22 Haziran 2019 Cumartesi

SA7773/KY13-AO268: Son Gelişmeler Üzerine Kandil’den Şöyle Bir Açıklama Yapılabilir

Sonsuz Ark'ın Notu:
Anadolu Ajansı'nın İmralı Cezaevi'nden açıklama yapan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptığını duyurmasının ardından teröristbaşının avukatlarından da açıklama geldi. Avukatların açıklaması, AA'nın yayınladığı mektubu doğruladı. HDP'den teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna ilişkin yapılan açıklamada "HDP’nin İstanbul seçimlerine yönelik seçim stratejisinde ve taktik adımlarında bir değişiklik söz konusu değildir" denildi.
22.06.2019



Terörist başı Öcalan, İmamoğlu’na destek verilmesine tepki göstererek HDP’ye tarafsız kalınması çağrısında bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İmralı Cezaevi'nden açıklama yapan teröristbaşı Öcalan, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptı. Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, İmralı'da görüştüğü teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarına teslim ettiği mektubu basın mensuplarıyla paylaştı. Özcan, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın 18 Haziran'da avukatlarına teslim ettiği mektubun kamuoyundan gizlendiğini açıkladı. 

AA'nın haberine göre mektupta, "HDP'de vücut bulan demokratik ittifak anlayışı güncel seçim tartışmalarına taraf ve payanda yapılmamalıdır. Demokratik ittifakın önemi ve tarihsel anlamı mevcut ikilemlere kendini angaje etmemesi ve şimdiye kadar olduğu gibi seçimlerdeki tarafsız çizgisinde ısrar etmesidir" ifadeleri yer aldı..

Kamuoyuna yansıyan bu açıklamanın ardından içinde HDP’nin de desteğinin olduğu İmamoğlu cephesinden Öcalan’a tepkiler gelmeye başladı..

Öyle anlaşılıyor ki; İmamoğlu cephesi bütün katillerin İmamoğlu’na destek vermesini zorunlu görüyor, Kandil ve Demirtaş’ın desteğini yeterli bulmuyorlar!


İmamoğlu cephesi Kandil ve HDP ile nasıl bir anlaşma yapmış ki, tarafsız olunmasına bu derece tepki gösteriyorlar?

Son gelişmeler üzerine Kandil’den şöyle bir açıklama yapılabilir;

"Bizler, AB(D)’nin bölgedeki taşeronu, silahlı güçleri olarak, Türkiye’yi bölerek, Kürt’leri özgürleştirmek adına 50 yıldır uğraşıyoruz. Bu uğurda nice insan canından , evinden, barkından, malından mülkünden oldu, ancak bunca çabamıza rağmen bizler Erdoğan iktidarı karşısında hep hüsrana uğradık..


Şimdilerde de MHP ile birlikte bizleri tamamen yok etmeye çalışıyorlar. 

Artık dağa kimseyi çıkaramıyoruz. İstanbul’dan dağ desteği kesildi, haraç, uyuşturucu gibi gelirlerimiz de bitti.


Tek kurtuluş yolumuz İmamoğlu’nun İstanbul’da seçimi kazanmasıdır.


O nedenle İmamoğlu’nun seçilmesi için canla başla çalışmalıyız..


Bizler bu talimatı siyasi uzantımız olan HDP’ye ulaştırdık. Onlar haftalardır canla başla çalışıyor, devrimci Türk kardeşleriyle elele vererek İstanbul’un altını üstüne getiriyorlar.


Bizler bu uğurda çalışan herkesle gönül birliği içerisindeyiz.


MHP’yi ülkücü olmamakla suçlayıp ayrı bir parti kuran Meral Akşener ile 31 Mart seçimleri için nasıl omuz omuza çalışmış ve birçok büyükşehir belediyesini kazanmışsak, şimdi de aynı azim ve gayretle İmamoğlu’nun seçilmesi içinde birlikte çalışıyoruz.


CHP ile zaten ayrımız gayrımız yok..


Hele İstanbul il başkanları tam bizim gibi. Din, iman işlerine açıktan karşı çıkan, “inandığınız Allah” gibi cesur terimlerle twitler atan biri olarak hepimize kucak açmış. 


Aramızdaki anlaşma bir yana zaten onun gönlünde yatan şeyin şehirdeki elemanlarımızı bir an evvel İBB’ye yerleştirmek olduğunu biliyoruz. 


Ona son derece güveniyoruz. Onlar zaten ailece domuz severler..


Erdoğan’ı devirmek için uzun süredir birlikte çalıştığımız FETÖ elemanları da İmamoğlu’nun seçilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.


Eğer 15 Temmuz’u başarabilselerdi, bizler de dostlarımızla birlikte kuzeyden girip, dağdaki elemanlarımızla Erdoğan’ı cezalandıracak, halkı özgürleştirecektik. Böylece demokratik özerklik projemizi de yaygınlaştıracaktık.


Ne yazık ki 15 Temmuz’da başarılı olunamadı..


Şimdi, bu örgüte mensup kardeşlerimiz de bizler gibi İmamoğlu’nun kazanması için ne gerekiyorsa yapıyorlar, adeta seferber olmuşlar.


Bizler, TC. nin terörist dediği (sağ, sol farketmez) her grupla aynı hedefe koşuyoruz..


İmamoğlu bizim için büyük bir şans.


Onu seçtirirsek, onun açacağı yolla TC.’nin terörist dediği kim varsa özgürleşecek.. 


Bu kez bizler Cumhur İttifakı tarafında yer alanları yargılayacağız..


El birliğiyle çalışmalarımızı yoğunlaştırırken kamuoyuna açıklanan bir mektup canımızı sıktı..


Terörist başımız Öcalan’ın İmamoğlu’nu desteklememize tepki gösterip, tarafsız kalınması yönündeki mektubu bizleri şaşırttı.


TC.’nin terörist dediği kim varsa İmamoğlu’nu destekleyip, bu gayeyle canla başla çalışması gerekirken bu tarafsız kalma çağrısı ne anlama gelir?


Önderliğimiz, TC’nin terörist diye nitelendirdiklerinin destekleri olmazsa İmamoğlu’nun seçimi kazanamayacağını bilmiyor mu?"



Devletin terörist dediği çevreler yapılan kadrolaşma anlaşmasıyla İmamoğlu’nun kazanması için çırpınırken, İmralı’nın anlaşma detaylarını bilemediği için tarafsız kalın çağrısı yaptığını düşünüyorum.

Teröristler ve paydaşları İmralı’nın tarafsız kalma çağrısından o derece rahatsız olmuşlar ki, tek sığınakları mektubun sahte olduğunu öne sürmek oldu.

Bu kıt zekalılar bu derece şaşkın olmakta haklılar.

Zira, onlara anlaşma gereği bütün teröristlerden destek sözü verilmişti..


Adnan ONAY, 22.06.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı