4 Kasım 2018 Pazar

SA7073/KY69-EY250: Erhan Yalvaç; Çizgilerin Dili









Erhan Yalvaç. Mevsimlik çizer. İtina ile çizer, hemen teslim eder.' 

İmaj
CHP listelerinden aday olarak seçilen bir Saadet Partisi milletvekili(!) meclis kürsüsünden beddua edenlere sözcülük eder: "15 Temmuz gecesinde iki batıl çarpıştı. İnsanların beddualarını alıyorsunuz, ne diyorlar; Ocakları sönsün diyor insanlar size, soyları kurusun diyor insanlar size, Allah belalarını versin diyor insanlar size, ilerde toplum içine çıkamayacaksınız. Siyaseten sonunuz yakın."

Sonsuz Ark'ın Notu:
Saadet Partisi milletvekili olarak meclis kürsüsünden beddualar yağdıranlara sözcülük eden, "15 Temmuz gecesinde iki batıl çarpıştı" diyen Cihangir İslam bir Batıl mı? Çünkü suçladığı hükümetin yanında yer almış 15 Temmuz 2016'da... Saadet Partisi yayın organı Milli Gazete'den: 

“Hiç Ak Partili olmadım ama demokrasi ve hukuk düzeni adına sokağa çıkıyorum. Her vatandaşı sokağa çıkıp karşı koymaya davet ediyorum.”
“Demokrasinin, meşru hükümetin yanındayız. Sandığa sandık, sokağa sokak, tokada tokat. Hukuk düzeninin, meşruiyetin ve demokrasinin yanındayız!”


*****







Erhan Yalvaç, 04.11.2018, Sonsuz Ark, Konuk Çizer, Karikatür, Çizgilerin Dili




İlk yayınlandığı yer: Twitter, 03.11.2018


Sonsuz Ark'ın Notu: Erhan Yalvaç Beyefendi'ye, çizgilerin ölümsüz, özlü, ironik anlatım biçimine dair  zeka dolu çalışmalarını içeren değerli karikatürlerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Seçkin Deniz, 18.01.2018




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.





Seçkin Deniz Twitter Akışı