7 Haziran 2018 Perşembe

SA6273/KY1-CÇ508: Bu Fırıldakların Hâl-i Pür Melâlini Sorgulasan...

"Bu fırıldaklara itimat etmeyen seçmenin eğitim seviyesini sorgulayacağına, bu fırıldakların hâl-i pür melâlini sorgulasan belki eblehlikten kurtulacaksın.. ve fakat zor.. "


CV'si olan, aydınlığı kendinden menkul, fakat kendi insanının değerlerinden bihaber olup onu 'göbeğini kaşıyan.. bidon kafa.. makarnacı' diye aşağılayan eşhas bugünlerde 'Bir muhabbet esnasında bir vatandaş dedi ki 'Reis buradan ay'a dört şeritli yol yapacağım, dese inanırım!!' sözünü dillerine dolamışlar.. ve olmayan akılları ve zekalarıyla alay ediyorlar.. 

Bu hâli onların eğitim durumuna bağlayacak kadar da eblehler.. ebleh diyorum çünkü 'söz senettir' değerinden, anlamından bihaberler.. bihaber olmaları doğal..

Çünki;

'Seçimi kaybedersem rodosa kadar yüzerim!' deyip de sözünün üzerine yatan bir liderleri vardı.



Çünki;

'Paradan sıfır atsınlar, taksimde anırırım' sözünü söyleyip de hiç söylememiş gibi hala utanmadan yazan bir gazetecileri var..



Çünki;

'AKP yüzde 49 alsın.. siyaseti bırakıp tavuk çiftliği kurarım' diyen, 'Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş' dediğinde 'AKP şakşakçısı' deyip sonra bulunmaz hint kumaşı muamelesi çektikleri şahsın 'Partinin başkanı cumhurbaşkanı doğal adayıdır! kaçamaz!' sözünü söyledikten kırk gün sonra 'Siz partili cumhurbaşkanı olamaz, dediniz, ben de bu görüşünüzü hep destekledim!' diyerek fırıldak gibi dönenler, 'Dördüncü köprüyü nereye yapacaksınız?' sorusuna pişkince 'O lafın gelişiydi! diyenden başkasını bilmemiş.. görmemiş..



Anket:
"Akp şakşakçısı" ünvanından 'bulunmaz hint kumaşı'na aşağıdakilerden hangisi terfi etmiştir?
A) Çıkmışsın yenmiş çıkmışsın yenmiş
B) Yüzde 48 alsın siyaseti bırakır tavuk çiftliği kurar tavukçuluk yaparım
C) Başörtüsü kararı cumhuriyete meydan okumadır
D) Partinin başkanı CB doğal adayıdır kaçamaz
E) Abazayım 
F) Gelbakayımince
Ğ) Hepsi

Bu fırıldaklara itimat etmeyen seçmenin eğitim seviyesini sorgulayacağına, bu fırıldakların hâl-i pür melâlini sorgulasan belki eblehlikten kurtulacaksın.. ve fakat zor.. 

Sen kendini avutmaya devam et, 'bidon kafa.. göbeğini kaşıyan.. bir cvsi olmayan.. makarnacı..' de dur.. Güven telkin edemeyenleri sorgulamaktan daha kolaydır. Çünki sen ussal çıkarımlarla(!) neşv- û nemâ ediyorsun.



Cemal Çalık, 07.06.2018,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı