13 Temmuz 2019 Cumartesi

SA7829/SD1425: Distopya'dan Çıkış; Anlatsanıza Riyâkârlar; Sizde mi Hainsiniz?

"Niye anlatmıyorsunuz, Masonik/Gladio örgütlenmesi bu gün daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi yıkmak için çalışıyor, niye susuyorsunuz? Sizde mi hainsiniz?"


Kusura bakmayın dostlar. Bu memleketin doğru bir özgeçmiş sorgulamasına ihtiyacı var; hepinizin gerçekte suçlu olanları ölürken badem gözlü olarak tanımlama özgürlüğünüz olabilir, ancak geleceğin bizden hakikat gibi bir alacağı var; çocuklarımıza doğruyu miras bırakmak zorundayız.

Geçmişte karanlık odaklarla ilişkileri olanların, bize gerçeği anlatmadan bu dünyadan çekip gitmelerini affedemem; çünkü yaptıkları şeylerin sonuçlarını milyonlarca doğmuş doğmamış insan çekiyor.... ki onlar da basit birer insan, milyonlarca insanın vebalini yüklenmeleri suçtur.

Bir gün ben de öleceğim, siz nasılsa benim yazdıklarımdan başka bir şeye şahitlik edemeyeceksiniz; nasılsam öyle anlatacaksınız, bunu ne ben ne de bir başkası engelleyebilir; ama şunu hepiniz kabul  ve ikrar edeceksiniz; samimi çabalarım sadece ve yalnızca hakikat içindir.

Siz nereden bileceksiniz ki ben nelere şahit oldum, siz nereden bileceksiniz ki önder deyip arkasından gittiğiniz kişiler kimden nereden emir alıyor? Bu memleket kadar haini olan başka bir memleket daha yok... Hepimiz Din Günü'nde bunu açıkça göreceğiz.

Bir mümin şahitlik edeceği şeyi iyi bilmelidir... Bence bir mü'min nasıl olmalıdır konusunda alınacak çok yolu var müslümanların, benim kimseyle kimseyi eş tuttuğum yok, bu ülkenin karanlıklarını aydınlatacak olanları da susturmaya çalışmayın rica ederim...

FETÖ'nün beli kırıldıkça CHP-İP düşüncelerini geriye çekip riyakarlık moduna giriyorlar, '15 Temmuz tiyatroydu'dan, 'mağduriyet'ten vazgeçip '15 Temmuz tiyatro değil, bal gibi darbe girişimiydi' demeye ve FETÖ kısaltmasını cümlelerinde kullanmaya başlıyorlar; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yalanlarla oluşturdukları CHP-İP-HDP-PKK-FETÖ-SP ittifakıyla itibari bir başarı elde ettiler, 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimine yatırım yapıyorlar, millet de yiyecek bunu öyle mi?

Herkesi susturdunuz, herkes sustu, hep pandomim yaptınız, hep fısıltıyla konuştunuz, hep kapalı kapılar ardında işler yürüttünüz, bizlerin çocukluğu, gençliği, ortayaşı, yaşlılığı sizin gizli entrikalarınızın kurbanı oldu, tek tek çıkıyor pislikleriniz ve hala susmamızı bekliyorsunuz

Allah'tan korkmuyor musunuz, hesap vereceğinizi bilmiyor musunuz?

Bakın, bu memleketin her görüşten insanları getto halinde yaşıyorlar; hiç kimse diğerinin mahallesine hoşgörü ile bakmıyor; söyleyin bunun müsebbibi kim? Sizin örtüp sakladığınız Masonik/Gladio örgütlenmesi değil mi? Bu şeytani yapının beslediği önder dediğiniz kuklalar değil mi?

Masonik/Gladio örgütlenmesi değil miydi aynı matbaada hem laik hem solcu hem çıplak kadın gazetelerini hem de din bezirganı gazeteleri basan? Niye anlatmıyorsunuz bu gençlere bu pisliği?

Bizim kuşağımız da yavaş yavaş ölüyor, ne zaman anlatacaksınız geçmişin karanlıklarını masum çocuklarınıza, torunlarınıza behey utanmaz ahlaksızlar, ne zamana kadar susacak, bu memleketin hain yatağı olmasına göz yumacaksınız?

Okuduğum ortaokulda, lisede kaç arkadaşımın hangi alçak hocalar tarafından devşirildiğini ve ne için kullanıldığını ancak 17-25 Aralık 2013'te gördüm, devamı 15 Temmuz'da en büyük ihanetle geldi; peki siz kendi okul arkadaşlarınızın kime kurban gittiğini anlatmayacak mısınız?

Anlatsanıza o 'emirin demiri kestiği' MHP'nin nasıl İP'le tam ortasından ikiye ayrıldığını. Bahçeli'nin MHP'yi FETÖ'ye kaptırmamak için nasıl mücadele verdiğini, Erdoğan'ın yanında niye saf tuttuğunu; Din'le insanları aldatan Milli Görüş-SP'nin niye karşı safa geçtiğini anlatsanıza.

Anlatsanıza riyakarlar 1970'li yıllarda PKK'yı devlete, millete düşman olarak doğuran CHP-AP iktidarlarının, neden 2018'de PKK ile ortak çalıştığını anlatsanıza... anlatsanıza 20 binden fazla kürdü faili meçhulle öldüren CHP-DYP(AP) iktidarlarına kimsenin neden hesap sormadığını ve şimdi Erdoğan'ın karşısına CHP-İP-HDP-PKK-FETÖ ittifakı olarak nasıl çıktıklarını?

Niye anlatmıyorsunuz, Masonik/Gladio örgütlenmesi bu gün daha güçlü bir şekilde Türkiye'yi yıkmak için çalışıyor, niye susuyorsunuz? Sizde mi hainsiniz?

Ölüler anlatacak, hepiniz de şahit olacaksınız.

15 Temmuz'un bu 3. yıldönümünde şehitlere ve onların çocuklarına hakikati anlatma borcunuz artmış durumda; bunu asla unutmayın.

<<SA7603/SD1357: Distopya'dan Çıkış; Kılıçdaroğlu Dilemması



Seçkin Deniz, 13.07.2019, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-48, Sorgulamalar






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.


Seçkin Deniz Twitter Akışı