2 Mart 2020 Pazartesi

SA8399/KY13-AO342: Bahar Kalkanı Harekâtı ve İran'ın Körlüğü

"Süper güçlerin ve siyonistlerin planlarına çomak sokmak Anadolu’ya sıkışmış ve her tür hainlikle karşılaşmış olan ülkemize kalmıştır."


Türkiye’nin 1 Mart 2020'de başlayan Suriye İdlib/ Bahar Kalkanı Harekâtı sadece Suriye’nin değil, İran’ın da bütünlüğünü, hatta bölgemizdeki devletlerin bütünlüğünü de korumaya yöneliktir. İran devleti bu açık durumu göremeyecek kadar kör..


Eğer Suriye’de Esed rejimi kalırsa Suriye’nin bölünmesi tıpkı Irak gibi kaçınılmaz olacaktır. Sonrasında ise sadece Türkiye değil İran da bölünmeyle karşı karşıya kalacaktır.


Komşularımızın, bölgemizdeki devletlerin haritalarının değişmesine tek karşı çıkan ülke Türkiye’dir. Süper güçlerin ve siyonistlerin planlarına çomak sokmak Anadolu’ya sıkışmış ve her tür hainlikle karşılaşmış olan ülkemize kalmıştır.

Türkiye, Kırım/Ukrayna’nın, Karabağ’ın, Irak’ın hakkını gür sedayla savunmuş, onları parçalayıp, yutmak isteyen emperyallere diklenmiştir.


Tarihin şahit olduğu bu şerefli duruşu takdir etmek, ölümüne savunmak yerine çeşitli maskelerle bu şanlı duruşun mimarlarını, cumhur ittifakını eleştirenler ne büyük bir gaflet, hatta hıyanet içinde olduklarını anlamalılar.


Ruhları kirlenmiş, idrakleri körelmiş olanlardan elbet bir şey beklenmez, ancak bunu başka maskeler takarak yapanlar da masum görüntülerinin açığa çıkmadığını sanmasın.


Bu günler, geleceğin şahidi..



"Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın."
Yahya Kemal Beyatlı



Adnan ONAY, 02.03.2020, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı