12 Temmuz 2019 Cuma

SA7826/KY13-AO282: S400; Erdoğan Bir Gün Gider, ancak Tarih Bugünleri Hiç Unutmaz....

"Türkiye, S400 Savunma Sistemini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik. İnşallah önümüzdeki ay bu sistemin ülkemize teslimi yapılacaktır. Ben ülkemi savunmak için birilerine mi soracağım?” 
Recep Tayyip Erdoğan, 12.06.2019



Sonsuz Ark'ın Notu: 
12 Temmuz 2019; Milli Savunma Bakanlığı, S-400'lerin birinci grubunun Ankara'ya intikalinin başladığını duyurdu. Rusya'dan gelen ikinci ve üçüncü uçak da Ankara'ya indi. Ardından S-400 sevkiyatı ile ilgili ilk görüntüler de gelmeye başladı. 
Seçkin Deniz, 12.07.2019

S-400 savunma sistemi sadece Türkiye ile AB(D)/NATO arasını germedi, hala yarım asır önce ABD’ye karşı olmanın ekmeğini yiyen solcu kesimler ile onlarla milliyetçilik adı altında işbirliği yapanları da gerdi.

Bunların bir kısmı aylardır Erdoğan’ın S-400 savunma sistemini alamayacağını, bir bahane bulup vazgeçeceğini, ABD’ye boyun eğeceğini iddia ederken, 15 Temmuz sonrası Başbakan olacağını ima eden kimileri de S-400‘lerin Saray’ı korumak amaçlı alınmak istendiğini ileri sürmüştü.

ABD taşeronu HDP ise malum sebeplerle S-400 alımına blok olarak karşı çıkmıştı..

Türkiye’nin etrafı çevriliyken, ülke dört bir taraftan kuşatılmışken ülkenin kendini savunması için zaruri olan hava savunma sistemini edinmesine ABD tepki gösterdiği için, ABD ağzıyla Erdoğan’a tepki gösteren ve bu nedenle Erdoğan’ın cezalandırılmasını isteyenler bu saatten sonra kendilerine hangi ismi verirlerse versinler, ABD köpeği olmakla suçlanmaktan kurtulamayacaklardır.

Bence, düşüncesi ne olursa olsun, içinde zerre vatan sevgisi olanlar ABD’nin tehditlerine karşı seslerini yükseltmeli, kafalarını kuma gömmekten vazgeçmeliler.

Erdoğan düşmanlığını vatan düşmanlığına çevirmeyin!

Erdoğan bir gün gider, ancak tarih bugünleri hiç unutmaz....




Adnan ONAY, 1.07.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı