11 Ekim 2018 Perşembe

SA6958/ÇY4-DB137: Malezya Uçağı'nın Kaybolmasından Faydalananlar Blackstone ve Jacob Rothschild mi?

Sonsuz Ark'ın Notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız analiz, Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi (UNAM) Siyasi ve Sosyal Bilimler Profesörü Alfredo Jalife Rahme'a aittir ve Mart 2014'te ortadan kaybolan ve Mart 2018'de bulunan (Bakınız not) üzerindeki mermi izlerinden anlaşıldığı üzere vurularak düşürülen Malezya Uçağı'nda yolculuk yapan 4 Çinli'nin yok olmasıyla yarı iletken patentinin onlara ait 5'te 4 hissesinin de Jacob Rothschild'e geçtiğini iddia etmektedir: "Yarı iletken patentin dört Çinli sahibinin ortadan kaybolması veya öldürülmesiyle birlikte, patentin % 100 sahibi şimdi Texas merkezli Freescale Semiconductor Company'dir, bu şirket de kısmen New York'taki bir banka olan şüpheli Blackstone Group'a ait. Bu Yahudi-İngiliz bankacı Jacob Rothschild'in sahip olduğu yatırım ve özel sermaye şirketi.Freescale Semiconductor, radarlara uygulanan elektronik karşı önlem (ECM) stratejilerini kullanarak elektronik harp ve gizlilik teknolojisinde uzmanlaşmıştır: 1) Radar müdahalesi 2) Varış yeri değişikliği ve 3) Havanın elektrik enerjisi özelliklerinin değiştirilmesi."
Seçkin Deniz, 11.10.2018

Blackstone e Jacob Rothschild, beneficiários no desaparecimento do voo da Malaysia Airlines?

Uluslararası MH 370 uçağının kaybolması araştırması, Washington'un uçağı şimdiye kadar itiraf ettiğinin ötesine kadar kontrol edebildiğini ve bildikleri ortaya çıkmadan önce bir hafta beklediğini gösterdi. Araştırma ayrıca, Çin Deniz Kuvvetlerinin bu kadar geniş bir alan için yakıt ikmali limanlarına sahip olmadığını da gösterdi. Ancak haberlere ve ortaya çıkardığı stratejik olasılıklara ek olarak, bu esrarengiz ortadan kayboluştan en azından bazı mutlu insanlar oldu: Blackstone ve Jacob Rothschild.

Jacob Rothschild, RIT Capital Partners Başkanı ve Blackstone Danışma Kurulu üyesi. Ayrıca Yahudi Politikaları Araştırma Enstitüsü'nün onursal başkanı olarak görev yapmaktadır.

ABD, Rusya ve Çin'in Kırım sonrası jeopolitik dünyasında, Rusya'nın bugünkü Rus hükümet multimedyalarının neredeyse vazgeçilmez raporlarına karşı Batı'dan gelen dezenformasyon haberleri kampanyasını test etmek mecburidir (bkz. 22.03.14).

Gizemli kazalarda sık sık olduğu gibi, Malezya Havayolları'nın MH 370 uçuşunun olağandışı bir şekilde ortadan kaybolması- çeşitli açıklamaların kimseyi memnun etmediği, az sayıda Çinlinin etkilendiği - bazı spekülasyonlara yol açıyor. Bu spekülasyonlardan bazıları vahşi ve rahatsız edici.

ABD-AB'nin Vladimir Putin'e karşı yürüttüğü savaş zirvede iken, Rusya Today, MH 370 uçağının ortadan kaybolmasından dört gün sonra bir yarı iletken için patentin ABD Patent Ofisi tarafından onaylandığını yazdı. [ yarı iletken: iletkenler ve izolatörler arasındaki orta iletken elektrik iletkenliği sözelliği olan kristal madde; Bir elektrik akımını iletmek ve kontrol etmek için kimyasal olarak işletebilir - nt].(1) Patent savaşı serbest mi bırakıldı?



Rusya Today’a göre, yarı iletkenin patent sahibi bankacılığın tartışmalı ve efsanevi hanedanlarından birinin üyesi olan Jacob Rothschild'dir. Patent, her biri yüzde 20 olmak üzere ilk beş kişi arasında paylaşıldı: Austin, Teksas'ta bulunan patent sahipleri arasında Freescale Semiconductor Company çalışanı olan Çin'in Suzhou kentinden 4 Çinli de var.

Rus gazetesi, herhangi bir patent sahibi öldüğü takdirde, diğer hak sahiplerinin, davanın tartışmasız olması kaydıyla, ölenin kar payını paylaşacağını söylüyordu.

Patentin dört Çinli sahibinin ortadan kaybolması veya öldürülmesiyle birlikte, patentin % 100 sahibi şimdi Texas merkezli Freescale Semiconductor Company ve bu da kısmen New York'taki bir banka olan şüpheli Blackstone Group'a ait. Bu İsrailli-İngiliz bankacı Jacob Rothschild'in sahip olduğu yatırım ve özel sermaye şirketi [2].

Mucitler ve başvuru sahipleri olan dört Çinli kayıptı ve onların hisselerini alacak olan Freescale Semiconductor'dan başkası değildi. Ne tesadüf!

Blackstone'un görünmez kimliğine, BlackRock ile olan bağlantısına ve Evercore Partnership ile olan ortaklığına, PEMEX'in (Mexican Petroleum Company) özelleştirilmesinin ardında tesadüf eseri oluşturulduğu vurgulanmaktadır [3].



Blackstone'un çifte vatandaşlık sahibi ABD-İsrail’li Larry Fink tarafından kontrol edilen BlackRock'u yarattığı ortaya çıkıyor [4]. Blackstone, BlackRock, Rothschild, George Soros, Scotiabank, Evercore Partnership, Protego'nun üst düzeyde birbirine bağlılıklarına ek olarak, Kissinger Associates ve başkanlığını başka bir çifte vatandaş olan ABD-İsrail’li Maurice Hank Greenberg’in yaptığı tartışmalı sigorta grubu AIG, Freescale Semiconductor'un da kurumsal kimliği ayrıntılı bir araştırmayı gerektiriyor.

Aynı derecede ilgi çeken şey ise, 239 yolcudan 20'sinin Pentagon yetkilileri olması, artı yolculardan dördünün şüpheli pasaport kullanıyor olmaları.

Kaçınılmaz spekülasyonlara ek olarak, bu 20 Pentagon yetkilisinin muhtemelen, askeri radar sistemlerinden saklanma gibi elektronik savaş sanatında çok iyi bir şekilde eğitilmiş olmaları önemlidir (5).

Merak edilen bir gerçektir ki, Uçuş 370'de kayıp olan yolcuların 20'si Freescale Semiconductor çalışanıydı, 12'si Malezya'dan ve 8'i Çin'den geliyordu.

Freescale Semiconductor, cihazlarının savaş alanında, havacılıkta, güdümlü füzelerde, elektronik savaşta, dost ya da düşman kimliğinin tanınması ile ilgili çok çeşitli uygulamalara sahip olmasıyla övünüyor.

Teksas'taki tartışmalı şirket, 2006 yılında Blackstone, Carlyle Group ve TPG Sovereign Capital tarafından satın alınan Motorola'nın bir bölümü olarak başlamış olan dünyadaki ilk yarı iletkenlere sahip olan şirketlerden biridir.

Carlyle Grubu, hanedanı kayıran Bush ailesini,onların dostları olan Frank Carlucci'yi (eski Ulusal Güvenlik Danışmanı ve eski Pentagon Sekreteri) ve şimdilerde hisse senedi fiyatlarında çok sayıda garip müdahalelerin yaşandığı Borsa'nın Meksika'daki temsilcisi Luis Téllez Kuenzler’i ve eski İngiliz Başbakanı John Major'u [6] da içeriyor.

2002’de 60. doğum gününü kutlamak için Rolling Stones'e 7 milyon dolar ödeyen Amerikan-İsrail’li David Bonderman'ın başkanlığını yaptığı Fort Worth’teki TPG Capital, ABD'nin Texas merkezli güçlü bir yatırım şirketidir.

Freescale Semiconductor, radarlara uygulanan elektronik karşı önlem (ECM) stratejilerini kullanarak elektronik harp ve gizlilik teknolojisinde uzmanlaşmıştır: 1) Radar müdahalesi 2) Varış yeri değişikliği ve 3) Havanın elektrik enerjisi özelliklerinin değiştirilmesi.

The Daily Beast gazetesine göre, bu teknolojiyi İran’a karşı kullanan bir İsrail saldırısı, muhtemelen İran'ın bütün elektrik sistemine karşı-İnternet, mobil ve hücresel ağlar ve itfaiyeciler ve polis memurları için frekanslar- elektronik bir savaşı tetikleyecek ve hava saldırılarından daha iyi sonuç alacaktı.  

Daily Beast, İsrail'in, iletimi etkin bir şekilde engelleyen hücresel bakım sinyalini taklit edebilecek bir silah geliştirdiğini de belirtiyor [7]. Son on yılda, İsrail, bir önleyici hava saldırısı durumunda Tahran'ın savunmasına zarar veren, körleşmesine ve sağır olmasına imkan sağlayan milyarlarca dolar değerinde çok sayıda yüksek teknolojili silah topladı.

Daha da iyisi: Uçakları radar için görünmez kılan ve onu insan gözünden gizleyen yeni bir gizli teknoloji var. Yüksek teknoloji ürünü kamuflaj, military.com'da tartışıldığı gibi elektromanyetik alanlar yaratabilir [8].

Çin, Pekin ve Washington görünmez uçaklar yapmak için kamuflaj teknolojisinde bir silahlanma yarışında iken ABD'yi yükselen korsan saldırıları için suçlamıştı. [9].


Lee Hamilton, Wilson Merkezi Başkanı. Bu eski Demokrat kongre üyesi, Ronald Reagan'ı İran-Kontra skandalı sırasında siyasi felaketten kurtardı. 2000 yılında sömürgeci “koruma sorumluluğu” kavramını oluşturmaya katkıda bulunmuştur. 11 Eylül Başkanlığı Soruşturma Komisyonu'nun eş başkanlığını yaptı ve darbeden dikkati sadece saldırılara odakladı. 2006 yılında Orta Doğu'daki askeri kesintiye karar veren Baker-Hamilton Komisyonu'nun eş başkanlığını yaptı.

Güçlü İngiliz askeri şirketi BAE Systems - NSA, DHS ve uğursuz Wilson Merkezi ile bağlantılı ve Al-Yamamah skandalına karışmıştı - tekneler ve helikopterlere uyarlanan, araçların motorunu gizlemek için tasarlanan kamuflaj teknolojisinde uzmanlaşmış İsveç merkezli bir şirket olan Adaptiv Programına sahiptir.

MH 370 uçağının kara kutusunun ardında karanlık finansal ikili Blackstone/Rothschild BlackRock’ın entrikalarını görecek miyiz?

Alfredo Jalife Rahme , 2 Mayıs 2014, La Jordana Mexico, Voltairenet

(Alfredo Jalife Rahme Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi (UNAM) Siyasi ve Sosyal Bilimler Profesörüdür. La Jornada gazetesinde uluslararası politika üzerine yazılar yazıyor. En son yayınlanan kitabı “Latin Amerika'daki Çin Patlaması: Ejder mi Panda mı?” (Orfila, 2012)



Derya Beyaz, 11.10.2018, Sonsuz Ark, Çırak-Çevirmen Yazar, Çeviri 





Not:

Sabah Gazetesi: Kayıp Malezya uçağı bulundu

Giriş Tarihi: 19.3.2018  15:58 Güncelleme Tarihi: 19.3.2018  16:26

8 Mart 2014'te kayıplara karışan 239 yolculu uçaktan 4 senedir hiçbir iz bulunamıyordu. Bu kez gelen haber uçağın Google Haritalar'da tespit edildiğine dair.

8 Mart 2014'te Kuala Lumpur'dan Pekin'e doğru seyrederken bir anda ortadan kaybolan, Malezya Havayollarına ait MH370 sefer sayılı Boing 777 sayılı uçağın gizemi halen sürüyor. 239 yolcu nereye gitti, uçak nerede ve 4 senedir nasıl bulunamıyor gibi sorular cevabını aramaya devam ediyor.

GERÇEKLER GİZLENMİŞ

Bugün gelen habere göre, Avustralya makine mühendisi Peter McMahon uçağı Google Haritalar'da bulduğunu iddia ediyor. Kendisinin paylaştığı fotoğrafa ve açıklamasına göre, uçak Google ve NASA'nın haritalarında tespit edilebilir durumda. Uçağın üzerinde birçok kurşun deliği tespit ettiğini söyleyen McMahon, yetkililerin bundan dolayı gerçekleri gizlediğini belirtmiş.

Yaklaşık 4 yıldır Çin ve Malezya işbirliği sürdürülen çalışmalara son verildikten sonra halen bir takım kişiler Malezya uçağının akibetinin ne olduğuna dair sır perdesini aralamaya çalışıyor. Bakalım bu 'vaka' bir gizem olarak kalmaya devam mı edecek?

UÇAĞIN ÜZERİNDE BİRÇOK KURŞUN İZİ TESPİT EDİLDİ

McMahon, "MH370'in bulgularını denetlemek için Avustralya'ya dört Amerikalı gönderildi. Alınan tüm bilgilerin halktan, hatta hükümetimizden gizlendiğinden emin olduk. Ama neden? Bunun dışında uçağın üzerinde birçok kurşun deliği tespit edildi." dedi. McMahon, uçapında iskeletinde çok sayıda kurşun izinin olması sebebiyle bir başka soruşturmanın açılmasına sebep olacağına da inanıyor.

Eşini ve iki çocuğunu kaybeden Ghyslain Wattrelos da uçağın vurularak düşürüldüğünü söylüyor. Watthelos, Vietnam, Malezya ve Tayland'ın bazı hayati bilgiler elinde bulundurduğuna inanıyor.



Kaynaklar:

[1] “United States Patent n°8671381 B1”, March 11, 2014.
[2] "Rothschild hereda una patente de semiconductores al desaparecer el MH370", Russia Today, 22 March 2014.
[3] "BlackRock: el mayor inversionista del mundo detrás de la privatización de Pemex", by Alfredo Jalife-Rahme, La Jornada, 11 December 2013.
[4] “Lessons From Blackstone for BlackRock”, by Jeffrey Goldfarb, The New York Times, January 23, 2014.
[5] “Malaysia jet hidden by Electronic Weaponry? 20 EW defense-linked passengers”, by Deborah Dupre, Examiner, 9 March 2014.
[6] See our file "Carlyle Group".
[7] “Israel’s Secret Iran Attack Plan: Electronic Warfare” by Elie Lake, The Daily Beast, 16 November 2011.
[8] “Invisible Planes: China, US Race for Cloaking Tech”, by Gene J. Koprowski, Fox News, 17 December 2013.
[9] “China points finger at US as hacking attacks soar”, Shanghai Daily, 29 March 2014.


Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.




Seçkin Deniz Twitter Akışı