14 Ağustos 2018 Salı

SA6659/SD1096: Satanist-Siyonist-Masonik Çete'nin Ekonomik Saldırısı ve Allah'ın Yardımı

"Biz inanıyoruz bu şeytanî ağaç kökünden devrilecek, şimdilik çürümüş yapraklarını döküyoruz ve Allah'tan yardım isteyebilecek bir yüze sahip olduğumuz için dua ediyoruz."

Allah büyüktür... 
16 Ağustos 2018, Neocon-satanist ABD Dış İlişkiler Konseyi CFR"Daha sık ve şiddetli fırtınalar, yangınlar ve seller ABD afet kaynaklarını (bütçelerini) zorluyor."


Washington'da değil de Londra'dan sonra şeytanî paranın ikinci en büyük merkezi New York'ta, Satanist-Siyonist-Mason Baronların özel localarında bacak bacak üstüne atmış kahvelerini yudumlarken ekonomi market ekranlarını izledikleri anlarda, akıllarında 15 Temmuz 2016'dan beri uyguladıkları finansal kuşatmaya ve 10 Ağustos 2018'de başlattıkları Dolar saldırısına karşı direnen Erdoğan'ın Türkiyesi mi var, Erdoğan'ın güvendiği Allah'ın ona yardım edip etmeyeceği sorusunun cevabı mı?


Ben, bu satanist baronların Erdoğan'ı da Türkiye'yi de umursadıklarını sanmıyorum, onların cevabını bekledikleri asıl soru Allah'ın Erdoğan'a yardım edip etmeyeceği sorusu. Çünkü onlar Allah'a savaş ilan ettiklerini, Erdoğan'ın da bu savaşta Allah'a inanarak kendilerine karşı çıktığını çok iyi biliyorlar, test ettikleri de bu. Beş yüz yıldır yeryüzünde Allah'ın yasakladığı her şeyi yapmayı başardılar, bir gün sona ereceğini bildikleri sürelerinin sona erip ermediğini merak ediyorlar ve çok heyecanlılar.


Allah'ın yasakladığı her şeyi yaptılar ve bütün insanlara yaptırıyorlar; bütün günahlar yasal şemsiyeler altında normal bir şekilde işleniyor. Zina, eşcinsel ilişkiler, kürtaj, pedofili, anne-baba-çocuk ilişkisini tahrif etme, akrabalık bağlarını yok etme, bencilleşme, masum insanları terörle, savaşla öldürme, yalan, faiz, sömürü, ahlak ve din düşmanlığı ve şeytanı tanrılaştırma bu baronların tasarlayarak gerçekleştirdikleri ve dünyanın hemen her yerinde başardıkları bir Allah'a isyan projesiydi...  2015 yılında ABD'nin Detroit kentinde üç metre uzunluğundaki keçi başlı şeytan heykeli diktiler. Onlar her şeyi çok iyi biliyorlar ve cezalandırılıp cezalandırılmayacaklarını merakla bekliyorlar.


Bunlarla birlikte, bütünüyle satanizmin kontrolü altına giren Batı'da insanların büyük çoğunluğu uyuşturucu, antidepresan ve alkol bağımlısı haline gelmiş durumda...


Allah onları uyarıyor, bunun da farkındalar, ama zaferlerinin ne kadar süreceğini merak ediyorlar, sonlarının geldiğini de biliyorlar ve Erdoğan'ın 'Onların doları varsa bizim de Allah'ımız' var diyerek  karşılarına dikildiğini görünce de 'Allah'ın sana yardım etmedi' diyerek alay etmeyi bekliyorlar, ilk üç günlük dolar grafikleri istedikleri gibi gidince de Allah'ın sana yardım etmedi demeye de başladılar.


Oysa Allah 2002'den beri iktidarda olan Erdoğan'a çok kez yardım etti. 15 Temmuz 2016'da satanizmin yönettiği FETÖ-NATO-ABD-AB askerî darbesini Allah'ın yardımı, Erdoğan'ın liderliği ve halkın direnişi ile durdurdu Türkiye, tıpkı 2016'ya gelene kadar Satanizmin organize ettiği diğer tüm saldırılar ve suikastlerde yardım ettiği gibi.


Satanistler Allah'ın Erdoğan'a yaptığı somut sonuçları olan yardımları çok iyi biliyorlar ve 10 Ağustos tarihli son saldırılarında da Erdoğan'ın yenilmeyeceğinden endişeliler... 


Allah, Erdoğan'a dolaylı ve dolaysız bir şekilde yardım ediyor ve onları da Erdoğan'ın ve Türkiye'nin eliyle cezalandırana kadar, kasırgalarla, yangınlarla atom bombalarının verebileceği bombalardan kat kat daha fazla zarar veren afetlerle cezalandırıyor.


2017 yazında iki kasırga ABD ekonomisine en az 290 milyar dolar zarar verdi (Yüzyılın felaketi olarak tanımlanan Harvey ve Irma kasırgalarının sadece ABD'nin Texas ve Florida eyaletlerine verdiği zarar 290 milyar doları buldu, yağmacılık baş gösterdi.)  


2018 kışında soğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle New York, Boston, Philadelphia gibi kentlerde okullar tatil edilirken, 3000’e yakın uçak seferi de iptal edildi. New York Valisi Andrew Cuomo, New Yorklular'a zorunlu olmadıkça özel araçları ile yola çıkmamaları çağrısında bulundu. Saatteki hızı 90 kilometreye yaklaşan rüzgar eşliğinde yağan kar yüksekliğinin 30 santimetreyi geçmesi beklenirken New York’ta çöp arabaları kar küreme araçlarına dönüştürüldü


Hollywood, Disneyland , Walk of Fame (Hollywood Bulvarı ve Vine Street arasında uzanan, ünlü kişilerin ve dizilerin yıldızlarının bulunduğu bir yürüyüş yolu), Silikon Vadisi gibi satanizm endüstrisinin ve her türlü sapıklığın ve altının merkezi olan, eyalet armasında tanrıça Minerva ve onun kalkanının önünde yer alan bir boz ayı bulunan şarapları ve ev yapımı biralarıyla ünlü Kaliforniya eyaleti, yıllardır süren geleneksel yangınlara ek olarak Temmuz 2018 ortalarında başlayan, İtfaiye sözcüsü Scott McLean''ın “ateşten bir duvar” olarak nitelendirdiği, önüne çıkan her şeyi alaşağı eden ve Eylül ayına kadar da söndürülemeyeceği düşünülen yangın kontrol altına alınamıyor


Bu hafta, ABD'nin Florida eyaletinde, balıkların ölmesine, sahiller ve restoranların boşalmasına neden olan "zehirli algler" eyaletin bazı bölgelerinde OHAL ilan edilmesine neden oldu.


Her türlü ahlaksızlığın zirve yaptığı, dinlerin aşağılandığı Hollanda' da 2018 yazında yaklaşık 2 aydır devam eden aşırı sıcak havanın yol açtığı kuraklık sonucu Kiliselere ek olarak camilerde de yağmur duasına çıkıldı. 


'Sıcak Hava Avrupa'yı Kavuruyor' başlıklı  24 Temmuz 2018 tarihli Anadolu Ajansı haberi şöyle:


"Avrupa'da son haftalarda etkili sıcak hava dalgası, bazı ülkelerde orman yangınlarına yol açarak can ve mal kayıplarına neden olurken, diğerlerinde de günlük yaşamı etkileyerek ülke yönetimlerini harekete geçirdi. Kıta genelinde normalin aksine yağışsız geçen yaz ayları, kuraklık ve su kısıtlamalarına yol açtı. Yeşil alanlarıyla tanınan Avrupa şehirlerindeki parklar sarıya büründü.


Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklardan tarım ürünleri de etkilendi. Çeşitli tarım ürünlerinin olgunlaşma dönemlerini öne çeken sıcaklıklar, hububat ve tahıl ürünlerini ise olumsuz etkiledi Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında çıkan yangınlarda resmi makamlara göre 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti.Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı ve şiddetli rüzgarların etkili olduğu yangınlarda, birçok yerde neredeyse aynı anda çıkan yangınlar saatler boyunca kontrol altına alınamadı.


Aşırı sıcaklar, İsveç'te de orman yangınlarına neden oldu. Ülkede geçen hafta 80 noktada başlayan orman yangını halihazırda 30 noktada devam ediyor. İsveç Sivil Savunma Dairesi, bir haftada 25 bin hektarlık ormanlık alanın yok olduğunu açıkladı. Yangının yol açtığı zararın 900 milyon kron (yaklaşık 450 milyon lira) olduğu tahmin ediliyor. Soğuk ve yoğun kar yağışıyla baş etme konusunda başarılı olan İsveçli yetkililer, orman yangınlarının üstesinden gelmek için uluslararası yardım talebinde bulundu. Bunun yanında nisan ve mayıs aylarında yeterli yağış olmadığı için ülkedeki hububat ürünlerinin yüzde 60'ı hasat edilemeyecek duruma geldi. Bu nedenle kış aylarında yem fiyatlarının ciddi oranda artmasından endişe eden besiciler, hayvan kesim tarihlerini de erkene aldı.


Son 66 yılın en sıcak yazını yaşayan İsveç'te sıcaklık mevsim normallerine dönene kadar ateşli piknik ve mangal yapmak da yasaklandı.




Geleneksel olarak serin ve yağmurlu yaz aylarıyla tanınan Belçika'da sıcaklıkların mevsim normallerinin çok üstüne çıkarak 30-34 derecelere ulaşması, ülkenin yerel yönetimlerini önlem almaya zor aldı. Belçika Kraliyet Meteorolojisi Enstitüsü, ülkenin son 40 yıldır "en kuru ve sıcak" temmuz ayını yaşadığını belirterek, "aşırı sıcak hava" uyarısı verdi ve ülkenin deniz kıyısı olmayan tüm bölgelerinde turuncu alarma geçildi. Yaşlılara gerekli olmadığı müddetçe dışarıya çıkmamaları uyarısı yapılırken, çalışmak zorunda olan kişilere kapalı ve klimalı ortamları tercih etmeleri önerisinde bulunuldu. Diğer yandan, yağmur kıtlığının yol açtığı kuraklık ve giderek azalan su kaynaklarıyla baş etmek için bazı bölgelerde bitki sulama, araba yıkama gibi faaliyetler yasaklandı. Belçika'nın Flaman bölgesinin bazı kentlerinde tarım dışında temizlik ve benzeri faaliyetler için su kullananların 2 bin avroya kadar para cezası ya da 8 ila 14 gün hapis cezasına çarptırılabileceği açıklandı.Bazı ormanlık bölgelerde ise yangınları önlemek için kırmızı alarm verildi.

İngiltere'de de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı sebebiyle yetkililer vatandaşlara yönelik uyarılarını tekrarlamaya devam ediyor. Gece sıcaklığın en düşük 24 derece kaydedildiği İngiltere’de dün 33,3 dereceyle yılın en sıcak günü yaşandı. Dünün, bu yılın en sıcak günü olmasının ardından İngiliz yetkililer, hafta sonuna kadar saat 11.00-15.00 arasında gerek duyulmadığı sürece güneşe çıkılmaması uyarısını yaptı.İngiltere Meteoroloji Ofisinden yapılan açıklamada ise bazı bölgelerde mevsim normallerine kıyasla bu yaz şimdiye kadar sadece yüzde 6 seviyesinde yağış görüldüğü belirtildi. Meteoroloji uzmanları, yağmurlu havasıyla ünlü adanın bazı bölgelerinde yaklaşık 50 gün boyunca hiç yağış görülmediğini söyledi. Aşırı sıcaklar ve yetersiz yağış sebebiyle ülkedeki birçok çimlik alan kuruyarak yerini sarı otlara bıraktı.Uzmanlar, aşırı sıcaklarda vatandaşların yanlarında sürekli su bulundurması, güneş kremi kullanması ve dışarıdayken gölgede durması, girilmesi yasaklı olan gölet, kıyı şeridi, havuz ve su birikinti gibi yerlerde yüzmemesi yönünde uyarılarını tekrarlarken, özellikle çocuk ve hayvanların araçlarda bırakılmaması gerektiğini anımsattı. Uzmanlar ayrıca, bebek, çocuk, yaşlı ve hastaların uzun süre yalnız bırakılmaması uyarısında da bulundu.


Birçok gazete, televizyon kanalı ve internet sitesi, güneş çarpmasının belirtilerine yayınlarında yer vererek, bu belirtileri uzun süre yaşayanların acil servise gitmeleri gerektiğini duyurdu.Ülkedeki bazı baraj, dere ve göletlerdeki suyun bitmesi sebebiyle bazı bölgeler için “çimlerinizi, bahçenizi sulamayın” ve “duşunuzu 5 dakika ile sınırlandırın” gibi uyarılar yapıldı. Uzmanlar, perşembe ve cuma günü hissedilen hava sıcaklığının 37 derecenin üzerine çıkmasının beklendiğini ifade ederek, özellikle sıcak havayı fırsat bilip güneşlenmek isteyenlerin tüm uyarıları dikkate alması gerektiğini bildirdi.


Hollanda’da da aşırı sıcaklardan ve yaklaşık bir aydır yeterince yağmur yağmamasından dolayı kuraklık yaşanıyor. Uzun süren kuraklık doğadaki yeşil alanların sararmasına sebep oldu. Hollanda Kraliyet Meteoroloji Enstitüsüne (KNMI) göre, ülkede gelecek iki hafta daha yağmur yağmayacağı tahminine yer verilirken, dün itibarıyla başlayan aşırı sıcaklar nedeniyle ülke genelinde sarı alarm verildi.Başkent Amsterdam’da aşırı sıcaklardan dolayı 12 köprü erişime kapatıldı, gemi trafiğinde aksamalar yaşandı. Öte yandan, Hollanda Sağlık Refah ve Spor Bakanlığına bağlı Halk Sağlığı ve Çevre için Ulusal Enstitüsü (RIVM), pazartesi gününden itibaren uygulamaya konulacak Ulusal Aşırı Sıcaklık Plan'ını açıkladı. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalıkları bulunanlara 11.00-17.00 saatleri arasında dışarıya çıkmamaları tavsiyesinde bulunuldu.Hollanda’da en uzun kuraklık 1976'da yaşanmıştı. Halihazırda ülkede iki hafta daha yeterince yağmur yağmaması halinde 100 yılda bir gerçekleşen kuraklığın tekrar yaşanması bekleniyor.


Almanya'ın Kitzingen kenti sıcaklık rekoru kırdı. Şehirde iki hafta önce ölçülen sıcaklık 40,3 dereceye ulaştı. Aşırı sıcaklar Almanya'da yılda ortalama 585 hektar ormanlık alanın yanmasına neden oluyor. Almanya'da 43 yıl önce Aşağı Saksonya eyaletinde yaşanan en büyük orman yangınında 13 bin hektarlık alan küle dönmüştü.


Fransa'da bu hafta yaz aylarının en sıcak günlerinin yaşanacağı belirtildi. Fransa Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, ülkenin güneydoğusunda bu hafta aşırı sıcakların etkili olacağı ve hava sıcaklığının 38 dereceye ulaşmasının beklendiği ifade edildi. Başkent Paris'te sıcaklığın 31 dereceye çıkması nedeniyle en üst seviyenin bir altı olan turuncu alarm verildi." 


Avrupa ve Amerika Allah'ın gazabını tadıyor yavaş yavaş... o hesap görülüyor, görülecek.


Satanistlere karşı Allah'ın yardımını isteyen  Erdoğan şöyle özetliyor durumu:


"Türkiye'nin bağımsızlığını, ekonomik çıkarlarını milli onurunu, haysiyet ve şahsiyetini hedef alan bu atakların farklı biçimlerine karşı da hazırlıklı olmalıyız. Son yıllarda terörden ekonomik manipülasyonlara bir dizi operasyona maruz kalmamızın en önemli sebebi, milli menfaatlerimiz noktasında tavizsiz bir tutum takınmış olmamızdır. Göreve geldiğimiz andan itibaren milletin emanetini, namusumuz bilip üzerine gölge düşürmedik. Siyasetin yeniden vesayetin emrine girmesine izin vermedik. Toplumsal çatışma senaryolarını milletimizle sırt sırta vererek engelledik. Terör örgütleri üzerinden kurulan oyunları kısa sürede deşifre edip önüne geçtik.


Göreve geldiğimizde Türkiye'nin durumu neydi, biliyorsunuz. Bugün geldiğimiz durum nedir, o da ortada. Ülkemize yönelik son yıllarda artık saldırıların hedefi asla şahıslar, partiler, kurumlar değildir. NATO müttefiki olarak ciddi bedeller ödemiş bir devlete karşı, her alanda böylesine düşmanca bir tavır içine girilmesini hiçbir makul gerekçesi yoktur. Burada amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek, hatta mümkünse bağcının dişlerini dökmek, ciğerini sökmektir. Bunların yapmak istediği bu. Burada asıl mesele, Türkiye'yi iddialarından, hedeflerinden ve ısrarla dile getirdiği hak ve adalet arayışından vazgeçirmektir.


Maruz kaldığımız oyunların gayesi ülkemizi tekrar boyunduruk altına sokarak, cüssesi büyük ama içi boş kağıttan kaplana dönüştürmektir. Dertleri bu. Hangi bahane ile yapılırsa yapılsın, hangi cafcaflı kavramlarla süslenirse süslensin, operasyonun gerçek hedefi budur. Bu saldırılardan alnımızın akıyla çıkmamız da milletimizin birliği, beraberliği ve desteğiyle mümkündür.
Adları, sanları, cüsseleri, kendilerine biçtikleri rol ne olursa olsun, küresel sistemin kabadayıları, bedeli kanla ödenmiş kazanımlarımıza hoyratça, destursuzca el uzatamaz. Hele hele sözüm ona hukuk namına hukuksuzlukları bize kimse dayatamaz.”


Şimdilik 3.8 TL'den 7 TL'ye yükseltilen Dolar'ın Türkiye ekonomisine verdiği zararları azaltmak için uğraşıyor Erdoğan, halkını bilinçlendiriyor ve bir komutan gibi gerekli olan stratejik kararları alıyor ve uygulamaya sokuyor, sonrasında da, kendisi gibi inanan dünyanın bütün müslümanları ile birlikte Allah'a dua ediyor.


"Allah da yardım etmedi (edemiyor)" diyerek Erdoğan'la dalga geçmeye çalışırken, savaşın henüz başladığını unutmuş görünüyorlar.




Alman medya kuruluşu DW'nin Boşnakça yayın yapan sitesi: "Türk lirasının çöküşü - Allah dahi yardım edemiyor"

Biz inanıyoruz bu şeytanî ağaç kökünden devrilecek, şimdilik çürümüş yapraklarını döküyoruz ve Allah'tan yardım isteyebilecek bir yüze sahip olduğumuz için dua ediyoruz.


Onları keyifle kahve içemez duruma getirecek olan Allah'tır ve bizim gayretimizdir.




Seçkin Deniz, 14.08.2018, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-35, Sorgulamalar
Takip et: @Seckin_Deniz


Güncel Not: 11 Eylül 2018, Sabah

Önce ABD Savaş gemileri kaçtı

Atlas Okyanusu'nda etkili olan ve perşembe günü ABD'nin doğu kesimini vurması beklenen Florence Kasırgası hızla bölgeye yaklaşıyor. Son 20 yılın en şiddetli kasırgası olması beklenen fırtına sebebiyle Güney Carolina'da alarm verildi. Halk tüp kuyruğuna girerken, ABD donanması da gemilerini fırtınanın beklendiği güzergahtan çıkarmaya çalışıyor.

ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Florence Kasırgası'nın kategorisini 4 olarak güncelledi ve bu kasırganın şiddetinin saatte 225 kilometreyi geçtiğini duyurdu. Florence uzay istasyonundan yeniden gözlemlendi.




ABD Başkanı Donald Trump ise resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ABD'lileri yaklaşan kasırgayla ilgili uyardı. Trump, "Florence'in son yıllarda doğu kesimini vuran en kötü kasırgalardan biri olabileceği bilgisini aldım. Ayrıca Kuzey Carolina, Güney Carolina ve Virginia'yı doğrudan vuracağı söylendi. Lütfen hazırlıklı ve güvende olun" ifadelerini kullandı.


Sonsuz Ark'tan


  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı