26 Haziran 2019 Çarşamba

SA7783/KY13-AO271: Şimdi mi Aklınıza Geldi Terör ve Terörist?

"Şimdi HDP’ye oy vermiş olanlar dilediğine oy verecek veya sandığa gitmeyecek.."



Aylardır; “Sırtımızı PKK‘ya dayadık”, “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen terör suçlularıyla kol kola yürüyen ve 31 Mart’ta bunlarla yaptıkları anlaşma doğrultusunda HDP seçmenine korku saldırarak CHP ve İP adaylarına oy verdirenler, işbirliği yaptıkları teröristlerin başı “tarafsız kalın” diye açıklama yapınca paniğe kapılmış durumdalar..

O günden beri, içlerinde sahte milliyetçilerin de bulunduğu kimi siyasiler İmralı’dan yapılan “tarafsız kalın” açıklamasını Binali Yıldırım’a destek olarak değerlendiriyor ve kudurmuş gibi sağa sola saldırıyorlar.

Tarafsızlıktan, taraflılık çıkaracak kadar zihinleri işgal altındaki bu güruha şunu sormak gerek;

Aylardır bu terörist uzantılarıyla binlerce şehit vermiş olan bu milletin karşısına çıkarken hiç utanmadınız, onların korku salarak partilerinize sağladığı oylarla belediye başkanlıkları kazandığınızda, birlikte zafer kutlamaları yaptınız, o zaman “sırtını PKK‘ya dayayanlar, 'Apo’nun heykelini dikeceğiz' diyenler terörist değildi de şimdi mi aklınıza geldi terör ve terörist?



Daha dün 'Apo’nun heykelini dikeceğiz' diyen Demirtaş İçin ortak adayınız olan İmamoğlu, devletin ekranından, methiyeler düzüp, onun suçsuz olduğunu ima ederken, onu seçim sürecinde göklere çıkarırken alkış tutuyordunuz da şimdi ne olmuş size?



Terör suçundan cezası kesinleşmiş olan Demirtaş’ın Twitter hesabından “İmamoğlu’na oy verin!“ açıklaması yaptırıp, bu tweeti her tür mecrada, seçim çalışması yaptığınız her yerde kullanırken ağzınız kulaklarınıza varıyordu.. Şimdi ne oldu sizlere?



Aklınızın düzgün çalışmadığını biliyoruz ama hiç olmazsa arada bir bazı sözcüklerin ne anlama geldiğini sözlük açıp öğrenin;

Siyaseten tarafsızlık, şunun bunun tarafını tutmamak bu konuda tercihi kişiye bırakmak demek.

İyi biliyoruz ki, ortaklarınız birçok yerde PKK üzerinden korku salarak, “PKK ve silahlı sol örgütler için bu seçim son derece önemli, eğer gösterdiğimiz adrese oy vermezseniz zamanı geldiğinde sizlerden bunun hesabı sorulur” denilerek oy devşiriyordunuz. İmralı’nın “tarafsız kalın” açıklamasıyla artık o yol tıkandı. 

Şimdi HDP’ye oy vermiş olanlar dilediğine oy verecek veya sandığa gitmeyecek..

Ateşiniz o nedenle yükselmiş..

Bence, yarına kadar Kandil’den rica edin İmamoğlu için bir destek açıklaması daha yapsınlar...

Belki önceki seçimde Ak Parti için çalışan bazı kişileri kurşuna dizdiklerini de hatırlatıp, İmamoğlu için son bir uyarı(!) daha yaparlar!



Adnan ONAY, 26.06.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı