28 Haziran 2018 Perşembe

SA6403/KY29-YA100: Şimdi Arkanıza Yaslanın, Sonucu Sindirin!

"Seçimlere şaibe katmak size ne kazandırıyor?"


Kaç gündür yazmayayım diyorum, gülüp geçeyim diyorum, ama "seçim gecesi gözle görünmeyen bir darbe yapıldığına dair" söylentilere baya inananlar var! Bu seçimde Türkiye’de sandıkların CHP tarafından adeta ablukaya alındığını, şimdiye kadar hiç görülmemiş şekilde sandıklara sahip çıkıldığını bilmiyor musunuz? 

Bilmiyorsanız söyleyeyim; seçim günü Türkiye’deydim. Gazetecilik vasfımla sandık bölgelerinde bulundum. Kardeşim ve birçok akrabam da sandık görevlisiydi. Bunların arasında sağcı da vardı, solcu da. Oylar tamamen demokratik sayıldı, teslim edildi. Bugün çıkıp “darbe oldu” demekle kime hizmet ediyorsunuz? 

Türkiye’de Erdoğan kazanamaz mı? 

Sizin desteklediğiniz adayın kazanacağını mı düşünüyordunuz? 

Seçimlere şaibe katmak size ne kazandırıyor? 

Bir deli kuyuya bir taş atıyor, 40 akıllı çıkaramıyor. "Ben de bir yalan atayım, üç beş kişi sosyal medyada paylaşsın, gerçek bilgi olarak yayılsın," bu mu yani? 

Ortada yüzlerce fake hesap olduğunu ve bu işin profesyonellerce yürütüldüğünü bilmeyecek kadar cahil misiniz Allah aşkına! 

Şimdi arkanıza yaslanın, sonucu sindirin, ardından konuşalım neden bunca muhalefete karşın hala Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığını. 

Şimdilik söyleyeceğim şudur; Sol bu kibrinden kurtulmadıkça ve Türkiye'yi miting meydanından ibaret saydıkça bu son kaçınılmazdır. 

Kimsenin adam yerine koymadığı ve hala "koyun" diyerek küçümsediğiniz insanların kendilerine yer buldukları yerdir Ak Parti. 

Sizin alay ettiğiniz, yüzlerce karikatür çizdiğiniz insanlar vermiştir size bu dersi. 

Küçümsemeye devam ettikçe başka bir sonuç beklemeyeceksiniz, nokta!!!




Dr.Yurdagül Atun, 28.06.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Medya, 
Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı