15 Haziran 2019 Cumartesi

SA7753/KY13-AO263: CHP Adayı ve İBB Başkanlığı Seçimlerinde Yalan ve Demagoji

"İBB Başkanlığı için yarışan birinin böylesi bir profile sahip olması elbet oldukça üzücü..."


Fox, başından beri iktidarın/Erdoğan’ın aleyhinde yayın yapan, muhaliflerin en çok izlediği bir televizyon. Burada görev yapan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ise bu cephenin en itibar gösterdiği isimlerden.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu kuruluş ve çalışanları açıkça Muharrem İnce’ye destek verdiler. 31 Mart seçimlerinde de muhalefetin sesi oldular.

İstanbul seçimlerinin yenilenme sürecinde de İmamoğlu'ndan yana tavır koyarak seçimin iptal edilmemesini hararetle savundular. Seçimin yenilenme kararından sonra da aynı çizgide yayın yapmayı sürdürdüler.

Fatih Portakal’ın İmamoğlu ile üniversite yıllarında aynı evi paylaşmış olması, onu çok iyi tanımasını sağladığı gibi, İsmail Küçükkaya da ilişkiler nedeniyle İmamoğlu’nu yakından tanımakta.

Şimdi gelinen noktada bu iki isim de İmamoğlu’nun yalancılığına şahitlik ediyor. İmamoğlu ”Ben havalimanında gayet sevecenlikle polislerle diyalog kurdum,sadece valinin yaptığı basitlik” dedim derken, Fatih Portakal, oda arkadaşını yalanlıyor.

Portakal, İmamoğlu’nun orada ne derece tehditkar olduğunu ve Vali'ye ağır ifadelerle hakaret ettiğini izlediği için ekranda buna değindiğini, RTÜK’ün ceza vereceğini düşündüğü için görüntüleri yayınlamadığını belirtiyor.

Belli ki Fox’un elinde bu konuda dehşet görüntüler var ve muhtemelen İmamoğlu zarar görmesin diye bunlar yayınlanmıyor. Ancak, buna rağmen Portakal bile İmamoğlu’nun yalanlarına tahammül edemeyip açıklama üstüne açıklama yapıp İmamoğlu’nu yalanlıyor.

Bu kez bir başka yalanı ise İsmail Küçükkaya ortaya çıkarıyor.

İmamoğlu bir programda “Binali Yıldırım soruları istedi” deyince, İsmail Küçükkaya, 'böyle bir şeyin olmadığını, henüz soruların dahi hazırlanmadığını' söyleyerek İmamoğlunu yalanladı.

İmamoğlu’nun kamuoyuna çeşitli yalanlar söyleyerek, rakibine karalama yaparak seçim kazanmaya çalıştığını iddia eden Cumhur ittifakı taraftarlarına laf yetiştirenler İmamoğlu’nun yalancı olduğunu oda arkadaşından, Fox’tan duyunca şaşkınlar.!

Artık, İmamoğlu’nun kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını, yalan ve demagojilerle seçim kazanmaya çalıştığını söyleyenlerin sayısı git gide artıyor.

İBB Başkanlığı için yarışan birinin böylesi bir profile sahip olması elbet oldukça üzücü...

Bakınız bu videoda daha neler var..





Adnan ONAY, 15.06.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı