12 Mayıs 2019 Pazar

SA7663/KY56-HS27: 'Yeni Bir Başlangıç (Resurrection)' Mitingi ve 'Her şey Çok Güzel Olacak' Sloganı

Sonsuz Ark'ın Notu:
Adem'in bildiklerini bilseydik, neler değişirdi bilmiyoruz, ama en azından ondan günümüze dek Allah tarafından dünya ve ahiret mutluluğumuz için gönderilen tek din olan İslam'ın aslında tam olarak ne olduğunu çok iyi bilirdik. Evet, tahrif edilmesine Allah'ın izin vermediği Hakiki İslam'ın anlatıldığı son kitap Kur'an var elimizde, ancak onu da küfrün, yani zulmün, yani karanlığın en vahşi, en şeytanî yetenekleri ile okunmaz, anlaşılmaz diyerek, önceki kitaplar gibi insandan uzaklaştırdılar. Gönderilen peygamberleri yalanlayanlar, öldürenler kim idiyse onlar hep birbirlerine şeytanın yolunu öğrettiler binlerce yıl, biz Adem'in bildiklerini bilmemekle büyük bir zaaf içerisinde onların bize ne yapmayı tasarladığını fark etmekte çok zorluk çektik, halen de çekiyoruz, ama aramızda iğne ile kuyu kazar gibi çalışan ve akleden samimi insanlar da var ve aramızdan birileri şeytanın yolunda çalışıp çabalayanların birbirleri ile ilişkilerini görebiliyor artık ve anlatmaya çalışıyorlar. Aşağıdaki yayında, maksadı bu zemin olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Seçkin Deniz, 12.05.2019


* 8 Mayıs, bugün Julian of Norwich günü..


“All shall be well”  Julian of Norwich


* 'Her şey güzel olacak' şarkılarına devam..


* Hala bu da neyin nesidir diyenler, anlamayanlar var.. İmamoğlu zıtlıkları bitirmek, zıtlıkları kendinde birleştirmek üzere gönderildi(!).





* Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak: “Tanrı İmamoğlu’nu bize bağışladı”

8 Mayıs 2019

* Paskalya günü İmamoğlu’nun Maltepe’de yaptığı 'Yeni Bir Başlangıç( Resurrection)' mitingi ile “All shall be well/ Her şey çok güzel olacak” sloganını beraber okuyun.

*- Erdoğan'ı Lord of Misrule( Anti-Christ/ Deccal) ilan etmek de dahil tüm faaliyetler Sol Invictus (Christ/Mesih)'in gelmesi için...

* All shall be well/ Her şey çok güzel olacak

"Every ray of sunlight
Will melt the darkness"

"Güneş ışığının her ışını
Karanlığı eritecek"

Sloganın gerisinde yatanı anlamak için izleyin.


* İnsanoğlu dönüp dolaşıp aynı çöplüğü karıştırmaya, tekrar tekrar farklıymış gibi görünen tanımlarla aynı kadim teraneyi yazmaya doyamadı…

* Her şey çok güzel olacak

"All shall be well,
All shall be well,
and all manner or things shall be well.
You'll be dragged through hell first, but all shall be well."

Experience and Revelation of #julianofNorwich

"Her şey iyi olacak
Her şey iyi olacak
ve her şekilde veya her şey iyi olacaktır.
İlk önce cehenneme sürükleneceksin, ama her şey yoluna girecek."

Deneyim ve Vahiy, #JulianofNorwich

* FETÖ'nün sloganı

Agil Alesger @agilalesger
Araştırmaçı Yazar Azerbaycan Yeni Çağ Gazetesi sahibi, Terör`ün Gülen yüzü ve Sessiz İşgal kitabları yazarı

Azerbaycan’da 2014’te FETÖ’ye karşı operasyonlar başlayanda genc fetullahçıların şifresi “Her şey yaxşı olacak”dı. Hatta şarkısı bile vardı. Şimdi İmamoğlu’nun şifresi de aynı anlama gelen #HerşeyGüzelOlacak tır. Tesadüfün böylesi...



Önce seyr-i Sülük..

* İnsanoğlu dönüp dolaşıp aynı çöplüğü karıştırmaya, tekrar tekrar farklıymış gibi görünen tanımlarla aynı kadim teraneyi yazmaya doyamadı...

Hades İnişi
Cehennem İnişi
Dying to Self
Dying on the Cross
Ölmeden önce Ölmek
Kendi İçine Düşmek

* Şimdi de “Kendi içine bakmak”



 8 Mayıs 2019

Today we remember Julian of Norwich. Teacher, mystic and woman of valour who reminds us that "All shall be well, and all shall be well, and all manner of thing shall be well".

Bugün Norwich'li Julian'ı hatırlıyoruz. Bize "Her şey iyi olacak, her şey iyi olacak ve her şey yolunda gidecek"" şeklinde hatırlatan öğretmen, mistik ve cesaretçi kadın.


 8 Mayıs 2019

‏Today the church remembers Julian of Norwich, whose shrine we made pilgrimage to last year. 'All shall be well, and all shall be well, and all manner of things shall be well.'

Bugün kilise, geçen yıl türbesini ziyaret için yaptığımız Norwich'li Julian'ı hatırlıyor: "Her şey iyi olacak ve Her şey iyi olacak ve her şey yolunda gidecek"


* ‏Paskalya’da Maltepe’de ‘Yeni Bir Başlangıç(Resurrection) ile başlayan “Her şey güzel olacak” söylemi ile devam eden süreç kimi ima ediyor?

* Julian of Norwich’in meşhur deyişi neydi?

“All shall be well. All shall be well. All manner of things shall be well- Her şey iyi olacak ve Her şey iyi olacak ve her şey yolunda gidecek""

* Hristiyanlığa teslisi sokan gnostikler ne yaptılar ise " İlahi aşk" ile yaptılar, tıpkı Julian of Norwich gibi..

* Hala bu da neyin nesidir diyenler, anlamayanlar var... İmamoğlu zıtlıkları bitirmek, zıtlıkları kendinde birleştirmek üzere gönderildi(!)

* Tarih: 8 Mayıs 2019, Ramazan'ın 3. günü
Saat: 09:30 
Yer: CHP Genel merkezi
Yayın: CHP kanalı Halk Tv

Halk Tv muhabiri, "Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu çay içiyor" diyor.

Çay içmek orucu bozar mı?

* Hala biraz tedirginim ama hazırım gibi...


* “Her şey çok güzel olacak” yine başlamış

* Aslında Paskalya mitinginde meşhur “Her şey Güzel Olacak!” Paskalya şarkıları söylenebilirdi.

"All shall be well!…"

* 40 günlük Çile/Erbain/Lent sonrası Paskalya/Easter/ Resurrection/ Yeniden Başlangıç için okumalar:

Her şey güzel olacak!

All shall be well!



* Arınç: Dedim ki, 'Ben şimdi inandım ki, Ahmet Yesevi Hazretleri'nin bu nasihatine kim uyduysa, o seçimi kazanır. Allah beni mahcup etmedi. Kim sert olduysa, kim nefret dilini kullandıysa, kim tehdit ettiyse kaybetti. Ben 'Kim' diyorum, siz içine kimi koyarsanız koyun da beni bulaştırmayın.

* Birleşmiş Milletler’e bağlı UNESCO’nun tüm dünyada ilan ettiği:

1991 UNESCO Yunus Emre Sevgi Yılı
2007 UNESCO Mevlana Yılı
2016 UNESCO Ahmet Yesevi Yılı

* Türkiye’nin Guaidó’su ; Türk rönesansını başlatma konusunda en iddialı olan ve Anadolu İslamı, Ahmet Yesevi, Mevlana, Yunus çizgisini en çok öne çıkaran ve en yüksek sesle dile getiren kişi olacak.. Çünkü daha 2000’lerin öncesinde Türkiye için belirlenen rota bu..

* Bakarsınız bu kişi, daha Ak Parti ortada yokken ve 2001’de Stratejik Derinlik kitabı daha henüz yazılmamışken bunların derslerini 1998’de Harp Akademisi’nde vermeye başlayan ve 2002’ye kadar devam ettiren biri olur.

* Sadece Ramazan konserleri yetmez, 100 yıl öncesinin Şehzadebaşı Direklerarası gibi olsun;  musiki fasılları beraberinde meddahlar, hokkabazlar, kanto, tüluat tiyatrosu, sihirbazlar, halka oynatıcılar, Karagöz-Hacivat, cambazlar, ateş yutan adamlar, dev adamlar falan da olsun(!)


Ekrem İmamoğlu'nun kısa Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminin ilk icraatleri



<<<26             28>>>


Halim Selim, 12.05.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Kadim Falsifiye





Sonsuz Ark'ın Notu: Halim Selim Beyefendi'nin onayıyla kendi tweetlerinden konu bazlı olarak tasnif edilmiştir. Kabala (Kabbalah) ile ilgili Sonsuz Ark yayınları için lütfen tıklayınız


Sonsuz Ark'tan


  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı