20 Nisan 2019 Cumartesi

SA7599/KY13-AO242: “Yandaş Medya” Muhalefetin Çatı Projesine Güç Kattı

"Bütün bunları arkadan gizli bir el organize etmişse bir şey diyemem.. Değilse bu medya aklıyla varılacak noktanın bu olacağını bellemek gerek..."


“Yandaş Medya” veya "Mahalle Medyası" denilen kimi yaygın medyanın haber/ programları bir araya gelme ihtimali olmayan muhalefeti birbirine kenetlediği gibi, onların “kötülükleri” üzerinden yürütülen propaganda dili de onların topluma empoze edilmelerini sağlıyor.

Düşünün; sabah akşam TKP’lı Maçoğlu’nun yaptığı icraatları ilginç bulup adeta propagandasını yapan bu medya kuruluşları, CHP il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu da TKP toplantısında konuşma yaptığı için yerden yere vuruyor.

TKP halkın gözünde artık eskisi kadar şeytan değil. Bu güzellemelerde pay sahibisiniz.

Kaftancıoğlu il başkanlığına HDP ve aşırı solu CHP altına çekmesi için seçilmiş bir isim. Onu bu toplantılarla afişe etmek amacına ulaşmayı kolaylaştırdı.

Akşener, Milliyetçi, muhafazakar sağ seçmeni CHP’ye taşımak için seçilmiş bir isim.

Kılıçdaroğlu’nu kurt işaretiyle, ülkücülüğe göz kırpan açıklamalarını öne çıkarmakla Akşener’in işini kolaylaştırdınız. Bir çok muhafazakar artık CHP’ye Akşener sayesinde ısındı.

İmamoğlu’na Rumluk üzerinden, okuduğu Yasin üzerinden vurdukça İstanbul Ak Parti'deki Karadeniz gücünü ona ittiniz.

Bu ve buna benzer birçok şeyi temcit pilavı gibi işleyerek muhalefetin çatı projesine güç kattınız.

Sadece bir dönemlik bir ilçe belediye başkanı kadar tanınmışlığı olan, “koca bir şehri, sıradan bir ilçe belediye başkanı olan yeni yetme bir siyasetçiye mi bırakacağız" birini kötülükleri üzerinden dünyaya tanıttınız. Bir koca muhalefetin tek ismi haline getirdiniz.

Yetmedi; Turgay’la bonus yaptınız !

Bütün bunları arkadan gizli bir el organize etmişse bir şey diyemem.. Değilse bu medya aklıyla varılacak noktanın bu olacağını bellemek gerek....



Adnan ONAY, 20.04.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı