahibi oydu, geçen hafta ABD elçiliğinden birileri düşünce kuruluşlarını (Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz) ziyaret ediyor, Dolar'ın 7 YL'ye çıkarılacağını söylüyorlardı, tıpkı 17/25 Aralık 2013'te Erdoğan'ı devirmek için işadamlarını gezip, AB büyükelçilerini toplayıp "Bir İmparatorluğun çöküşünü izleyeceksiniz " diyen ABD elçisi Ricciardone gibi. 

Ricciardone ve uşağı FETÖ tarihe karıştı, ama Türkiye beş yıl sonra bugün çok daha güçlü, Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini gerçekleştirdi ve istikrarlı bir şekilde geleceğe yürüyor. Bu gücünü fark eden bir halk dolar tehdidi ile siner mi, bu mümkün mü? Ancak ABD çılgın, yenilmiş, bunu anlayacak kapasiteye sahip değil.

Yeni Türkiye'ye alışacaklar, başka çareleri yok. İnsanlığın tek umudu Türkiye çünkü ve Allah da Türkiye'ye yardım ediyor. Allah'ın Türkiye'ye yardım ettiğini hepimiz hissediyoruz ve görüyoruz. Yağmurların hiç kesilmediği Almanya, Hollanda sıcaklarla kavruluyor, kuraklıkla terbiye ediliyor, ABD'nin en sapık, en zengin ve en acımasız eyaleti Kaliforniya aylar sürecek olan yangınlarla tarumar olmuş durumda. Amerika'nın beyaz nüfusu gün geçtikçe eriyor (2044 yılında ABD’de Hispanik olmayan beyazların genel nüfus içindeki oranı yüzde 50’nin altında kalacak. Amerika’nın tamamını dalga dalga etkileyen nüfus değişiklikleri, kültürlerini ve varlıklarını tehdit altında gören bazı beyazları huzursuz ediyor.), ABD dış ticaret açığı ile dengesini yitirmiş durumda, ekonomisi yalanlarla yürüyor. Bu Amerika'dan mı çekinecek Türkiye? 

Nükleer silahlarını çalıştıracak paraları dahi yok, son yirmi yıldır masum sivilleri katletmekten dolayı bunalıma girmiş, intihar eden veya bağlı olduğu askerî birliğe saldıran askerleriyle savaşma kabiliyetini kaybetmiş durumda. Dünya'nın bütün ülkelerinde birikmiş yüz yıllık Amerikan nefreti var, Amerikalıların büyük kısmı artık devletlerinin kötülüğün kaynağı olduğunu çok iyi biliyorlar, kendi halkını ırkları ve dinleri dolayısıyla aşağılayan başka bir devlet yok çünkü, kendi halkını dilediği şekilde öldüren polise sahip başka bir ülke yok, satanizmin yok ettiği aile, birey ve ahlak tamamen yok olmak üzere. Bu Amerika'dan mı çekinecek Türkiye?

Amerika psikolojik üstünlüğünü kaybetti, 'Amerika'nın Hayaller ve Özgürlükler Ülkesi' olma kapasitesi artık yok; Ölüm Ülkesi olarak tanınıyor. Göçmenlerin çocuklarını ellerinden alıp sınırlarda kamplarda zorla tutuyor Amerika, çocuklara psikolojik ilaçlarla devlet terörü uyguluyor. Yetişmiş beyinler artık Amerikan topraklarını güvenilir bulmadıkları için terk ediyorlar.

"Önce Amerika" diyor ABD Başkanı Trump, ancak sadece beyazları, sadece evanjelik beyaz hristiyanları önemsiyor ve yüceltiyor, siyonizmin ayakçılığını yapıyor; diğer Amerikalıları, aşağılıyor ve tehdit ediyor. Nefretin kaynağı olarak çalışıyor, nefret yayıyor.  Bütün müttetikleri ile kavgalı. Bu Amerika'dan mı çekinecek Türkiye?

Nükleer bombaları var Amerika'nın, onuru yok, ahlakı yok, iyiliği yok, umudu yok, çocuğu yok, vicdanı yok, ekonomisi çökmüş...

Biz Amerika'nın Ölümü'nü konuşuyoruz; Amerika bizi tehdit etmekle meşgul... Komik, gerçekten komik.

Biz Allah'a güveniyoruz, Dolar'a değil.



Arif Şahin, 09.08.2018, Sonsuz Ark, Şaşkınların Tarihi 88



 Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
.

Seçkin Deniz Twitter Akışı