17 Mart 2019 Pazar

SA7517/KY68-EA8: Yeni Zelanda-Christchurch Müslüman Katliamı; Judeo/Yahudi-Protestan Medeniyetin Saldırısı

"Görüntüleri tüm detayına kadar ezberlemek ve Teörist Brenton Tarrant'ın 74 sayfalık manisfestosunu didik didik etmeliyiz. Yıllarca. Manifestonun izlerini uluslararası politikada da sürmeli ve ifşa etmeliyiz."


Yeni Zelanda'daki terör eylemi Judeo/Yahudi-Protestan medeniyetin saldırısı. Asırlardır Katoliklerle, Ortodokslarla güç mücadelesi yapanlar. Saldırıda Viyana'dan Ayasofya'ya kadar tüm sembolleri kullanarak Avrupalıları ayartıyorlar.


Judeo-Protestan saldırganların İslam dünyasındaki işbirlikçileri ise öncelikle körfez Arapları. Ardından geri kalmış ülkelerdeki yönetici ve sermaye seçkinleri. Balkanlar'da, Yunanistan'da Türk düşmanlığını sürekli besleyenler de yine bunlar.


Tarrant...DEAŞ teröristlerinin protestan kuzeni.

Judeo-Protestanlar, Müslümanlar'a her yerde saldırırken Türkiye'nin işbirliği yaptığı küreselciler 'Siz de az terörist değilsiniz. Reform yapın' aklını veriyor baskı kuruyor fırsatçılık yaparak.


Judeoprotestanlar Müslümanlarla savaşma yanlısı. Küreselciler ise "savaşma dönüştür-devşir!","darbe ve beşinci kolunu kullan!" taktiklerini kullanıyor. Aralarındaki fark bu.


Türkler küreselcilere, kendilerine 'dünya vatandaşları' diyenlere de dur demeli. Projelerine atlamamalı. Kendi oyununu kurgulamalı.


Judeo-protestanları ciddiye alın. Japonya'da atom bombası kullananlar....işte onlar.


Netanyahu niçin İstanbul'un Roma geçmişini öne çıkarıyor? (Yahudileri ezen Roma üstelik) 


İsrail'in Türklere karşı Balkanları-Ortodoksları nasıl kışkırttığına bakın. Alenen ve en üst perdeden. Geçmişte aparatlarla hallederlerdi o işi. Judeo-Protestan medeniyet insanlığın düşmanıdır.


Teörist Brenton Tarrant, "İngiliz Yahudisi" çıktı.


Hilal-Haç kavgasını,  fitnenin ateşini yakmaya çabalayan yine Yahudi. Yoldaşı ise protestan. Ve öncelikle Anglo Sakson.


"Hilal-Haç savaşına 2017'de Avrupa Adalet Divanı da katıldı. 2. Dünya Savaşı öncesine benzedi dünya" demişti Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İşverenlere diyor ki ‘İsterseniz iş yerlerinizde başörtülü çalışmak isteyenlere müsaade etmeyebilirsiniz.’ Hani inanç, din özgürlüğü? Bunlar haçla-hilal mücadelesini başlattılar” 


Judeo-Protestan medeniyet dünyayı ateşe verir. Gerekiyorsa Paris'i, Berlin'i her yeri.....


Batı medeniyeti Yahudi-Hıristiyan'dır; ancak Hıristiyan'ı Protestan olarak anlamalıyız. Batının lideri.. sermayesi Hıristiyan kanatta protestanlardır. Son dönemde küreselciler çıktı. İkisi orada da var.


Henry Kissinger küreselci Yahudidir. Likud yahudileri onu ve küreselcileri eleştirir. Ama başarılılar pek ortalığa saçılmıyor. kol kırılsa da yen içinde kalıyor.


Kayseri protestanların odak noktasındaydı hatırlarsanız. Protestan ahlakının izini sürüyorlardı Kayseri'de.....


Müslüman Kalvinistleri....hatırlamak isteyenler çıkabilir:


'Müslüman Protestan merkezi Kayseri mi?' başlıklı 26.01.2006 tarihli Hürriyet-İnternet haberi


"European Stability Initiative (ESI-Avrupa İstikrar İnisiyatifi) için hazırlanan raporda, kadınların başı açık namaz kıldığı görüntülerle başlayan ’Müslüman Protestanlar’ tartışmasına yer veriliyor. Raporda, özellikle Kayseri’de yaşanan ekonomik kalkınmanın, kapitalizmle İslam’ın bağdaşabileceğinin bir göstergesi olduğu iddia edilirken, "İslami Kalvinistler" benzetmesi yapıldı." 


Trump, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı hakkında yeterli bilgisi olmadığını' söyleyerek çenesini kapattı.. Her platformda, her şeyi kendisinin bildiği söylerken...


"Bütün terör uzmanları teröristin çektiği katliam görüntülerinin yayınlanmasının sakıncasına dikkat çekiyor, bunun teröristin propaganda amacına hizmet edeceğini ifade ediyor. Böyle bir olay Türkiye’de yaşansaydı zaten hemen bir haber yasağı gelirdi ve bu doğru bir karar olurdu." diyor biri..


Bu doğru değil. İnfiali engellemek istiyorlar sadece. Bizi nasıl öldürdüklerini görmemizi istemiyorlar. Akıbetimizi öngörmemizi engellemek istiyorlar. Başka bir şey değil. Batıcılığı rahat rahat oynamak istiyorlar.


Görüntüleri tüm detayına kadar ezberlemek ve Teörist Brenton Tarrant'ın 74 sayfalık manisfestosunu didik didik etmeliyiz. Yıllarca. Manifestonun izlerini uluslararası politikada da sürmeli ve ifşa etmeliyiz. 


(Sonsuz Ark'ın notu: Bu grupları ve faaliyetlerini irdeleyen BBC muhabiri Dominic Casciani, bu teorinin önde gelen savunucuları arasında Avrupa'daki İslam karşıtı Kuşak Kimliği (Generation Identity) adlı hareketin üyelerinin bulunduğunu söylüyor. 16 Mart 2019, BBCTürkçe,)


İnsanlık kardeş değildir. Sadece müslümanlar kardeştir. 80 yıldır chplilerle kardeş olamadık. İnsanlık kardeştiri duyunca çantalara cüzdanlara dikkat edin; çaldırmayın.


Güzel insanlar her zaman olmuştur. Onları da ya öldürür ya da çeşitli şekillerde cezalandırırlar. Bize yaptıkları gibi. 


Nur içinde yat Rachel.



Rachel Corie,16 Mart 2003’te Gazze'deki Refah mülteci kampında bir Filistinli doktorun evinin yıkılmasına engel olmaya çalışıyordu. İsrailli buldozer şoförü herkesin gözleri önünde çelikten canavarı üzerine sürdü, önce ileri, sonra geriye üzerinden geçti. Arkadaşları tarafından hastaneye ulaştırıldığında 24 (1979-2003) yaşındaki Amerikalı Rachel ölmüştü.

İsrail Holokost aşağı Holokost yukarı... hiç yorulmuyor. 'Yahudiler sabuna çevrildi' yalanını bile dayattılar. "Batılılar bizi öldürüyor...videoları yaymayalım... bak orada da iyi insanlar var" filan.

Bize düşen ders çıkarmak ve politikalar geliştirmek. Körleşmek değil. Körleştirici mesajları yazanlar göz bağcıları. Onların işi bu. Ücretlerinin karşılığını veriyorlar.


Tarrant'ın katliamını izlerken korkuyor musunuz? Yoksa hHçlı teröristleri nasıl yok etmek gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Muhtemelen 2.ncisi. Böyle düşünmenizi istemiyorlar.


Bir toplumun, devletin siyasetini, tarihini kalabalıklar değil seçkinleri ve aydınları belirler-yazar. Batıdaki birkaç iyi insan tekini batıyı ve kıyımlarını mazur göstermek için sunmayın, sunulmasına rıza göstermeyin.


Şehitlerimiz bizden dua değil intikam bekler. 


Şehidin duaya ihtiyacı yoktur.




Ertuğrul Aydın, 17.03.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Mahfil'den



Not: Twitter'daki düşüncelerim derlenmiştir, yazı bağımsız bir yazı olarak tasarlanmamıştır.





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı