18 Aralık 2018 Salı

SA7283/SD1224: Sonsuz Ark Sohbetleri 31

"Kuzey Irak'ta ve PKK saflarında bulunarak, bu kanlı plana karşı duran Kürtleri Türkiyeci Kürtler olarak ayrıştıran ABD-AB-İsrail güdümünde kürt geçinenlere karşı Türkiyeli Kürtlerin elinin güçlenmesi gerekiyor. PKK'nın hangi aileden kaç kişiye nasıl zarar verdiğini devlet biliyor ve bugün devlet gücü ve imkanları ile bütün Kürtlerin aydınlatılması mümkün."


Türkiye tarihî günlerden geçiyor. Türkiye topraklarını bölerek Suriye, Irak ve İran'dan toprak alarak ABD-AB kuklası bir Kürdistan kurulmasını içeren yüz yıllık planı tam olarak çökertmek, ABD-PKK işgali altındaki Suriye topraklarına operasyon yapmak üzereyiz. 

Suriye ve Irak'ta göz koydukları topraklar Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki topraklar gibi Osmanlı toprağıydı, İran sınırları içinde kalan topraklar tarih boyunca da İran sınırları içinde idi. İran ve Irak'ın bir kaç bölgesi dışında Kürtler bu coğrafyada hiçbir zaman salt çoğunluk olarak bulunmadı ve şu anda karşı karşıya kaldığımız plan sadece Türkiye-Irak ve Suriye sınırları içerisinde yine Kürtlerin çoğunlukta bulunmadığı Arap ve Türkmen nüfusun yoğunlukta bulunduğu toprakları da içerecek şekilde genişletilmiş bir amaca hizmet ediyor. 


Bunu sağlamaya çalışanlar elbette Kürtler değil. Önce İngiltere, sonra ABD, İsrail, Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri. Türkiye ve ilgili coğrafya herhangi bir ırkın bıçakla keser gibi ayrılabileceği bir coğrafya değil. Kürdistan kurulması, Kürtlere hedef olarak gösterilen, ancak gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hayal. Günümüzde Amerikan silahlarıyla silahlanan, çoğunlukla Batılı hıristiyan ülkelerin eski askerlerinden ve çapulculardan oluşan kiralık katillerin gösteri yaptığı bir sahnede Kürdistan, ancak kürtlerle beraber bütün müslüman unsurların öldürülmesine hizmet edecek bir operasyon simgesi olarak değer bulabilir... 

Avrupa ve ABD onlarca ırktan kurulu birlikler oldukları halde bağımsız devletler olmak için diğer ırklarla savaşmıyorlar, ama müslümanları ırklarını önde tutarak savaştırmayı başarabiliyorlar...

Bunun açık örneği, Kuzey Irak'ta Barzani soyuyla, Türkiye'de PKK terörüyle her ırktan binlerce 'müslüman can'a mal olan 100 yıllık adı konmamış kaos, terör ve savaşın halen sürüyor olması. Ve gidilen yolda ne Kürdistan kurulacak ne de savaş bitecek; insanlar ölmeye devam edecek. Eğer Türkiye, 15 Temmuz 2016'da tetikçi FETÖ eliyle yapılan ABD darbesini engellememiş olsaydı, büyük bir kaos ve katliamlarla birlikte kan gölüne dönüştürülmüş bu üç ülkede yine Kürdistan kurulamayacaktı. 


O halde bir tek amaçları var, müslümanları lanetlenmiş ırkçılıkla parçalamaya devam etmek ve 200 yıllık sefaletin sürmesini sağlamak. Türkiye bugün Fırat'ın Doğusundaki Suriye topraklarını işgal etmiş olan PKK'ya karşı yapacağı son operasyonla 100 yıllık kaosu sona erdirecek. ABD özel temsilcisi Brett H.McGurk  ile neredeyse her gün görüşen Mesut Barzani bu vebali sırtında taşımaktadır.


Kuzey Irak'ta ve PKK saflarında bulunarak, bu kanlı plana karşı duran Kürtleri Türkiyeci Kürtler olarak ayrıştıran ABD-AB-İsrail güdümünde Kürt geçinenlere karşı, Türkiyeli Kürtlerin elinin güçlenmesi gerekiyor. PKK'nın hangi aileden kaç kişiye nasıl zarar verdiğini devlet biliyor ve bugün devlet gücü ve imkanları ile bütün Kürtlerin aydınlatılması mümkün. TRT Kurdî birçok yayınına ve aldığı sonuçlara rağmen yeterli değil, TRT bütün kanalları ile PKK Belgeselleri yayınlamalı ve Kürt kardeşlerimizi bilinçlendirmelidir. İki buçuk yıl sonra FETÖ Belgeseli yapabilen bir TRT bu konuda yeterince çalışıyor sayılamaz...


31 Mart 2019'daki yerel seçimler bir ölçü belirleyecektir. PKK tehditleri olmadan yapılacak olan bu seçimlerde belgeseller çok etkili olacaktır. CHP'nin 'helal olsun' diyerek barajı aşması için Kürtleri temsil etmeyen HDP'ye %3.5 oy ikram etmesi ve bugün yine ilan edilmeyen CHP-HDP-İP-SP ittifakıyla seçime hazırlanması ABD-AB planlarının nasıl gerçekleştirilmeye çalışıldığının açık göstergesidir.


Yapılacak operasyon bu tür ihanet süreçlerine de keskin bir darbe indirecektir. Erdoğan'ın bu alanlarda da etkili bir strateji üretmesi gerekiyor... üstelik gecikmeden.



Selam ve Sevgiyle...




Seçkin Deniz, 18.12.2018, Sonsuz Ark, Sonsuz Ark Sohbetleri


  

Sonsuz Ark'tan


  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı