19 Nisan 2023 Çarşamba

SA10129/KY1-CÇ801: Ayrılıkçı Slavların HDPKK'ya Mirası

     Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"HDPKK, "KCK" rüyasını gerçekleştirdiğinde ortaya çıkacak mübadele koşullarını CAHAPE ile konuştu mu acaba? "

"Görünen köy kılavuz istemez" yargısı çoktan tedavülden kalkmıştır.. bulunduğunuz mektep, meşrep, mezhep, klik ne ise oradan gelecek yargı ile karar verilir.. dolayısıyla boşuna nefes tüketmeyin..

Bunu niye dile getirdim? 

Sağda solda HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olmadığını canhıraş bir biçimde savunanları görünce..

HDP bunu inkâr etmiyor, her fırsatta bu dile getiriliyor.. fakat o yapı dışındakiler "Değil kardeşim.. HDP vatanperverdir" deyip duruyor.. 

Ne diyelim.. Allah mübarek etsin.. hem zaten PKK terör örgütü değil kanarya sevenler derneğidir.. açılım Kürdistan İşçi Partisi olsa bile..😂

***

HDP sabah akşam "PKK terör örgütü değildir" der.. Öcalan'ın heykelini dikeceklerini ilan eder.. birileri de bunu görmezden gelmemiz için ellerinden geleni yaparlar.. 

HDP'nin gözünde Öcalan "Kara Yorgi"dir.. Osmanlı dönemi ayrılıkçı Slavlar ne ise PKK da odur.. siyasi uzantısı da HDP'dir.. siz görmemizi istemeseniz de bu öyledir.. öz yönetim, özerk yönetim, cart curt yönetim ifadeleri de ayrılıkçı Slavların HDPKK'ya mirasıdır..

Ayrılıkçı Slavlarla dağa çıkan Türkler vardı.. bunlarla birlik olup dağa çıkan en meşhuru Dr. Rıza Nur'dur.. cumhuriyet kurulup daha sonra mevcut iktidarla ters düşen (Cumhuriyet'in ilanından önce TBMM'de  bakanlık yapmış biri Rıza Nur, Lozan görüşmelerinin başlangıcında bulunmuş biri, cumhuriyetin ilanından sonra mevcut iktidarla ters düştü, kaçtı) Rıza Nur'a "ayrılıkçı Sırplarla birlik olup devletin askerine silah çektin" dediklerinde, manidar bir savunma yapar Rıza Nur: "Sırbistan o vakitler Osmanlı toprağıydı, tebaası da Osmanlıydı, onlarla birlikte mevcut iktidara karşı savaştım, devletle değil.." demişti.. 

Demek ayrılıkçı Sırpların niyetini bilmiyormuş gariban.. günümüzde de birileri "sen HDPKK ile yol yürüdün" dediklerinde aynı savunuyu yaparlar mı acaba? 

ABD güdümünde kukla bir devlet kurulduğunda.. KCK rüyası gerçekleştiğinde böyle derler mi? 

Başka ne derler acaba?🤔

HDPKK, "KCK" rüyasını gerçekleştirdiğinde ortaya çıkacak mübadele koşullarını CAHAPE ile konuştu mu acaba? 

CHP'nin Öcalan ve PKK hakkında görüşlerinin HDPKK ile uyuştuğunu söyleyen Mithat Sancar, bu yalanlanmadıkça yukardaki soru gündemdeki yerini koruyacaktır..

Bunun yanında HDPKK "KCK" rüyası gerçekleştiğinde malum bölge dışında yaşayan taraftarlarına "mübadele" hakkında bilgi veriyor mu? 

Bu iki soru dürüstçe yanıtlanmalıdır.


Cemal Çalık, 19.04.2023, Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı