6 Aralık 2019 Cuma

SA8184/KY69-EY442: Erhan Yalvaç; Çizgilerin Dili








İmaj
NATO, PKK'nın terör örgütü olduğunu kabul eder, ancak YPG-PYD'nin PKK'nın alt kolu olduğunu belgeleyen ABD ve Fransız istihbarat belgelerine rağmen Türkiye'nin talebine direnir... Terörist PKK-YPG'lilerle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüşen Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Londra'daki 3-4 Aralık 2019 NATO zirvesi sonrası YPG konusunda Türkiye ile anlaşmazlığın bulunduğunu belirterek, "PKK hususunda bir belirsizlik yok. Fransa, (PKK'lıları) terörist olarak kabul ediyor, kınıyor ve yargılıyor." der ve ekler:
"(YPG'lileri)Tamamen terörist olarak kabul edemeyiz. (Cumhurbaşkanı Erdoğan) buna katılmıyor. Bu anlaşmazlık bugün kalkmadı." Böylece, Fransa ABD gibi PKK-YPG işbirliğini açıkça ilan eden ikinci NATO ülkesi olur. NATO üyelerinin NATO üyesi Türkiye'ye karşı terör örgütlerini destekledikleri tescillenir.

.


Erhan Yalvaç, 06.12.2019, Sonsuz Ark, Konuk Çizer, Karikatür, Çizgilerin Dili



İlk yayınlandığı yer: Twitter / 05.12.2019

Sonsuz Ark'ın Notu: Erhan Yalvaç Beyefendi'ye, çizgilerin ölümsüz, özlü, ironik anlatım biçimine dair  zeka dolu çalışmalarını içeren değerli karikatürlerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Seçkin Deniz, 18.01.2018



Sonsuz Ark'tan

  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.



Seçkin Deniz Twitter Akışı