4 Aralık 2020 Cuma

SA8971/TG318: İşte Komplo Teorisi Olduğunu Düşünenler İçin Bill Gates'in Enjekte Edilebilir Biyoçipi

   Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

Sonsuz Ark'ın Notu:
Çevirisini yayınladığımız analiz, Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden, büyük çevrimiçi dergiler ve haber-fikir siteleri için yazılar yazan politika yazarı Publius'a aittir ve milyarder Bill Gates'in 'Enjekte Edilebilir Biyoçipi'ne odaklanmaktadır. Analistin kanıtları ile birlikte sunduğu tezleri, zihni açık her okuyucu için somut bir anlam ifade edecek düzeydedir. Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerinin WEF ve WHO-DTÖ odaklı her türlü organizasyona, Bill Gates'in özellikle 'ruh hali, korku, kaygı ve hatta cinsel aktivite seviyesi dahil olmak üzere, bir kişinin hayatının her yönünü izleyip okuyarak insanları bir yapay zeka ağına bağlayan, tam bir kontrol platformunu temsil eden, kalıcı, cilt altına enjekte edilebilir biyoçip aşıları'na karşı dikkatli olması ve karşı strateji hazırlayacak kapasitede olması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye 2002'den beri bu Küresel Satanist Çete'nin açık ve kesintisiz saldırılarına maruz kalmaktadır, bu şeytanî çetenin Covid-19 sızıntısı ile yönetimde etkili olmasına engel olmamız gerekmektedir. Covid-19, Türkiye toplumunu da germektedir ve kısıtlamaların neden olduğu sorunlar yavaş yavaş açığa çıkarken, Covid-19'a karşı geleneksel aşılara ek olarak mRNA olarak tanımlanan yeni tür gen teknolojisi ile elde edilen aşılar dolayısıyla dünyanın bütün ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de insanlar haklı tedirginlikler yaşamaktadır. Aşı zorunluluğunun insan hak ve hürriyetlerine aykırı olduğunu düşünüyor ve Erdoğan liderliğindeki hükümetin buna gereken saygıyı göstermesini umuyoruz.
Seçkin Deniz, 04.12.2020


HERE IS BILL GATES’ INJECTABLE BIOCHIP, FOR THOSE WHO THINK IT IS CONSPIRACY THEORY

Daha önce Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın yanı sıra, ABD Savunma Bakanlığı'nın son derece gizli Savunma İleri Araştırma Projeleri Ajansı'ndan (DARPA) fonlanan bir Silikon Vadisi şirketi, gelişmiş hidrojel malzemeden yapılmış enjekte edilebilir, kalıcı bir deri altı biyoçip sensörünün ilkbahar civarında onayını bekliyor.

Çip, vücut semptomlar göstermeye başlar başlamaz COVID enfeksiyonlarını tespit etmenin bir yolu olarak lanse ediliyor.

CDC'ye göre, Mayıs ayının sonundan beri, COVID'in hayattta kalma oranı % 99,9 olan grip benzeri, % 99,8 hayatta kalma oranına sahip bir virüs olduğu biliniyor. Şiddetli COVID vakalarının sonradan ciddi etkileri olabileceği doğru olsa da; bu durum, grip dahil olmak üzere herhangi bir ciddi solunum yolu hastalığı vakası için de geçerlidir.

Bir savunma endüstrisi ticaret sitesi olan Defense One’da yer alan, "Askeri Destekli Bir Biyosensör, Pandemi Tespitinin Geleceği Olabilir" başlıklı makalede şu ifadeler yer alıyor:

"Pandemileri durdurmak neden bu kadar zor? Çoğunlukla bunun nedeni, hastalığın, insanları test etme sürecinden daha hızlı hareket etmesidir. Savunma Bakanlığı, cilt altı biyosensörün, grip benzeri enfeksiyonları semptomların ortaya çıkmaya başlamasından önce tespit ederek, takip prosedürüne yardımcı olup olamayacağını belirlemeye yönelik yeni bir çalışmanın finanse edilmesine yardımcı oluyor. Biyosensörün sahibi, Profusa şirketi, sensörün önümüzdeki yılın ilk aylarında FDA onayı için deneme aşamasında olduğunu söylüyor.”

Profusa basın açıklaması biyosensörü şu şekilde tanıtıyor:

"Bir şırıngayla derinin altına sokulan şerit, vücut bir enfeksiyonla savaşmaya başladığında, vücudun dışına floresan bir sinyal gönderen özel olarak tasarlanmış bir molekül içerir. Diğer kısım, cilde tutturulmuş elektronik bir bileşendir. Cilde ışık gönderir, floresan sinyali algılar ve kullanıcının bir doktora, web sitesine vb. gönderebileceği başka bir sinyal üretir. Derideki bir kan laboratuvarı gibidir..."

İmplante edildikten sonra çip kalıcıdır, canlı doku ve kan damarlarıyla kaynaşır:

"Bir pirinç tanesinden daha küçük olan her biyosensör, yaklaşık 5 mm uzunluğunda ve yarım milimetre genişliğinde esnek bir elyaftır ve çevreleyen dokudan kılcal ve hücresel içe büyümeyi indükleyen gözenekli bir iskeleden oluşur... Veriler, şifrelenmiş kişisel kayıt ve geçmiş izleme için  akıllı bir telefona aktarılır. Veriler, sağlık hizmeti sağlayıcılarıyla dijital ağlar aracılığıyla güvenli bir şekilde paylaşılabilir."

Profusa sensörle alakalı şöyle diyor:

"(Sensör) Önümüzdeki yılın başlarında FDA onayı için deneme aşamasındadır."

Carrie Madej gibi bu teknolojiyi eleştirenler, çipin; ruh hali, korku, kaygı ve hatta cinsel aktivite seviyesi dahil olmak üzere, bir kişinin hayatının her yönünü izleyip okuyarak insanları bir yapay zeka ağına bağlayan, tam bir kontrol platformunu temsil ettiğini ifade ediyor.

Bill ve Melinda Gates Vakfı tarafından Profusa biyoçipi için 2012'den 2016'ya kadar sağlanan araştırma fonu ile ilgili bilgi, San Francisco Kaliforniya Üniversitesi Küresel Araştırma Projeleri web sitesinde görülebilir. (Aşağıdaki Görsel)

Gates Vakfı, Kilitlenmeleri Mümkün Kılan Imperial College Profesörü Neil Ferguson'u Finanse Etti

Resmi kayıtlar, Bill Gates'in, kilitlenme ve maske yasaları uygulanmadığı takdirde, Amerika'da 2 milyondan fazla ölüm öngören, artık itibarını yitirmiş raporun yazarı olan Imperial College'dan Profesör Neil Ferguson'a yaklaşık 8 milyon dolar verdiğini gösteriyor. Rapor, Dr. Anthony Fauci ve diğer uluslararası sağlık görevlilerinin aktardığı mevcut kilitlenmeler için temel oluşturdu. Rapor, "Rapor 9 - COVID-19 ölüm oranını ve sağlık hizmeti talebini azaltmaya yönelik ilaç dışı müdahalelerin (NPI'lar) etkisi" başlığını taşımaktadır.

İsveç, kilitlenmeme kararı aldığı ve barları, restoranları, çoğu okulu, spor mekanlarını veya diğer işletmeleri kapatmadığı için; Ferguson'un raporu, İsveç'in COVID ölüm sayısının Haziran ayına kadar 100.000 olacağını tahmin etmekteydi. Şu anda 6.000'in altında ve oran giderek düşüyor. İsveç, halihazırda, yıkıcı tecritlerle uğraşan ABD, İtalya, İspanya, İngiltere ve Belçika'dan çok daha düşük bir ölüm oranına sahiptir.

MedicalXpress.com web sitesinde "İsveçli yetkililerin maske önermeyi reddetme eğiliminde olduğu" bildirildi:

Dünyanın çoğu kalabalık yeri burunlarını ve ağızlarını kapatmaya alışmışken, İsveç'teki insanlar dışarıya maskesiz çıkıyor, otobüs ve metroya biniyor, yemek için alışveriş yapıyor ve okula maskesiz gidiyor, sadece az bir kesim maske kullanıyor... İsveç okullarını, işyerlerini veya kafelerini ve restoranlarını hiçbir zaman kapatmayarak virüsün serbestçe dolaşımına izin verdi; bu nedenle sürekli olarak yüksek düzeyde toplum bulaşı gerçekleşti.


13 Ekim itibarıyla Nüfustaki Milyon Başına Düşen COVID Ölümleri,
İsveç ABD'den daha düşük
resmi genişletiniz

Gates'in Imperial College'a sağladığı bağış, Mart ayında 79 milyon dolarlık ayrı bir hibe içeriyordu.

National Review Ferguson hakkında şöyle diyor:

”Avrupa Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin eski baş bilim adamı Johan Giesecke, Ferguson'un modelini hafızadaki “en etkileyici bilimsel makale” olarak nitelendirirken; ayrıca, ne yazık ki "en yanlışlardan biri" çıktığını söylüyor.”

San Diego'daki Sidney Kimmel Kanser Merkezi'nden Dr. Jay Schnitzer Ferguson hakkındaki düşüncesini daha da açık bir şekilde ifade ediyor:

"Normalde bir bilim insanı hakkında bunu söylemek istemem ancak kendisi reklam arayan bir şarlatan olma eşiğinde dans ediyor."

Ferguson'un en sert eleştirmenlerinden biri olan eski bir Baş Bilim Sorumlusu ve ilaç devi Pfizer'in (eski) Başkan Yardımcısı Dr. Mike Yeadon bir röportajda şunları söyledi:

"Pek çok bilim insanının, [Ferguson'un modelinin] biraz haklı olduğunu bile kabul etmediğini bilmeniz önemli... ama hükümet hala modele bağlı."

Ronald Reagan’ın eski Hazine Bakan Yardımcısı ve Wall Street Journal'da kıdemli bir editör olan Dr. Paul Craig Roberts, Bill ve Melinda Gates'i "insan sağlığı ve özgürlüğünün karşı karşıya olduğu en kötü tehdit" olarak nitelendiriyor.

Zorunlu Biyoçip, Diğer Gates Destekli Teknolojilerle El Ele Çalışabilir.

Gates'i eleştirenleri "komplo teorisyenleri" olarak resmetme çabalarına rağmen, kamu sicilinden ve kendi ifadelerinden kaçılamaz. Gates, Yale'den Dr. Harvey Risch gibi bilim adamı-doktorlar tarafından desteklenen hidroksiklorokin gibi COVID için daha basit çareler hakkındaki konuşmaları ortadan kaldırmak için çok çalıştı ve dünya çapında güçlendirilmiş bir aşılama sisteminin, gelecek anlamına geldiği konusunda ısrar etti.

Gates Vakfı, "Aşılar On Yılı" girişimini finanse etti. Gates'in girişimi yürütmek için kullandığı yeteneklerden biri de Dr. Anthony Fauci.

Gates, üniversiteyi terk etmiş olmasına ve herhangi bir tıp veya bilim derecesine sahip olmamasına rağmen, kilitlenme konusunda muhalifi olan, Beyaz Saray Koronavirüs Danışmanı Dr. Scott Atlas’ı,  "sahte uzman" olarak nitelendirdi. Atlas bir tıp doktoru ve bir Stanford profesörüdür.

(Çevirenin Notu: Scott Atlas, 01.12.2020 tarihinde görevinden “istifa” etti.)

Dijital kimlik

Hemen hemen her insana dijital kimlik kaydı atanması, Gates’in bir evcil hayvan projesidir ve bu hevesi şu sözlerinde açıkça ifade edilmiştir:

"Nihayetinde, küresel yeniden açılmayı kolaylaştırmaya yardımcı olacak bir tür dijital dokunulmazlık kanıtı olacak."

Gates destekli ID2020 İttifakı dijital kimliği, dezavantajlı Üçüncü Dünya ailelerinin doğru dürüst “hizmet” elde etmesi için gerekli bir şey olarak pazarlamaktadır. Bu daha, tüm tıbbi, mali ve kişisel kayıtları kalıcı bir çip implantıyla birleştirmek için atılan yalnızca yarım bir adımdır.

Her İnsana Bağlanmış Yapay Zeka Platformu

Gates'in sahibi olduğu Microsoft, 5G bağlantılı bir yapay zeka platformuna bağlı kişilerden, dijital para 'madenciliği' yapmaya yönelik patent ve araştırmalar konusunda liderliği çok önceden ele almıştı.

Bir "komplo" kaynağı olarak  PC Magazine, konu hakkında şunları yazıyor:

İnsan kullanıcının vücuduna bir sensör takılmış veya yerleştirilmiş olması gerekecektir. Microsoft, belirli görevleri yerine getirmeleri için kripto para birimi cinsinden ödeme yaparak vücutlarının bu şekilde izlenmesine izin verdikleri için kullanıcıların ödüllendirilmesini öngörüyor.

PC Magazine diyor ki:

Patent, beyin dalgaları ve sıcaklığın yanı sıra, bir dizi görevi izlemek için "vücut sıvısı akışı" ve "organ aktivitesi ve hareketi" kullanımını da önermektedir...

Kişi iyi davranışlar için "ödüllendirilebilir" ise, makinenin "kötü" olarak gördüğü davranışlar için cezalandırılabilir mi? Öldürülen başkanın yeğeni, çevre avukatı ve aktivisti Robert F.Kennedy Jr. insan ırkının alarma geçmek için iyi bir nedeni olduğunu söylüyor.

Belki de bir kilitlenme döneminde sahilde olmak, izleyiciniz tarafından fark edilecektir, çünkü fiziksel konum 7/24 görülmesi en kolay şeyler arasında olacaktır. Kilitlenme veya sokağa çıkma yasağını deldiğinizde yetkililer tarafından para cezası verildiğinde, toplam tutar otomatik olarak "dijital cüzdanınızdan" düşülebilecektir.

Kennedy, geçtiğimiz günlerde Berlin'deki büyük bir anti-totalitarizm gösterisinde konuştu.

Yapay zeka tarafından izlenen ve kontrol edilen biyoçiplere yardımcı olan şey, halihazırda ciddi bir şekilde "süper asker" üretmeyi amaçlayan vücut içi nanopartiküllerin hızlı gelişimidir. Geçmişte askerler üzerinde deney yapılırken, gerçek askerin iyiliği hiçbir zaman dikkate alınmamıştır.

Bilim web siteleri, nanopartikül teknolojisinin, (kansere neden olan toksinleri temizlemek yerine) vücutta kanserle mücadele gibi olası yararlı kullanımlarını öne sürse de, The New Atlantis'in Kıdemli Editörü Adam Keiper gibi bilim düşünürleri şunları yazıyor:

Nanoteknoloji teorik olarak zihin kontrol sistemleri, görünmez ve mobil gizli dinleme cihazları veya hayal edilemeyecek kadar korkunç işkence araçları yapmak için kullanılabilir.

 RFK Jr.’ın da dediği gibi: “Bu, muhalifliğin sonu olur.”

Küresel Gerçek Zamanlı Video Uydu Gözetimi -

Bill Gates liderliğindeki bir grup varlıklı yatırımcı, Newsweek gibi yayınlarda açıkça kabul edilen gerçek zamanlı uydu gözetimi ile dünyayı kontrol altına alma planları yapıyor. Kelimenin tam anlamıyla kaçacak, saklanacak hiçbir yer olmayabilir. Çin'de halihazırda kullanılan yüz tanıma teknolojisinin kullanımıyla, tüm mahremiyet ve hareket özgürlüğü ortadan kalkacak.

Newsweek: "Bill Gates ve Diğer Zengin Yatırımcılar Dünyayı Uzaydan İzlemek İstiyor"

"Big Brother (Büyük Birader) bu dünyanın dışından bir şey mi olacak? Yatırımcıları arasında Bill Gates, teknoloji kralı Greg Wyler ve Airbus ve SoftBank Group gibi şirketlerin yer aldığı EarthNow adlı bir şirket bu hafta,“'Dünyanın neredeyse her yerinin' gerçek zamanlı görüntülerini sağlamak için 'gelişmiş görüntüleme uydularından oluşan büyük bir takımyıldızı' projesini başlatmayı planladığını açıkladı.""

Gerçekten Tüm Mesele Gates mi?

Gates'in dünyayı yönetmek isteyen tek başına bir deli olduğunu söylemek saçma olur. Elitler içinde benzer güce sahip olan diğerleri, isterlerse onu durdurabilirler.

Kendisinin bir tür paravan olduğunu söylemek daha mantıklı olacaktır. Sınıfının kilit üyelerinin onayıyla hareket eden bir paravan.

Dünyanın büyük bankaları, dünyanın en zengin az sayıdaki insanına yoğun bir şekilde hizmet vermektedir. Yatırım bankası Credit Suisse'in bir raporuna göre; küresel vatandaşların zirvedeki yüzde 1'i, 2000 senesinde tüm hanehalkı servetinin yüzde 45,5’ine sahipken bugün yüzde 50,1'ine sahiptir.

Kilitlenmeler aleyhine konuşan Elon Musk, kendisi ve ailesinin, bulunmuş olsa bile COVID aşısı  olmayacağını söylüyor.

Ellerinde kan olan Gates, sicili bozuk bir paravandır. Hindistan'da yer alan bir araştırma komitesi, aileleri okuma yazma bilmeyen binlerce kızın aşı denemelerinde sakatlandığını ortaya çıkarmıştır.

Güvenilir India Economic Times'ın haberine göre:

“Komite şunu buldu... Diğer birçok durumda, fakir ve okuma yazma bilmeyen ebeveynlerin parmak izi baskıları rıza formuna gerektiği gibi yapıştırılmıştı. Çocukların ayrıca hastalığın doğası veya aşı hakkında hiçbir fikirleri yoktu."

Ne kızlar ne de aileleri okuyup yazamıyordu ve parmak izleri, anlamadıkları aşı denemelerine razı olduklarını göstermek için imza olarak kullanıldı. Bu, Nazi doktoru Josef Mengele'nin yargılanmasının ardından Nürnberg Mahkemelerinde belirlenen ilkelere aykırıdır; yani tam anlamıyla bilgilendirilerek rızaları alınmayan kişiler üzerinde hiçbir deney yapılamaz. Yasadışı deneyler nedeniyle 23 sanıktan yedisi idam cezasına çarptırılmıştır.

Gates, Cenevre Sözleşmelerini imzalayan herhangi bir ülkede, usulüne uygun şekilde, yeminli herhangi bir savcı tarafından yalnızca bu zeminde yargılanabilir.

Halihazırda Belçika'da, Gates ve Ferguson'u COVID krizinin kriminal suistimaliyle halkı dolandırmaya yönelik bir planın sanığı olarak niteleyen bir dava var.

Maskelerin, kilitlenmelerin ve sosyal mesafenin anlatımında önemli bir rol oynayan başka bir isim olan Dr. Anthony Fauci, ana akım Newsweek'te, dünyayı sarsması   gereken bir raporun konusuydu. 

Raporda, Dr. Fauci'nin, ABD'de yasaklandığı için çok tehlikeli olduğu düşünülen yarasa koronavirüs araştırması için, Çin'deki Wuhan Lab'a tartışmalı bir şekilde 7 milyon doların üzerinde fon sağlamadaki rolü ayrıntılarıyla anlatılıyor. (Newsweek: "Dr. Fauci, Riskli Koronavirüs Araştırması için Tartışmalı Wuhan Lab'ı ABD Doları ile Destekledi")

Gates'in etki alanı etkileyici, ancak henüz özgür olan bir toplumda saklanması zor. Son zamanlarda Fauci ve diğerleri, ülkedeki herkesin sürekli olarak maske takması durumunda 130.000 kişinin kurtarılabileceğini anlatırken, hidroksiklorokin protokollerinin etkili olduğunu öne süren kapsamlı bilim hakkında hiçbir şey söylemiyorlar. Maskeler hakkında bu sonuca varan çalışmanın ise Bill Gates tarafından büyük ölçüde finanse edilen Washington Üniversitesi Sağlık Ölçütleri ve Değerlendirme Enstitüsü'nün bir çalışması olduğu ortaya çıktı.

Publius, 2 Kasım 2020, Corona News

(Publius, Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden bir siyasi yazardır. Büyük çevrimiçi dergiler ve haber-fikir siteleri için yazmaktadır.)


Tamer Güner, 04.12.2020, Sonsuz Ark, Stratejik Araştırma, Çeviri




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı