19 Ağustos 2021 Perşembe

SA9334/SD2165: Seçmenine 'Aşı-PCR Testi Zorunluluğu Kıskacı'nı Dayatan Erdoğan'ın Cevaplaması Gereken Sorular Var

Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

Erdoğan, bunu kendisine, Türkiye'ye, Müslümanlara ve bütün insanlığa yapma hakkına sahip değildir.

(Güncel Not:  GAVI aşı organizasyonunun ana bağışçısı ve Covid-19 Manipülatörü Bill Gates: "Kovid-19 sandığımız kadar öldürücü değilmiş. Arada fark olsa da grip gibiymiş. Virüsün daha çok yaşlıları etkilediğini ve grip gibi olduğunu yeni anladık. Korkutucu bir dönemdi." 17 Mayıs 2022)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ağustos 2021 Perşembe günü,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan ve 5 saat 20 dakika süren Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasında, herkesin dikkatle beklediği, kamu kurumlarında ve iktidar destekçisi özel medya kurumlarında aylardır psikolojik altyapısı hazırlanan ve dinleyen herkesin büyük hayal kırıklığı yaşadığı, Covid-19 Salgını ile ilgili kararları açıkladı:

"Salgına karşı en güçlü mücadele aracı olan aşılamada dünyada ilk sıralarda yer alıyoruz. Aşı tedarikinde de oldukça iyi durumdayız. Ülkemizde bazı kesimlerin hala aşıya tereddütle yaklaştığını görüyoruz, aşı gönüllülük esasında olacak. Sürekli dönüşen ve değişen virüse karşı aşı dışında başka bir korunma yöntemi bulunmuyor. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha aşılarını derhal olmaları çağrısında bulunuyorum.

Eylül ayında okullarına kavuşmayı bekleyen öğrencilerimizin geleceğinin bu konuda kat edilecek mesafeye bağlı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. 6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerle irtibatlı ama aşı olmayan öğretmen ve görevlilerin haftada en az 2 kez PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız. Uçak ve şehirler arası otobüs yolculuğu için zorunlu PCR testi uygulamasını devreye alacağız."

 

 


"Gönüllülük esastır, isteyen aşısını olur, istemeyen olmaz", 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Ağustos 2021, 24 TV

18 Ağustos 2021'de, 24 TV'de canlı yayınlanan mülakatında yaptığı ve seçmenini rahatlattığı açıklamasında "Gönüllülük esastır, isteyen aşısını olur, istemeyen olmaz" dedi, ancak bir gün sonra yaptığı açıklamayı yok sayan bir PCR testi zorunluluğu getirdi, Sağlık Bakanlığı'nda açıklanan istatistiklere göre 17 Ağustos 2021'e dek insanları öldürme oranı % 0.87 olan bir salgın yüzünden 18 milyondan fazla seçmenini strese soktu. 

Konu asla 'Aşı Karşıtlığı' değildir, konu güvensiz oldukları açık bir şekilde Sağlık bakanı Fahrettin Koca tarafından itiraf edilen aşılara karşı Erdoğan'ın neden bu kadar dayatmacı olduğudur. Onu 2002'den beri hem oyuyla hem canıyla  destekleyen ve iktidarda tutan 'Seçmeni' Erdoğan'ın Aşı konusundaki 'Gönüllülük açıklamasına karşı PCR testi zorunluluğu ile dolaylı olarak Aşıyı Zorunlu hale getirmesi sonrası güvenilirliğini sorguluyor.

Erdoğan'ın güvenilirliğinin 'Aşı Zorbalığı' nedeniyle seçmeni tarafından sorgulanır hale gelmesi Salgın'dan daha büyük bir tehdit üretmektedir. 2023 seçimleri büyük risk altındadır.

5 Saat 20 dakika süren toplantıda konuşulmadığı kesin olarak ortaya çıkan soruları, sorunları ve riskleri değerlendirmek açısından Erdoğan'ın cevaplaması gereken sorular var:

  1. Bağışıklık sistemi sürekli desteklenen kendisinin 3 doz aşı olmuş olması, ona kendisini başkalarına örnek gösterme hakkı veriyor mu?
  2. Patent almamış sadece acil kullanım onayı alınmış sıvıların aşı olarak tanımlanamayacağı apaçık ortada iken herkesi aşılama hedefinde ısrar etmesinin gerekçesi nedir?
  3. Aşı adı altında insanlara vurulan sıvının, 1 ve 2. dozlarının etkisiz olduğu Sağlık Bakanı'nın itirafıyla tescillenmiş iken 3. dozun etkisiz olmayacağının garantisi nedir? Etkisiz olduğu itiraf edilirse, bu aşılardan dolayı ölen insanların hakkını kim arayacak?
  4. Gönüllülük esasının haftada 2 kez PCR testi zorunluluğu ile açıkça ortadan kaldırıldığı belli iken insanları aşıya zorlamanın Erdoğan'a yönelik güveni kökünden sarstığı ve bunun bir bedelinin olacağını Erdoğan düşündü mü?
  5. Erdoğan, seçmenlerinin büyük çoğunluğunun karşı çıktığı Covid-19 salgını ile ilgili uygulanan tedbirlerin, aşı ve PCR testi zorunluluğunun üreteceği politik hasarların hesaplamasını yaptı mı?
  6. Erdoğan'a darbe yaparak öldürmeye çalışanların yönettiği küresel sistemin ürettiği salgını, aşıları ve salgınla mücadele sistemini sorgusuz uygulamasının açıklaması nedir?
  7. Erdoğan, bütün bu uyarılara rağmen, günden güne tabanının öfkesini büyüttüğünü görmesine rağmen, nasıl ve hangi cesaretle işe yaramaz sıvıları bedenlerimize enjekte ettirme azminden zerre kadar taviz vermiyor?
  8. Hayır, ölüm oranı bütün zorlamalara rağmen %0.87 olan Covid-19 salgınının bu riskleri göze almasını gerektirecek bir etkisi olamaz. Erdoğan bu kadar çok riski neden alıyor? 
  9. 2023, Erdoğan seçmeninin sandıklara gitmediği bir seçim dönemi olsun diye çabalayanların amaçlarına ulaşacağı bir seçim olacak. Seçimi kaybettiği gün Erdoğan'ın ağzından 'Ne İstediniz de vermedik?' ve 'Aldandık' lafı mı çıkacak? O zaman Erdoğan'a kim inanacak?
  10. Erdoğan ne yaptığının farkında mı? 'Salgın' başlığı altında yapılanların ikinci yılda artık kontrolden çıktığını düşünen halkından gittikçe koptuğunu göremez hale geldiğini ona kim söyleyecek?

Erdoğan unutmamalı. Enflasyon, Pahalılık, ÖSYM-YÖK ortaklığı ile gençlerin hayallerine vurulan YKS darbeleri ve Salgın kıskacı seçmeninin bütün direniş setlerini birer birer yıkmaktadır. 2023 seçim hezimeti bağıra bağıra gelmektedir.

Erdoğan, bunu kendisine, Türkiye'ye, Müslümanlara ve bütün insanlığa yapma hakkına sahip değildir.


Not: Aşıya ve PCR testine itiraz eden 18 milyon seçmenin Erdoğan seçmeni olduğu Sağlık Bakanı @drfahrettinkoca 'nın bu seçmen kitlesinin aşı direncini kırmak için her şeyi göze aldığının belgesini izliyorsunuz...




Seçkin Deniz, 19.08.2021, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-55, Sorgulamalar




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı