3 Temmuz 2021 Cumartesi

SA9281/KY1-CÇ775: Gizli Mahfillerde Kaçak Var

 Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Ve fakat içinden geçtiğini sandığın bizatihi vakıf olduğun şey değil.. evet içinden geçiyor ve fakat o bile sana dikte edildi.. "

Medyaya itimadım 1978'den beri yok.. hiç bir habere 'acaba?' sorusu sormadan -kendi meşrebime, mektebime, kliğime ait olan dahil- kabullenmedim, kabullenmem.. medya bir manipülasyon aygıtıdır.. bize yalan söylemediği zamanlarda bile yanıltma peşindedir.. 

Bir de gizli mahfiller konusu var.. onları deşifre edenler acaba kendilerine şunu soruyorlar mıdır; acaba bizim böyle değerlendirmemizi mi sağlıyorlar? 

Öyle ya.. adı üstünde gizli.. eğer sen o gizli toplantılarda bulunmadıysan bilebilir misin? "Efendim ben çelişkilerini ortaya koyuyorum!" diyebilirsiniz.. de.. ya o çelişkiler bile isteye servis ediliyor ise..

Medya (*) bunda baş rolde değil mi? Medya biricik kaynağınız değil mi? 

Elbet o toplantılarda bulunduysanız, biricik kaynağınız değil, bizzat tanığısınız.. yanılıyor muyum?🙃😅🌹

Hadi itiraf et.. sen dünden teşnesin, öyle olduğuna, o yüzden öylesine muhkem sarılıyorsun, dört elle derler ya işte öyle sarılıyorsun.. içinden geçene uygun zira.. 

Ve fakat içinden geçtiğini sandığın bizatihi vakıf olduğun şey değil.. evet içinden geçiyor ve fakat o bile sana dikte edildi.. 

Medya'nın kurbanısın.. tedavisi yok.. demedi deme.. 

Gizli mahfillerde akıl almaz şeyler planlanıyor, uygulamaya konuluyor.. neyse ki, kül yutmazlar anında deşifre ediyor da en az zararla atlatıyor yeryüzü.. 

Yalnız takıldığım bir nokta var, bu gizli mahfiller öylesi akıl almaz şeyleri yapma kudretinde iken nasıl oluyor da deşifre oluyorlar? 

Ya kül yutmazlar pek derin bağlantılara sahipler ya da gizli mahfiller de kaçak var🙃😅🌹


(*) Media: Medea ya da Medeia (Grekçe: Μήδεια, romanize: Mēdeia), Yunan mitolojisinde Kolhis Kralı Aietes'in kızı, Kirke'nin yeğeni ve Güneş tanrısı Helios'un torunu olan Kolhis prensesi. Medea, Antik dünyanın en büyük büyücülerinden biri, ilaç ve zehir yapım ustasıdır. Yer ve Ay Tanrıçası olarak da tapınılmıştır..


Cemal Çalık, 03.07.2021,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı