27 Mayıs 2018 Pazar

SA6209/KY1-CÇ502: Hani Tıpkı Amishler gibi Yapsan?

"İmdi sen de seçimden seçime çıkıp çemkireceğine onların binde biri kadar ol!


Sıktınız ama.. valla.. darbe sonrasından bu yana (1980) sizinle karşılaşırım.. ve her defasında aynı teraneleri tekrarlayıp durursunuz..

Sen.. sana diyorum, oy vermeyi şirk sayan ve beni müşrik ilan eden sana sesleniyorum.. TC.'nin bütün nimetlerinden faydalanacaksın.. TC'nin tabiiyyetinde olmaktan yüksünmeyecek, nüfus koçanını cebinde taşıyacaksın.. ve seçim zamanı çıkıp çemkireceksin..

Çemkireceksin, diyorum çünkü samimi değilsin.. hani tıpkı Amishler gibi yapsan (aval aval bakacağına gir internete hz. goggle'ye sor:)) belki ben de yanında olurum.. 

Amishler devlet dairelerinde görev almazlar, liseye çocuklarını yollamazlar (ABD yüksek mahkemesi 72 yılında -1900'ün- bu direnişlerini haklı bulup lehlerinde karar vermişlerdir) ABD devletinin nimetlerinden (teknolojik nimetler dahil) bir tekinden faydalanmazlar.. ne oy verirler, ne askere giderler, ne üniversite.. 

İmdi sen de seçimden seçime çıkıp çemkireceğine onların binde biri kadar ol.. nüfus koçanını yak.. kendi medineni kur..  TC tabiiyyetinden beri olduğunu ilan et.. 

Ben de geleyim.


Not: Aşağıdaki resim bir Amish köyünde çekilmiştir.. onlar otomobil de kullanmıyor.. zira ehliyeti veren devlet.






Cemal Çalık, 27.05.2018,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı