16 Ağustos 2022 Salı

SA9788/SD2493: Eski Casus, İsrail'in Epstein'in Cinsel Şantaj Operasyonu'nun Arkasındaki Ana Sebebi Detaylandırıyor -9

   Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

Sonsuz Ark'ın Notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız çalışma, Şili merkezli MintPress News'te gazetecilik yapan, Global Research, EcoWatch, Ron Paul Enstitüsü ve 21st Century Wire gibi birçok bağımsız medya kuruluşuna katkıda bulunan, Radyo ve televizyonda çok sayıda yayına katılan ve 2019 Serena Shim Gazetecilikte Ödün Vermeyen Dürüstlük Ödülü'nü kazanan Whitney Webb 'e aittir ve çocuk istismarcısı, pazarlamacısı Jeffrey Epstein'i merkeze alarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ve İsrail'de Başkanların, Başbakanların, Bakanların, CIA-FBI-MOSSAD gibi istihbarat örgütlerinin, Rothschild ailesi de dahil olmak üzere iş adamlarının da bulunduğu, çocukların ana meta olduğu seks ticareti ve şantajların karanlık dünyasına odaklanmaktadır. Yaptığı araştırmayı Jeffrey Epstein Skandalı: Başarısız Olamayacak Kadar Büyük” başlığı altında yayınlayan Whitney Webb, geçmişi 100 yıldan önceye kadar dayanan skandalı şöyle özetlemektedir: "Tek bir siyasi parti, istihbarat ajansı veya ülkenin işi olmaktan çok, Epstein'a bağlı ağın ortaya koyduğu güç yapısı, çocukları daha fazla güç, kontrol ve servet elde etmek için kullanmak ve istismar etmek isteyen bir suç girişiminden başka bir şey değildir." Ana akım denen medya organlarının görmezden geldiği bu iğrenç ilişkiler ve şantaj ağının herkes tarafından bilinmesi için yayınladığımız bu araştırmanın, Masonik/Satanist bu çetenin bütün faaliyetlerinden zarar gören insanlık için yararlı olduğunu düşünüyoruz.
Seçkin Deniz, 16.08.2022


FORMER SPY DETAILS ISRAEL’S MAIN MOTIVE BEHIND EPSTEIN’S SEXUAL BLACKMAIL OPERATION

Son haftalarda, Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'in seks ticareti ve cinsel şantaj operasyonunun İsrail askeri istihbaratı adına yürütüldüğü iddialarına yeniden dikkat çekildi. Bu iddialar, Epstein skandalı ile ilgili iddiaları geçtiğimiz Ekim ayında MintPress tarafından bildirilen eski bir İsrail askeri istihbarat yetkilisi olan halkla ilişkiler danışmanı Ari Ben-Menashe tarafından yapılan açıklamalar etrafında dönüyor.

Ben-Menashe'nin Epstein ile ilgili iddiaları ilk olarak bağımsız haber kuruluşu Narativ'den Ben-Menashe ve Zev Shalev arasında yapılan bir röportajda su yüzüne çıktı. Bir MintPress özetinde ve bu röportajın yorumunda ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, Ben-Menashe, 1980'lerde Jeffrey Epstein'ı Ghislaine Maxwell'in babası Robert Maxwell'in ofisinde birkaç kez gördüğünü iddia etti.

O sırada Ben-Menashe, İsrail askeri istihbaratıyla ortak çalışmaları konusunda Robert Maxwell ile yakın temas halindeydi. Maxwell, bir medya imparatorluğuna liderlik etmenin ve bir kerelik Birleşik Krallık parlamentosunun bir üyesi olmasının yanı sıra, İsrail istihbaratı için uzun zamandır çalışan bir ajandı, o kadar ki 1991 cenazesine en az altı hizmet veren ve İsrail istihbaratının eski başkanlarının yanı sıra birkaç yüksek rütbeli İsrailli politikacı ve başbakan katılmıştı.

Maxwell'in İsrail istihbaratı için Jeffrey Epstein'ı işe aldığı ve daha sonra Epstein'ı Ben-Menashe ve başka bir ajan olan Nicholas Davies ile tanıştırdığı iddia ediliyor. Epstein, Ben-Menashe'ye, İsrail'in Aman olarak bilinen askeri istihbarat müdürlüğünün önde gelen isimleri tarafından önceden onaylanmış olarak tanıtılmıştı.

MintPress kısa süre önce, şimdilerde adı kötüye çıkan Jeffrey Epstein'ın hayatı ve bağlantıları hakkında devam eden bir soruşturmanın parçası olarak Bay Ben-Menashe ile röportaj gerçekleştirdi.

Bu röportajın bir kısmı, özellikle Epstein ile eski İsrail Başbakanı Ehud Barak arasındaki ilişkiyle ilgili iddialarla ilgili yorumlarla birlikte, Epstein'ın ilk tutuklanmasından hemen önce Tel Aviv'e yaptığı gezinin ve İsrail askeri istihbaratının üst düzey ABD politikacılarını hedef alan büyük bir cinsel şantaj operasyonunu düzenlemeye ve finanse etmeye yönelik ilgisinin nedenleri aşağıda verilmiştir.

“İSRAİL, EPSTEİN'IN CLİNTON'I HEDEF ALMASINI TALEP ETTİ”

MintPress News önce Ben-Menashe'ye Jeffrey Epstein'ı işe alan İsrail istihbaratında bilinen bir varlık ve ajan olan Robert Maxwell'i sordu. Ben-Menashe bunu MintPress'e doğruladı ve ilk görüşmelerinden sonra Epstein'ın sık sık Maxwell'in Londra'daki ofisinde bulunduğunu belirtti.

MintPress'in daha önce bildirdiği gibi, 1980'lerde, Epstein'ın bir istihbarat ajanı ve gölge finans dünyasında sözde "ödül avcısı" olduğunu iddia etti. Bu süre zarfında, birkaç İngiliz silah tüccarı, özellikle de Sir Douglas Leese ile yakın ilişkiler geliştirdiği biliniyordu. Bu nedenle, Epstein'ın Orta Doğu ve Londra arasında sık sık seyahat ettiği ortaya çıktı ve bu, Epstein'ın bu süre zarfında taşıdığına inanılan şu anda iptal edilen Avusturya pasaportu tarafından da destekleniyor.

Ben-Menashe MintPress'e, Epstein'ı yalnızca Epstein'ın yakın zamanda İsrail askeri istihbaratı tarafından işe alınmasından sonra değil, aynı zamanda Epstein'ın “eskiden İsrail'e gidiş gelişler arasında uğradığı [Robert Maxwell'in [Londra'daki] ofisinde oldukça sık bulunduğu” için birkaç kez gördüğünü  söyledi.

Buna ek olarak, Ben-Menashe, Epstein'ın neden sonunda İsrail askeri istihbaratı adına profesyonel bir cinsel şantajcı olarak davranmaya yönlendirildiğini anladığını açıkladı. Ben-Menashe'ye göre, İsrail istihbarat yetkilileri arasında, Reagan Dönemi'nden sonra gelecek yeni bir başkanın İsrail'i Filistinlilerle barış yapmaya zorlayacağına dair endişeler vardı ki bu, yetkililerin ne pahasına olursa olsun kaçınmaya çalıştıkları bir şeydi.

ABM | İşte olay... Bay Carter... Başkan Carter'da olduğu gibi... İsrailliler, Başkanlık için kampanya yürütürken Bay Clinton'ın Bay Carter'ın tekrarı olacağından korktular. Filistinlilerle barış ve diğer şeyler için onlara baskı yapmak istedi. Korktular… Clinton öyle değildi… ama öyle olduğundan korktular… Ve bence Bay Epstein, Başkan Clinton'a yetişmek için erken gönderildi.

MintPress News (MPN) | Bu ilginç çünkü Clinton'un görevde olduğu ilk yıl Epstein zaten Beyaz Saray'da bağış yemeklerine katılıyor ve Beyaz Saray ziyaretleri de yapıyordu.

ABM | Evet bu doğru. Doğru. En büyük müşterisinin Bay Clinton olduğuna inanıyorum, yakalayın ya da ulaşın ya da her neyse ve birkaç kongre üyesi daha vardı ve Clinton'dan başka, onun en büyük avıydı.

Böylece Ben-Menashe, Bill Clinton'ın 1992 ABD Başkanlık seçimlerindeki adaylığı netleştiğinde, onun cinsel şantaj yoluyla hedef almaya çalışıldığını ve Jeffrey Epstein'ın bu amaçla seçildiğini savunuyor. Bill Clinton'a sonunda İsrail devleti tarafından şantaj yapıldı ve yönetimi de “Mega” casus skandalının bir parçası olarak İsrail casusluğunun hedefi oldu. Epstein'ın Clinton yönetimine katılımı ve Beyaz Saray'a yaptığı ziyaretler, Clinton'ın görevdeki ilk yılına kadar uzanıyor. Epstein-Clinton ilişkisi hakkında daha fazla bilgi bu MintPress raporunda bulunabilir.

Ayrıca MintPress, Ben-Menashe'ye 1991'deki ölümünden önce Ghislaine Maxwell'in babasının istihbaratla ilgili faaliyetleriyle doğrudan ilgili olup olmadığını bilip bilmediğini de sordu. Maxwell'in yatında Donald Trump ve PROMIS yazılım skandalındaki birkaç önemli şahsiyetin katıldığı rezil 1989 partisi, onun istihbaratla ilgili faaliyetlerine bir dereceye kadar dahil edilmişti. Bununla birlikte, babasının ölümünden önce onun ne kadar bu faaliyetlere dahil olduğunu veya özel olarak nelere dahil olduğunu söylemeyi tercih etmedi.

EPSTEİN, EHUD BARAK İLE GERÇEKTEN NE ZAMAN TANIŞTI?

Epstein ile güçlü politikacılar arasındaki en tartışmalı bağlardan biri, Epstein ile eski İsrail Başbakanı Ehud Barak arasındaki bağdır. Barak, Epstein'la 2002'de tanıştığını iddia etti ve o andan itibaren ilişkileri çok açıktı, Barak sık sık ziyaret ediyor ve hatta geceyi Epstein'ın sahip olduğu, sömürdüğü reşit olmayan kızları barındırdığı daireler de dahil olmak üzere, Epstein'in evlerinde geçiriyordu. Barak ayrıca Epstein'ın şu anda kötü şöhretli adasını ziyaret etmişti ve İsrail istihbaratına bağlı şirket Carbyne911'i finanse etmesi için onu işe almıştı.

Ancak Epstein ve Barak'ın o zamandan beri iddia ettiğinden çok daha önce tanışmış olabileceğine dair işaretler var gibi görünüyor. Ben-Menashe'nin, Epstein'ın 1980'lerde İsrail askeri istihbaratı tarafından işe alındığını öğrendiğini iddia ettiği göz önüne alındığında, MintPress, işe alımına dahil olan kişilerden birinin Ehud Barak olup olmadığını sordu. Barak, Nisan 1983'ten Ocak 1986'ya kadar İsrail askeri istihbarat müdürlüğü Aman'ın başkanı olarak görev yapmıştı.

Ben-Menashe, Epstein'ın İsrail askeri istihbaratı tarafından işe alındığını ilk öğrendiği yılı tam olarak hatırlayamadı, ancak bunun "büyük olasılıkla" Ehud Barak'ın Aman'ın başkanı olduğu dönemde olduğunu belirtti. Yine de, Epstein'ın istihbarata alınması Barak Aman'ın başındayken gerçekleşmemiş olsa bile, Ben-Menashe'ye göre Epstein'ın Barak ile bu süre zarfında tanışmış olması kuvvetle muhtemeldir, eğer ikisi henüz tanışmadıysa, “Robert Maxwell, Ehud Barak ile arkadaş oldu… ve o [Robert Maxwell] muhtemelen onları, genç adamı [Epstein] Bay Barak'la tanıştırdı.”

Epstein skandalı patlak verdiğinden beri Ehud Barak, Epstein ile 2002 yılına kadar görüşmediğini ve ikisinin eski İsrail Başbakanı Şimon Peres tarafından tanıştırıldığını iddia etti. Ben-Menashe, "daha önce tanıştıklarından emin olduğunu" ve ilk görüşmelerinin 2002'de olduğuna inanmadığını vurgulayarak bu iddianın doğru olma olasılığını reddetti.

EPSTEIN'İN 2008 TEL AVİV GEZİSİ

Haziran 2008'de ilk kez hapis cezasına çarptırılmadan sadece birkaç ay önce Jeffrey Epstein, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e ani bir ziyarette bulunmuştu. O yılın Nisan ayında, Palm Beach Daily News, Epstein'ın Tel Aviv Hilton'da kaldığını ve Epstein'ın sözcüsünün "Fısıh Bayramı'nı orada geçirdiğini, İsrailli araştırma bilim adamlarıyla buluştuğunu ve askeri üsleri gezdiğini" söylediğini bildirdi.

Epstein'ın o yılın 30 Haziran'ında cezaya çarptırılmasından bir süre önce, Alexander Acosta -o zaman-ABD-Florida'nın Güney Bölgesi savcısı, reşit olmayan birinden seks istemekle suçlanan Epstein için hafif bir cezaya imza attı. Bu yasal düzenleme o zamandan beri “sevgili anlaşması” olarak adlandırılıyor. Acosta daha sonra Trump geçiş yetkililerine, Çalışma Bakanı adaylığından önce, “sevgili anlaşması”nı onaylama kararının, Epstein “istihbarata ait” olduğu için Epstein davasında geri adım atması söylendikten sonra alındığını söyledi.

Acosta bu bilgiyi kimden aldığını belirtmese de, Eski CIA ajanı Phil Giraldi, bunların Epstein'ın o zamanki avukatı Alan Dershowitz'den, yüksek rütbeli İsrailli politikacılarla bağları olan Epstein'ın yakın arkadaşı Alan Dershowitz'den ve son zamanlarda Hakaretle Mücadele Birliği'nden (ADL) “hukuk mesleğine ve genel olarak topluma olağanüstü katkısı” nedeniyle ödül alan Florida Palm Beach Eyalet Savcısı Barry Krischer'den kaynaklandığına dair ikna edici bir iddiada bulundu.

Epstein'ın İsrail'le olan bağları hakkında geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlanan bir önceki MintPress raporunda ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, ADL'nin uzun süredir en iyi fon sağlayıcıları, Epstein ve onun cinsel şantaj ağıyla, özellikle de Bronfman'ın Seagrams ünlü ailesiyle yakın bağları var.

Ben-Menashe MintPress'e, Epstein'ın 2008 Tel Aviv ziyaretinin büyük olasılıkla "duman tüttürmek" olduğunu ve Epstein'ın "tutuklanmamak için kendini önemli kılmaya çalıştığını" ve "İsraillilerin ona yardım edeceğini umduğunu" söyledi. Daha sonra, "Muhtemelen o dönemde" Epstein'a yardım ettiklerini ekledi, ancak "ikinci kez [yani. 2019], evet… daha zor bir satış olurdu.”

<<<Önceki

Whitney Webb, 13 Aralık 2019, MintPress


(Whitney Webb, Şili merkezli MintPress News gazetecisidir. Global Research, EcoWatch, Ron Paul Institute ve 21st Century Wire gibi birçok bağımsız medya kuruluşuna katkıda bulunmuştur. Birkaç radyo ve televizyon programında yer almış ve 2019 Serena Shim Gazetecilikte Ödün Vermeyen Dürüstlük Ödülü'nü kazanmıştır.)

Seçkin Deniz, 16.08.2022, Sonsuz Ark, Çeviri, Çeviri ve Yansımalar


Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı