5 Mayıs 2021 Çarşamba

SA9181/TG337: Köleliğin Şekillendiricileri: Uyanış - 5. Bölüm

      Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

Sonsuz Ark'ın Notu:
Çevirisini yayınladığımız analiz, Winter Oak Org internet sitesinde yayınlanmıştır ve "Küresel yönetici elit, "ekonomik totalitarizmi" yerleştirmeye çalışıyor; bu, Dünya'yı teknokrasiye, trans hümanizme ve hayatımızın her yönü üzerinde tam kontrole dayalı olarak düzenlemenin yeni bir yoludur." cümlesiyle özetlenebilecek insanların köleleştirilmesi olgusuna odaklanmaktadır. İçeriği dikkatle ve özenle incelediğinizde açık ve resmi kaynaklardan elde edilen ve hiç de gizli tutulma gereği duyulmayan  Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve ortaklarının tasarladığı şeytanî ardıl hedeflerin gerçekte neyi yansıttığını gözlemleyebileceksiniz. Umarız, komploların tam ortasında, içinde ve derinliklerinde ya da yüzeyinde yaşayan, ancak göz önünde cereyan eden komploları göremeyen, görmek istemeyen bütün insanlar, bu komploları teorilerle çözen dürüst insanların varlığına müteşekkir olmaları gerektiğini fark ederler.
Seçkin Deniz, 05.05.2021


SHAPERS OF SLAVERY: THE AWAKENING

Bu seriye, Catherine Austin Fitts ile filme alınmış bir röportajdan alıntı yaparak başladık. Fitts, tam kontrolün hâkim olduğu, kâbus gibi bir geleceğe, teknokratik bir "kölelik sistemi"ne doğru itildiğimizi söylüyordu.

Video, 2,7 milyon görüntülemenin ardından YouTube tarafından kaldırıldı, ancak yazı yazıldığı sırada hala vimeo'da mevcuttu.

Fitts, Covid-19 kurumsal darbesiyle bir tuzağa düştüğümüzü söylüyor: "Ama (çıkış) kapı(sı) henüz kapanmadı".

Fitts, tek umudumuzun, insanlara kendi rızaları olmadan empoze edilenlerin şeffaf bir şekilde ortaya koyulması olduğunu belirtiyor.

“Görmeniz gereken ilk şey, iyi bir haritanız olması gerekliliğidir. Başka bir deyişle, inşa edilmekte olan trans hümanist sistemi ve onu inşa edenleri görmeden yönünüzü belirlemeniz mümkün değildir ”.

Fitts, iktidar seçkinleri dışında hiç kimsenin, tüm insan türünün büyük bir kısmının bilfiil "çiftlik hayvanları"na dönüştürülmesini istemediğini belirtiyor. Yöneticilerimiz, eleştirel bir halk kitlesinin kendileri için kurulan tuzağı görüp reddedeceğinden "çok korkuyor".

"Bunu değiştirecek gücümüz var"


Tekno-kölelik gündeminin ilerletilmesinde kilit bir rol oynayan WEF'in Küresel Şekillendiricileri hakkında bu ruhla yazıyoruz.

Gördüğümüz gibi, bu sinsi organizasyon şunlara karşıdır:

Demokrasi: Bu organizasyon, insanların kendi hayatlarını nasıl yaşayacaklarına karar vermelerine izin vermek yerine, gücünü ve parasını kendi anlatılarını ve planlarını destekleyen sahte kamuoyu yaratmak için kullanıyor.

Toplum: Bizi gerçek dünyada birbirimizden kopartmak istiyorlar, böylece hayatlarımızı çevrimiçi olarak sürdürmek zorunda kalıyoruz ve bu organizasyonun menfaati için dijital ürünlere dönüştürülüyoruz.

Özgürlük: Bu organizasyonun tam kontrollü geleceğinde, "akıllı" bir hapishanede hapsolacağız. Gitmek istediğimiz yere gidemeyeceğiz, görmek istediğimizi göremeyeceğiz, yaşamak istediğimiz gibi yaşayamayacağız, söylemek istediğimizi söyleyemeyeceğiz, hatta düşünmek istediğimizi düşünemeyeceğiz. Şimdiden tüm bunların tadına bakıyoruz!

Siz okurlarımızı, kölelik sisteminin insanlığın geleceğini kontrol altına almasını durdurmak için bu hayati mücadelede bir rol oynamaya davet ediyoruz.

Diktatöryel ve şirket mülkiyetindeki Küresel Şekillendiriciler Topluluğuna, merkezi olmayan ve özerk nitelikteki kendi ‘Küresel Kurtarıcılar' topluluğumuzla karşı koymalıyız!

Bu araştırma serisinde sunduğumuz bilgileri paylaşmanın yanı sıra, sizden Küresel Şekillendiriciler, bağlantıları ve entrikaları hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkarmamıza yardımcı olmanızı rica ediyoruz.

Dünya genelinde 151 ülkede 400'den fazla Şekillendiriciler merkezi var. Kendi sitelerinin bize hatırlattığı gibi: "Her zaman yakınınızda bir merkez vardır".

Merkezler, yıllık raporda alfabetik olarak listelenmiştir ve Küresel Şekillendiriciler sitesinde bulunabilir.

Küresel Şekillendiriciler’in bize çok yararlı bir şekilde sağladığı bilgilerden başlayarak, herkesi kendi bölgelerindeki merkezlerin kimliğini ve faaliyetlerini keşfetmeye ve ortaya çıkarmaya teşvik edeceğiz.

Ayrıca, yerel Küresel Şekillendiricilerinizi bulmanızı ve sosyal medya veya gerçek dünyada olsun, sorularla onlarla yüzleşmenizi tavsiye ederiz.

Bu kişilerden bazılarının, Transition Towns (1) hareketindeki veya Extinction Rebellion'daki (2) birçok nefer gibi, mutlu bir şekilde hizmet ettikleri gerçek gündemin farkında olmayabileceğini unutmayın.

Bunlar, güçlü insanların arasına girerek hayatta başarılı olmaya çalışmanın yanı sıra, değerli bir işe karıştıklarını düşünerek WEF'in "uyanış" retoriğine inanacak kadar saf bile olabilirler.

Amaç, onlara hakaret etmek değil, Küresel Şekillendiriciler Örgütü'nün tam olarak neyle ilgili olduğunu bildiklerinden ve vatandaşlarının büyük çoğunluğu için amaçlarının tamamen kabul edilemez, hatta ahlaki açıdan iğrenç olduğunu anladıklarından emin olmaktır.

Örneğin onlara şöyle sorabilirsiniz:

* Neden halk yönetiminden ziyade “çıkar gruplarını” teşvik ederek demokrasiyi alt üst eden bir örgütün parçasısınız?

* Yaptıkları planlara insanların uymalarını sağlamak için yalanları ve manipülasyonu ("hikâye anlatımı" ve "anlatılar") sistematik olarak kullanan bir çetenin parçası olma konusunda ne hissediyorsunuz? 

* İnsan toplumunu, küçük bir sosyopatik parazit kliği için daha karlı bir moda "sıfırlamak" üzere, insanlar üzerinde bir "salgın" bahanesiyle kasıtlı olarak korku uyandırmanın kabul edilebilir olduğunu düşünüyor musunuz?

* Neden Küresel Şekillendiriciler aracılığıyla doğru eğitimi çevrimiçi eğitime dönüştürmeye yardımcı oluyorsunuz ve çocukları "sosyal etki" sömürüsüne zorlamak için dijital "kapsayıcılık" bahanesini kullanıyorsunuz?

* Çocuklarımızın ultra zenginlerin menfaati için “insan sermayesinden” başka bir şey olmayacakları bir geleceği, gerçekten hoş karşılıyor musunuz?

* Neden Carlyle Group gibi silah tüccarlarıyla bağlantılı bir örgütün parçasısınız?

* Neden, özellikle Afrika'da, kitlesel bir emperyalizm dalgasına açık bir şekilde öncülük eden, maden kaynakları için toprakları yağmalayan ve insanları ürüne dönüştüren bir organizasyona dahil oluyorsunuz?

* Neden, Küresel Şekillendiricilere dahil olarak, insan ilişkilerini ve toplulukları yok etmeye, bizi ihtiyaç duyduğumuz ve yaptığımız her şey için kurumsal matrise bağlı olduğumuz kısır ve yalıtılmış varlıklara dönüştürmeye çalışıyorsunuz?

* Hepimizi, çocuklarımızı ve çocuklarımızın çocuklarını köleleştirmeye çalışan milyarder vurguncular tarafından yürütülen bir astroturf operasyonunun parçası olduğunuzu bilerek geceleri nasıl uyuyabiliyorsunuz?

* İnsanlığa karşı suç işleyerek büyük miktarlarda para kazanmak için bir komploya katılma konusunda herhangi bir ahlaki vicdanınız veya hukuki endişeleriniz var mı?

Bu soruları sormanın yanı sıra, elbette, Küresel Şekillendiriciler tarafından desteklenen tüm Büyük Sıfırlama darbesine karşı da bir tavır almamız gerekiyor.

Onların "hikâye anlatıcılığı"na inanmayı, "çözümlerini" satın almayı, "sosyal mesafe" kurallarına katılmayı, "aşılarını" ve istedikleri kâbus geleceğe koyun gibi sürülmeyi reddetmeliyiz.

Milyarder trans hümanist teknokratlara göre sahip olduğumuz en büyük avantaj, onlar için çalışmak üzere bir “etkileyiciler” ordusu tutmuş olsalar bile, sayıca çok daha fazla olmamızdır.

Yaklaşık 10.000 Küresel Şekillendirici var ve aynı gündem için paralel olarak çalışan, çeşitli projelere dahil on kat daha fazla kişinin olduğunu düşünebiliriz.

Ama 7,8 milyar nüfuslu dünyada geriye kalan 7,799,900,000 potansiyel Küresel Kurtarıcı var!

Dünya halkları, uyanın ve ayağa kalkın!

<<< Önceki

Winter Oak, 13 Ocak 2021, WinterOakOrg


Tamer Güner, 05.05.2021, Sonsuz Ark, Stratejik Araştırma, Çeviri





 Çevirenin Notu:

(1) Transition Towns (Geçiş hareketi):  Transition Towns, tepe petrol (peak oil) sorununa, iklim değişikliğine ve aşırı büyümeye dayalı bir ekonomik sistem ve bunlardan kaynaklanan problemlere karşı, dirençli, kendi kendine yetebilen topluluklar oluşturmayı; bugünkü tüketim toplumundan bu yeni topluma geçiş sürecini ifade eder. https://xxi.com.tr/i/gecis-hareketi-ve-gecis-kentleri

(2)Extinction Rebellion (Yokoluş İsyanı): İngiltere'de kurulan ve dünya çapında örgütlenen çevre hareketi. 

(3) Astroturf: Astroturfing veya astroturf, bir kişi, ürün veya politika için aslen tabanda geniş çaplı bir destek bulunmamasına rağmen, böyle bir desteğin var olduğu izlenimini yaratmayı amaçlayan eylemler bütünü. Astroturfing sayesinde azınlık tarafından desteklenen fikirler, halkın bu fikirleri çoğunluğun desteklediğine inanmasına neden olabilir. Diğer devletlerde de var olmakla birlikte eylem özellikle otoriteryen olarak tanımlanmış ülkeler ile ilişkilendirilmiştir. Gazeteler, radyo ve özellikle İnternet ve sosyal medya astroturfing gerçekleştirilen ana mekanları oluşturmaktadır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Astroturfing


Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.




Seçkin Deniz Twitter Akışı