31 Ekim 2014 Cuma

SA963/ÇY4-DB22: Boyd Bushman’ın ‘Uzaylılar Gerçek’ İddiası

“ABD tehdit algılarını değiştirmek için “Radikal İslamcılar”dan sonra uzaylıları mı kullanmaya karar verdi?”


8 Ekim 2014’te, aslında Boyd Bushman 7 Ağustos 2014’te ölmeden kısa bir süre önce kaydedildiği söylenen bir video yayınlandı. Bushman videoda ABD'li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen “Area 51” adlı araştırma merkeziyle ilgili deneyimlerini paylaşıyor.

Boyd Bushman kimdir?

1936 doğumlu olan Bushman, emekli bir üst düzey araştırma mühendisi. Lockheed Martin Araştırma Merkezinde, Texas Instruments Elektrik Şirketinde ve Hughes Havacılık’ta çalışmış bir bilimadamı. Kariyerinde 40 yılı devirmiş ve 28 patente sahip. Patentlerinin bazıları buradan  kontrol edilebilir.

Bushman, ölmeden önce kaydedilen videosunun başında kendi çalışmalarından bahsediyor. Daha sonra Oppenheimer’ın sağ kolu olan Dr Scheller vasıtasıyla tanıştığı birinden bahsediyor.
(Oppenheimer Amerikalı bir fizikçi. 2. Dünya Savaşı sırasında nükleer silah üretmek için başlatılan Manhattan Projesinin bilimsel başkanıydı. Atom bombasının babası olarak da tanınıyor.)

Bushman’ın anlattığına göre, daha önce Area 51’in başında olan Dr. Scheller’ın işe aldığı bu kişi, şu anda bu programların  başında bulunuyor. Adı Edward Teller.(Area 51 teknoloji alanında ar-ge çalışmaları yapmak için Amerikan hükümeti tarafından Nevada’da kurulan ve oldukça gizli tutulan bir araştırma üssü. Bu gizlilik sebebiyle hakkında pek çok efsane var.)

Boyd, Dr. Teller’la ayda iki üç kez görüştüğünü söylüyor ve şöyle devam ediyor:

“Bana ellerinden geldiği kadar sürekli güncel bilgiler verdiler. Bunun için iznim vardı.”

Bushman uzaylı projeleriyle doğrudan bir bağlantısı olduğunu iddia etmiyor, Area 51’de çalışan bir ekiple bağlantısının olduğunu söylüyor. Yani Bushman’ın bu projelerde çalışıp çalışmadığı belirsiz.
Her neyse, daha sonra Bushman eline geçen bazı fotoğrafları göstermeye başlıyor.

İlk iki fotoğraf Tucson’da çekilmiş. Fotoğrafların, eşini Sevgililer Gününde o bölgeye götüren biri tarafından tesadüfen çekilmiş olduğunu söylüyor. Zaten videonun ilerleyen bölümlerinde de Scott Feree adında biri onu doğrulayan bir hikâye anlatıyor.

Bölgedeki tepelerin üst kısmında 5 tane UFO görülüyor. Bushman bunlardan birinin ana gemi olduğunu iddia ediyor. Feree, fotoğrafları çekerken onları fark etmemiş, daha sonra bilgisayarına yüklediğinde fark etmiş. 5-6 saniye arayla çektiği diğer fotoğraflarda UFO’ların hepsinin görünmediğini de belirtiyor.

Bushman daha sonra kendisine gönderilen (bizimkilerden diyor, hatta onlardan birine verdiği kendi kamerasıyla çekildiğini söylüyor) benzer UFO fotoğraflarını gösteriyor. Hatta bazı fotoğrafların UFO’ların içinden çekildiğini, bu yaratıkların dünyaya 68 ışık yılı uzaklıkta Quintonia adlı bir gezegenden sadece 45 yılda geldiklerini iddia ediyor. Hatta yoldayken rastladıkları başka gezegenlerin fotoğraflarını da çekmişler.

Kendisinin “ Peki bu UFO’ları kim uçuruyor?” diye sorduğunu, onların da yaratıklardan birinin fotoğraflarını gönderdiklerini söylüyor. Böylece uzaylı fotoğraflarını göstermeye başlıyor.

Resim Hollywood’un bize benimsettiği uzaylı figürüne oldukça uygun. Kocaman bir kafası ve büyük simsiyah gözleri var. Bushman’ın söylediğine göre, 5 el 5 ayak parmağı ve perdeli ayakları var. 1-1,5 metre boyundalar. İçlerinden 1-2 tanesi yaklaşık 230 yaşlarında ve iddiaya göre Teller’ın kurduğu ekipte 18 tane var.


Bushman’ın resimlerindeki yaratık 2008’de internette dolaşan uzaylı görüntülerine çok benziyor.


Bunları nette yayınlayan Hutchison bir mucit ve anti-yerçekim araştırmacısıymış. O da fotoğrafları CIA’de çalışan birinden aldığını iddia etmiş. Hatta sonraları oyuncağı bile yapılmış:

Bushman, uzaylıları anlatmaya devam ediyor:

“İki grup var. Onları iki gruba ayırdılar. Bir grup sığır çobanı, diğer grup sığır hırsızı. Çoban olanların bizimle arası iyi, diğerlerinin o kadar değil.”

Buradaki “Bizim”  kelimesi herhalde 51. Bölgedekiler için kullanılmış. Çünkü biz henüz kendileriyle tanışmadık.

Görüntülerde Bushman orada öldüğünü varsaydığımız bir uzaylının hayaletinin fotoğrafına bile sahip.

Bushman arkadaşlarından birinin uzay aracını vurup düşürdüğünü ve UFO’nun içine girdiğini söylüyor. Ancak iddiasına göre uzaylıların teknolojileri insan ırkı için oldukça tehlikeli. Hatta UFO’yu incelerken 39 kişi ölmüş. 1,5 yıl içinde bu teknolojiyi incelerken de 19 kişi ölmüş.

Şöyle diyor Bushman: "Onlar UFO’nun yakınına uçan başka  şeyler getirmek istediler ve UFO kendini savundu. Ve halkımızın 19'u öldü."

Şöyle ilginç bir bilgi de veriyor:

“Nasıl iletişim kurduklarını sordum. Kafanızdaki soruyu, sizinle aynı oda iseler biliyorlar ve kafanızda cevabı kendi sesinizden duyabiliyorsunuz. Ayrıca resimde de gördüğünüz gibi üç omurgaları var. Bir de üç kaburgaları var ve hiç tüyleri yok.”

Anladığımıza göre yine bir klişe söz konusu,” Telepatik Uzaylılar”. Ve devam ediyor:

“İnsanlarımız bu projede günde 24 saat çalışıyorlar.”

Video boyunca sürekli bilmece gibi konuşan Bushman oldukça esrarengiz. Bu videoda anlatılanlarla ilgili yüzlerce soru var cevap bekleyen, ama ne yazık ki artık bunları Bushman’a sormak imkansız.

Tek bir soru kalıyor kendi aramızda tartışmak için: ABD tehdit algılarını değiştirmek için “radikal İslamcılar”dan sonra uzaylıları mı kullanmaya karar verdi?


Derya Beyaz, 31.10.2014,  Sonsuz Ark,  Çırak-Çevirmen Yazar, Analiz





Bushman'ın Videosu: 

Seçkin Deniz Twitter Akışı