2 Mayıs 2023 Salı

SA10153/SD2740: Ahmak Aldatma Sanatı: Kraliçe mi, Pentagon mu?

   Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Yazılar 'bir' yargı ile yazılır; 'ön' yargı ile okunurlar.", Seçkin Deniz 19 Nisan 2011

Yani şimdi Pentagon'u küçültüp Kraliçe'yi büyüterek hedefe koymak sence 'ahmak aldatma' merasiminde fazla sırıtmıyor mu?

Şimdi bak, 'Kraliçe' dediğin sen de ben de çok iyi biliyoruz ki Rothchilds'in etkisiz eleman olarak kullandığı bir form; niye 'Kraliçe' diyorsun?

'Kraliçe' diyerek dikkatleri şeytan ayetlerinin tahakkuk etmesi için gece gündüz çalışan Pentagon'dan başka yere çekmeye çalışıyorsun.

Şunu söyle inanalım... "Pentagon ve Kraliçe şeytana tapan masonların ve efendilerinin birer kuklası...." Evet; gerçek tam olarak bu.

Ha, bir de masonlardan bahsettiğinde karşına komplo teorileri gibi bir dolap çıkarıyorlar dönüp duran, lütfen bu dolaba binme, gerçek bu!

Masonlar artık önlenemez bir deşifre varsa biri ya da birileri hakkında, birkaç görevli ile piyasa karıştırıcı önemsiz sır deşifre ederler

Sonuç olarak masonlarla ilgili bilgileri yine bir mason verir ki, kendi kontrolleri dışında bir bilgi yayılmasın.

Yaklaşık olarak masonlar 300 yıldır açık bir şekilde özellikle güçlerini hissettirerek gizli bir efsane olmayı başararak büyüdüler.

Masonlar kendileri ile ilgili 'öldüren, mahveden efsanevi karanlık güç' imajını oluşturdular ve bu imajı koruyarak bu kadar hükmedebildiler.

Tamamen halka açık kaynaklarda yaptığım araştırmalardan sonra, masonların artık davranış biçimlerini ayırmayı başarabiliyorum:

Masonların en büyük özelliği ilkesiz olmaları, ama bunu ilkeli biri imiş gibi yapmalarıdır.

Masonların ikinci en büyük özelliği tanıdıklarının hep bürokrat, siyasetçi, devlet adamı, medya, finans ve akademisyen çevrelerinden olmasıdır.

Masonları tahmin edemeyeceğiniz kişilere ulaşma becerilerinden tanıyabilirsiniz...

Masonların üçüncü en büyük özelliği gözlerinde herhangi bir tedirginlik belirtisi olmadan konuşmalarıdır; kendilerinden hep emindirler.

Masonların dördüncü en büyük özelliği, meselelerin aslını bildikleri için meraklı olmamaları, buyurgan ve sır sahibi imiş gibi görünmeleridir.

Masonların en büyük zaafı da onları tanımayı kolaylaştırıyor... Gücü seviyorlar ve gücü kullanırken de bunu göstere göstere yapıyorlar.

Çevrenize bir bakın ve bu özelliklere uymayan kaç tane ünlü tanıdığınızı söyleyin.

Masonlar, özellikle 'Karadayı' dizisindeki  Turgut Savcı karakterindedirler.. Devlete sırtını dayamış mafya psikolojisi ile yaşarlar.


Not: Seçkin Deniz tarafından 19 Nisan 2015 tarihinde Sosyal Medya'da (Twitter-Facebook) paylaşılan bu düşünceler, 19 Nisan 2023'te derlenmiş ve metin haline getirilmiştir.


Seçkin Deniz, 02.05.2023, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-64, Sorgulamalar






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı