13 Nisan 2019 Cumartesi

SA7581/KY1-CÇ616: Sen Ne Alçakmışsın; Demek Mescid-i Dırar ha?

"Korkuluk olmaya razıysan yapacak bir şey yok.. iradi bir varlıksan başkasının senin yerine söz söylemesine fırsat verme.. yiğitçe söyle ne söyleyeceksen!"

(Saadet partililerin Çamlıca Camii'ne yönelik Mescid-i Dırar benzetmesi üzerine )

Sen ne alçakmışsın!

"Bir insan, bir kişilik senin kadar alçalabilir mi?" sorusunun yersizliği ortadadır. Hiçbir varlık senin kadar alçalamaz!

Alçaklığın filmini çekmeye kalksa herhangi bir usta yönetmen başrol için senden başkasının kapısını çalmaz. Senden başkası o rolün hakkını veremez. Çünkü sen rol yapmazsın. Alçaklığın nasıl olacağını kendini ortaya koyarak rahatlıkla sergileyebilirsin.

İstikbalin tarihçisi ‘Alçaklığın Tarihi’ diye bir kitap yazmaya kalksa baş örnek sen olacaksın. Senin yapıp ettiklerini, senin yazıp çizdiklerini kitabına almaktan başka bir şey yapmaya gerek duymayacak. Alçaklığın ten numunesisin, yoruma-yordama ne hacet?!

Sen ne alçaksın!

Alçaklıkta seninle yarışacak hiçbir kimse bulunamaz. Eğip bükmede, gözbağcılıkta, çarpıtmada senden ustası yok. Celladına böylesine aşık başka alçak yok.

Yanında durduğun, kendine yakın olduğunu defaetle söylediğin klik değil miydi camileri ahıra çeviren? Ezana kadar zulmeden? O klik dün yaptıklarından özür diledi de sizden başkasının haberi mi olmadı? Ezandan bugün dahi rahatsız olduklarını hiç mi duymuyorsun? Sağırlık şiarın mı artık? Sağıra mı yattın sağırı mı oynuyorsun? 

Dini, meşrebi mezhebi, mektebi ne olursa olsun mağdur olana, ölümden kaçana kucak açmayı emreden bir dinin mensubu olarak ölümden kaçanlara bir dilim ekmeği, bir tas çorbayı çok gören klik sana yakın ve sen muttaki müminsin öyle mi? 

O bir tas çorbayı, o bir dilim ekmeği çok gören kliğin diş biledikleri  -senin de ondan bir parça koparacağın hevesiyle sırtını sıvazladığı-  kişiler münafık, onların yaptığı cami Mescid-i Dırar öyle mi? Bu nasıl bir insaf? Bu nasıl bir çarpılmışlık? 

Hey alçağın önde gideni, soru mu yineliyorum; 

Dün dilinden, dininden ötürü insanları aşağılayan, kan kusturan klik dününden özür mü diledi? Senden başka duyan oldu mu bu özrü? Sen kör ve sağırsın alemi de öyle mi sanırsın? Çomarı olmak sana mı düştü? Çomarlıktan öte özrün var mı? 

Sen ne alçaksın!

Sen ne alçakmışsın!

Demek Mescid-i Dırar ha.. din düşmanlarıyla işbirliği içinde olan sen.. sana dün "kan içen vampir.. soysuzlar çetesi.. habis ur" diyenle kol kola olacaksın sonra da aynı kliğin diş bilediklerine münafık diyeceksin.. sen ne alçaksın.. sen ne alçakmışsın.. 

O kliğin münafıktan rahatsız olmasını aklın alıyor mu? O klik kimden razı ise kime güzellemeler yapıyorsa bil ki münafık odur.. şimdi git aynaya bak her tür iblisle kol kola yürüyen bir münafık göreceksin.





Cemal Çalık, 13.04.2019,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre
Facebook 

Sonsuz Ark'ın Notu:

Mescid-i Dırar: "Medine’de münafıkların müslümanlara zarar vermek amacıyla Kubâ Mescidi’nin karşısına yaptırdıkları, daha sonra Hz. Peygamber tarafından yıktırılan mescid."





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı