15 Mayıs 2019 Çarşamba

SA7673/KY56-HS28: Üç Nokta-Aşk, Satanist Tapınak, Da Vinci, Beyonce-Rumi, Süleyman Mührü, Gül-Haç

Sonsuz Ark'ın Notu:
Adem'in bildiklerini bilseydik, neler değişirdi bilmiyoruz, ama en azından ondan günümüze dek Allah tarafından dünya ve ahiret mutluluğumuz için gönderilen tek din olan İslam'ın aslında tam olarak ne olduğunu çok iyi bilirdik. Evet, tahrif edilmesine Allah'ın izin vermediği Hakiki İslam'ın anlatıldığı son kitap Kur'an var elimizde, ancak onu da küfrün, yani zulmün, yani karanlığın en vahşi, en şeytanî yetenekleri ile okunmaz, anlaşılmaz diyerek, önceki kitaplar gibi insandan uzaklaştırdılar. Gönderilen peygamberleri yalanlayanlar, öldürenler kim idiyse onlar hep birbirlerine şeytanın yolunu öğrettiler binlerce yıl, biz Adem'in bildiklerini bilmemekle büyük bir zaaf içerisinde onların bize ne yapmayı tasarladığını fark etmekte çok zorluk çektik, halen de çekiyoruz, ama aramızda iğne ile kuyu kazar gibi çalışan ve akleden samimi insanlar da var ve aramızdan birileri şeytanın yolunda çalışıp çabalayanların birbirleri ile ilişkilerini görebiliyor artık ve anlatmaya çalışıyorlar. Aşağıdaki yayında, maksadı bu zemin olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Seçkin Deniz, 15.05.2019



* 1 Mayıs 1776’da İllüminati’yi kuran Adam Weishaupt’un, şu bizim dediğiniz Süleyman Mührü’nü, her köşesi gizli birer Ah! olan 3 noktayı verin de biz sahiplenelim, Ölmeden önce biraz da biz ölelim diyerek yazdığı kitaplar...


* Aydınlanma Çağı için önemli bir tarih olan 1 Mayıs’ta farklı inançların 100’ü aşkın dini lideri Kesret’ten Vahdet’e derken...

* Rising out of the many, to become ONE..

We pray,
We kneel,
We bow,
We dance,
And by God,
We rise as ONE!


Birçoğundan yükselmek, BİR olmak için ..

Dua ederiz,
Diz çökeriz
Biz eğiliriz
Dans ederiz,
Ve tanrı tarafından
BİR olarak yükseliriz!

* Üç nokta Aşk’tır…
Her nokta gizli bir Ah’tır!…

* Beyonce, 3 noktayı gösterirken.


*Çocuklarına Sir( Efendi) ve Rumi isimlerini koyan Beyonce,  Coachella Festivali’nden kazandığı 60 milyon dolarla Mevlana’nın hayatını anlatan belgesel çekecek.

* Tarihte ilk kez satanist bir grup, ABD hükümeti tarafından din olarak resmen tanındı. Artık farklı dinlere ait temsilcilerin çağrıldığı resmî organizasyonlara da katılabilecekler..


* Amerikalılar artık hakiki aşkı, Aşk Dini’ni Hallâc-ı Mansûr, Ferîdüddin Attâr, Ahmed Gazâlî , Ayn-ül-Kudât Hemedânî’nin dediği gibi İblis’ten öğrenebilecek, hakiki er (İnsan-ı Kamil) olabilecekler..

* Rönesans denince ilk akla gelen isimlerden olan 1452 doğumlu Leonardo Da Vinci'nin mezarının bulunduğu Amboise Şatosu’ndaki St.Hubert Şapeli


* Üç nokta; Aşktır
Her nokta gizli bir (ah!)tır.

*Bir daire ile aynı alana sahip bir kare elde etmek mümkün değildir.. 500 yıl önce bugün ölen Leonardo Da Vinci de “çemberi karelemek” için çok gayret göstermişti..

Şöyle diyordu:

“Çember tanrısal olandır, kare ise insanların yaratısıdır. Tanrının dünyayı düzenleme görevini verdiği insan çemberi kendi özünde kareler”

Bir başka deyişle “kep giyer”




* AŞK sınır tanımaz... Var mı artıran?

Şeyh Galib:

"Senin medhinde şirket eylesem Mevlâ'ya ma'zûrum
Bu bâbda cürm ü isyâna bakılmaz yâ Resûlallah"

Hafız  Burhan:

"Evvelce Hüda’yı tanımış olmasa gönlüm,
Vallahi güzel, sen benim Allah’ım olurdun."

* Yahudi sembolü olarak ilk defa kullanıldığında hahamların bile pagan sembolü olduğu gerekçesiyle karşı çıktığı 6 köşeli yıldızı Süleyman mührü diye sahiplenmek.



* “Süleyman Mührü bizimdir” diyenlere..


* İnsan-ı Kamil olmaya yolculuğu (Seyr-i Sülük) her zaman Haç üzerinde yapılmaz.


* Prof. Mahmud Erol Kılıç: "Gül-Haç cemiyetinin “haç ortasında gül sembolü”de aslında tasavvuftan alınmadır."

Mevlana Halid Bağdadi: "Bir mürşid gül ağacıdır, arı(mürid) ise gülden bal yapandır"

Rosicrucian (Gül-Haç Cemiyeti)ların Gül’ü

Dat Rosa Mel Apibus



* Sufiyye'nin Aşık, maşuk ve meyvesi Gül simgeli Logos/ Hakikat-i Muhammediye..
Yine Kemet Ülkesinden



<<<27             29>>>


Halim Selim, 15.05.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Kadim Falsifiye





Sonsuz Ark'ın Notu: Halim Selim Beyefendi'nin onayıyla kendi tweetlerinden konu bazlı olarak tasnif edilmiştir. Kabala (Kabbalah) ile ilgili Sonsuz Ark yayınları için lütfen tıklayınız


Sonsuz Ark'tan


  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı