30 Mart 2019 Cumartesi

SA7546/KY13-AO238: Bu Ülkenin Geleceği, Bekâsı Hepimizin Siyasal Tercihlerinin Önündedir

"Eminim ki; seçmen bu ülkenin istikrarsızlığa düşmesine, yeni bir kaosa sürüklemesine fırsat vermeyecek ve sandığa gidip en doğru istikamette tercihini yapacaktır."


Bu seçim bir genel seçim değil, yerel seçim. Genel seçimin yapılacağı 2023 yılına kadar Erdoğan ve ekibi iş başında. Halk genel seçimlerde bu yöndeki tercihini yaparak Erdoğan’ı Cumhur/başkanı, partisini de Meclis’in 1. Partisi olarak seçti.

Yeni bir genel seçime kadar iktidarın rahat çalışmasına imkân sağlayarak, oy verdiklerimizin iktidarda başarılı olup, olmadıklarını 2023 seçimindeki tercihlerimizle ortaya koyacağız. Yerel seçimlerde ilk dikkate almamız gerek konu bu.. 

Bu bir yerel seçim...

Unutmamalı ki; Genel Seçimlere 4 yıldan fazla bir süre kala, muhalefetin en sağdan, en sola topyekün birleşerek yerel seçimleri bir genel seçim havasına sokmak ve iktidarın elindeki belediyeleri alarak ülkeyi yeniden bir genel seçime sürüklemek istemesinin faturasını hepimiz çekeriz..

Öte yandan; Bu iktidar, sadece Ak Parti iktidarı değildir. Bu iktidar, devletçi ideolojinin  en güçlü kanadı olan MHP ile güçbirliği içindeki bir iktidara dönüşmüş olduğu için, Cumhur İttifakı 2023 seçimlerine kadar ülke adına ne yapabilecekse onu yapmaya çalışacak, seçmen de sonuçlara bakarak ya bu iktidara devam diyecek veya yeni bir iktidarı iş başına getirecektir.

Seçmen bu genel tabloyu dikkate alarak oyunu sağ duyu doğrultusunda kullanmalı, ülkenin yeni bir erken seçim macerasına sürüklenmesine izin vermemelidir.

Keşke daha önce de değindiğim gibi, yerel seçimlerle genel seçimler birlikte olsaydı ve yeni bir seçime kadar toplum yeni bir macera aramaya sürüklenip, ülkenin istikrarsızlığa ve yeni kavgalara sürüklenme ihtimalin yollarını tıkasa, kapısını kapatsaydı.

Evet bu yapılamadı ve iş yine seçmene kaldı.

Eminim ki; seçmen bu ülkenin istikrarsızlığa düşmesine, yeni bir kaosa sürüklemesine fırsat vermeyecek ve sandığa gidip en doğru istikamette tercihini yapacaktır.

Bu ülkenin geleceği, bekası hepimizin siyasal tercihlerinin önündedir.

Sonuçlar şimdiden ülkemize hayırlı olsun..


Adnan ONAY, 30.03.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı