6 Mayıs 2018 Pazar

SA6081/KY37-AZ277: Emperyalizm Deniz Kuvvetleri’ne Saldırıyor!..

"Belli ki, FETÖMETRE, emperyalizmin ayağına basmamış, kaval kemiğinin ortasına postalı geçirmiş, FETÖ’cü ciyaklamaları Michael Rubin gibi Siyonistlere kadar uzanmış!.."


Hayır, Ege ve Doğu Akdeniz’de “zavallı” Yunanistan’ı ileri sürerek çevirdikleri işlerden söz etmiyorum. Pazartesi yayınlanan yazım için (Açıktaki polislere FETÖMETRE uygulayın, 30 Nisan 2018, STAR/) nezaket gösterip teşekkür etmek maksadıyla arayan komutanın şu sözleri beni alarma geçirdi:

“FETÖ’cü hainleri kullanıp, ülkemizi teslim almaya kalkışan emperyalizm, Deniz Kuvvetleri’ndeki bir avuç vatansever uzmanın kısaca FETÖMETRE dediğimiz her türlü şaibeden uzak, bilimsel zeminli bu uygulamayı oluşturabileceklerini hiç düşünmemişti. Uygulama devreye girip, kesin sonuçlar alınmaya başlanınca, önce Deniz Kuvvetleri’nin tüm üst komuta kademesi, devamında da tüm komutanlar algı operasyonları, iftira ve açıkça ölüm tehditlerinin hedefi haline geldi. Bu, TSK’nın doğru yolda olduğunu göstermesi açısından bizim için önemlidir…”

Belli ki, FETÖMETRE, emperyalizmin ayağına basmamış, kaval kemiğinin ortasına postalı geçirmiş, FETÖ’cü ciyaklamaları Michael Rubin gibi Siyonistlere kadar uzanmış!..

Deniz Kuvvetleri’nin bu uygulamasından sonra binbaşı üstü rütbelilerde FETÖ temizliği yüzde 90’a ulaşmış, ama, alt rütbeler için uygulamaya yeni kriterler eklemek gerekiyor, niye?.. “Çünkü” diyor uzman komutan, “Genç personelin bazı kriterlerinde boşluklar var, mesela bekar, katalog evlilik yakalamak söz konusu değil, bazı üst düzey sınavlara henüz girmemiş, stratejik atamalar yaşına gelmemiş, buralarda almış olduğu FETÖ desteğini görmek mümkün olmuyor, ama genç kademelerde de kripto unsurlar olduğunu biliyoruz, kontrol ve takip altında, 10 yıla kadar uzanan bir eylem planı kuşaktan kuşağa aktarılarak nihai çözüme ulaşacağız...”

Brifingler başladı…

Şu sözler de önemli:

"Bu alçakların sıkıştıklarında uyguladıkları ikili bir taktik var, inkar ve iftira… Personel içinde öyle algı operasyonları yaptılar ki, vatansever evlatlarımız bile bir cadı avında kurban olabileceklerini düşünmeye başladılar, derhal brifinglere başladık, FETÖMETRE’yi anlattık, tüm soruları cevapladık, şimdi TSK personeli büyük bir moral ve vatan duygusuyla işine dört elle sarılmış durumda. Zaten son Suriye harekatları, Ege ve Doğu Akdeniz’deki kararlı duruştan da bu belli oluyor."

İyi haber: Yaygınlaşıyor…

Aldığım bilgiler, Jandarma Genel Komutanlığı ve diğer kuvvet komutanlıklarının da uygulamayı alıp, devreye soktukları yönünde.

“Bu uygulamayı Deniz Kuvvetleri’nin geliştirmesi bir zorunluluktu. Çünkü, Hava ve Kara Kuvvetleri’ndeki FETÖ’cüler sobelendiler, kimlikleri ortaya çıktı, soruşturmalar bu sobelenenler üzerinde yürütüldü, ama konumu gereği Deniz Kuvvetleri’nde sobelenen çok azdı ve biz bu çetenin bu kuvvette çok güçlü sızma ağı olduğunu biliyorduk, kurunun yanında yaşın da yanmasına izin veremezdik, FETÖMETRE Deniz Kuvvetleri’nin bu durumundan ortaya çıktı…”

Önce İçişleri Bakanlığı almalı…

Uygulamanın Jandarma’ya aktarılmış olması, İçişleri Bakanlığı’nın konuya hakim olduğunu gösteriyor, kuşkusuz tüm Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülecek çalışmayla akla karanın belli olacağı, her türlü şaibe ve mağduriyet edebiyatının ortadan kalkacağı bir döneme gireceğiz, Süleyman Soylu’yu tanırım, seçimlerden önce bu işi başlatarak halefine (belli olmaz kendisi de devam eder, siyaset bu…) iyi bir miras bırakmaya çalışacaktır.

Soylu’dan ricam, uygulamanın sivil bürokraside uygulanmasının önünü vali ve kaymakamlardan başlayarak açmasıdır.

Bakın o komutan ne diyor: 

"Bunlara emir verilmiş, sivil veya asker, kesin olarak ortaya çıkana kadar yerlerinden kıpırdamıyor, “mevzi terk etmeme” kararlılığını sürdürüyorlar. Ortaya çıkarıyorsun, o sırada bile istifa veya emeklilik işlemlerini başlatmadan bekliyorlar."

MGK’nın özel gündemi olmalı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ricam, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’dan ilk Milli Güvenlik Kurulu toplantısına FETÖMETRE’nin devletin tüm kurum ve kuruluşlarında uygulanması konusunu gündeme koymasını istemesidir.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal’dan ricam da (kendisine ve tüm kurmaylarına, Barbaros’un evlatları, Mustafa Kemal’in askeri vatansever tüm personeline bir kez daha teşekkür ediyorum) ekibiyle MGK’yı detaylı bilgilendirmesidir.

MEDYAYA ÖNEMLİ UYARI- Yönetici arkadaşlar, önünüzde FETÖ ile mücadeleyi emperyalisti şaşkına çeviren düzeye taşıyan bir uygulama var, neden, bu uygulamanın tüm bürokrasi ve siyasette yaygınlaşması için kampanya yapmıyor, işi bizim gibi bir-kaç yazara bırakıyorsunuz, anlamadım.


Yazının orijinali için tıklayınız...



Ardan Zentürk, 06.05.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar

Ardan Zentürk Yazıları
 



Sonsuz Ark'ın Notu: Ardan Zentürk Beyefendi'nin çalışmalarının, 'bir bölümü verilerek kalanını ana siteye linkle yönlendirme' formatı ile yayınlanması için onayı alınmıştır.  Ek olarak aşağıda yazının kaynağı ve aktif linki verilmiştir. Seçkin Deniz, 06.09.2015




Yazının İlk Yayınlandığı Yer: Star Gazetesi:
http://www.star.com.tr/yazar/emperyalizm-deniz-kuvvetlerine-saldiriyor-yazi-1338364/

Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı