2 Eylül 2020 Çarşamba

SA8826/TG304: Suçüstü Yakalanmak; Gerçekler Değil Korku Üzerine Kurulu 11 COVID Varsayımı

Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

Sonsuz Ark'ın Notu:
Çevirisini yayınladığımız analiz Coronavirus-Covid-19 salgını ile ilgili hemen her şeyi nitelikli bir sorgulama bilinci ile ele alan, alternatif medya / bağımsız haber sitesi The Freedom Articles'ın editörü Makia Freeman'a aittir ve Covid-19 salgınına karşı bilinçli tutum alınmasına odaklanmıştır... Analistin, "Yakından baktığınızda, COVID ile ilgili tüm resmi anlatının, kum üzerine inşa edilmiş bir kart evi olduğunu fark edeceksiniz. Resmi anlatı detaylı incelemeye karşı dayanıksızdır. Bu bilgi, COVID çılgınlığına yakalanmış ve beyni yıkanmış bir dünyada aklı başında ve özgür kalmanın anahtarıdır. Herkese duyurun. Kanıt, enformasyon ve bilgi varsayımları ve cehaleti ortadan kaldıracaktır." cümlesi ile ulaştığı sonuç önemlidir. Okurlarımız ve ülkemiz yöneticileri için ciddî bir zihinsel arka plan oluşturacağına inandığımız Covid-19 ile ilgili bu tür metinleri yayınlamaya devam edeceğiz.
Seçkin Deniz, 02.09.2020

Busted: 11 COVID Assumptions Based on Fear not Fact

İnsanların COVID hakkında yaptığı varsayımlar, ne kadar tehlikeli olduğu, nasıl yayıldığı ve onu durdurmak için ne yapmamız gerektiği; sözüm ona SARS-CoV2 virüsünden çok daha fazla kontrolden çıkmış durumda. Bu "pandemi"yi çevreleyen soğukkanlılıkla hesaplanmış propaganda kampanyası amacına ulaştı.

Her açıdan gelen bir dizi çelişkili bilgiyle kuşatılmış olan insanlar, genel olarak kafa karışıklığına yenik düştüler. Bazıları durumu anlamaya çalışmaktan vazgeçerek uzun süreden beri sahip oldukları haklardan vazgeçmek anlamına gelse bile resmi direktiflere uymanın daha kolay olduğunu gördü.

Aşağıda, eğer inanıyorsanız, sizin 'Yeni Normal'in robotik, çılgın ve anormal koşullarına - tarama, test etme, temas takibi, izleme, gözetim, maske takma, sosyal mesafe, karantina ve izolasyon ve sıradaki zorunlu aşılama ve mikroçip yerleştirme gibi - boyun eğme olasılığınızı artıracak yaygın olarak kabul edilen COVID varsayımlarının bir listesi bulunmaktadır.

Varsayım 1: COVID Ölümlerini Sayma Yöntemi Mantıklı ve Doğrudur

COVID salgını konusundaki büyük varsayımlardan bir tanesi de, sayıların özellikle de ölü sayılarının doğru olduğudur. Yine de hiçbir şey gerçeğin ötesinde olamaz. Dünyanın her tarafındaki birçok ülkeden, yetkililerin ölümleri hiçbir anlam ifade etmeyecek şekilde saydığına dair, teyit üstüne, teyit üstüne, teyit aldık.

Eğer mantıklı ve doğru olmak istiyorsanız bu durumun hiçbir anlamı yok; ancak sayıları yapay olarak şişirmeye ve olmadığı halde bir pandemi izlenimi yaratılmaya çalışılıyorsa bu mükemmel bir anlam ifade ediyor. El çabukluğu, virüsle ölen insanların virüsten dolayı ölenlerle birlikte sayılmasıyla sağlanıyor. Tek başına bu numara, sayıları büyük ölçüde çarpıtmaktan ve 'resmi' ölüm sayımını herhangi bir pratik değeri olmayan anlamsız bir saçmalığa dönüştürmekten sorumludur.

Varsayım 2: COVID için Yapılan PCR Testi Doğrudur

Önceki makalelerde ele aldığım gibi, DNA dizilerini milyonlarca ve milyarlarca kez kopyalayabilen PCR testi (Polimeraz Zincir Reaksiyonu) bilim adamı Kary Mullis tarafından bir üretim tekniği olarak icat edildi, teşhis aracı olarak değil. Ancak COVID veya SARS-CoV2, Koch'un postulatlarını karşılamıyor. Dünyayı bloke eden virüs, bugüne kadar hiçbir zaman izole edilmedi, saflaştırılmadı ve yeniden enjekte edilmedi; başka bir deyişle, hiçbir zaman varlığı ve hastalığın nedeni olduğu %100 kanıtlanamadı. Bir hastalığın nedenini belirlemek için kullanıldığında, PCR testinin birçok kusuru vardır:
  1. Sonuçlarının karşılaştırılacağı altın standart yoktur (COVID, Koch’un varsayımlarında başarısızdır);
  2. Test, genetik kodu (RNA dizileri) algılar ve büyütür, ancak bu RNA dizilerinin viral kaynaklı olduklarına dair hiçbir kanıt sunmaz;
  3. PCR, kendi başına bir virüsü değil, viral genomun küçük parçalanmış bir parçasını tespit eder. Virüsten geriye çok küçük parçalanmış kısımlar kaldığı sürece test pozitif çıkacaktır çünkü PCR yöntemi viral genetik materyalin en küçük kısmını bile çoğaltır. Virüs devre dışı bırakılmış veya ölmüş olabilir, ancak PCR testi size bunu göstermeyecektir;
  4. Çok sayıda yanlış pozitif sonuç üretir;
  5. PCR testi, kullanılan döngü veya amplifikasyonların sonuçta keyfi olarak seçilen sayılarına bağlı olarak, tamamen zıt bir sonuç (pozitif veya negatif) verebilir. Bazı hastalıklar için, döngü sayısını 35'e düşürürseniz, herkesi negatif gösterebilirken, bunları 35'in üzerine çıkarırsanız, herkesin pozitif görünmesine neden olabilirsiniz;
  6. Pek çok hasta sonraki günlerde PCR testi yaptırdığında pozitiften negatife gidip gelir; ve
  7. Olumlu bir sonuç bile, keşfedilen "virüsün" hastalığın nedeni olduğunu garanti etmez!
Özetle PCR testi virüsleri belirlemez veya izole etmez; patajonlere ait RNA dizilerini sağlamaz; hasta örneklerini karşılaştırmada bir dayanak oluşturmaz ve enfekte olmuş bir örnekle enfekte olmamışı ayırt edemez. Bu nedenlerle PCR testi inanılmaz derecede kullanışsızdır. Aşağıda "COVID19 PCR Testleri Bilimsel Açıdan Anlamsızdır" başlığını taşıyan makaleden bir alıntı yer alıyor:

Testlerin, tam olarak hassasiyet ve özgünlük anlamında kesinliklerinin belirlenebilmesi için uygun olan en kesin metot anlamına gelen Altın Standart'a göre değerlendirilmesi gereklidir. Örnek olarak hamilelik testinde altın standart hamileliğin bizzat kendisidir.

Ancak Avustralyalı enfeksiyon hastalıkları uzmanı Sanjaya Senanayake, ABCTV'deki bir mülakatta kendisine sorulan "COVID-19 testi ne kadar doğrudur?" sorusuna şu cevabı vermiştir;

"Kandaki [bakteri] altın stafilini almak için yeni bir testimiz olsaydı, bunun için zaten kan kültürlerine sahibiz ve bunlar onlarca yıldır kullandığımız altın standardımızdır, bu yeni testi bununla karşılaştırabiliriz. Ancak COVID-19 için altın standart bir testimiz yok. "

Bristol Üniversitesi'nden Jessica C. Watson bunu doğruluyor. Watson, kısa süre önce The British Medical Journal'da yayınlanan "Bir COVID-19 test sonucunun yorumlanması" başlıklı makalesinde, "COVID-19 testi için bu kadar net bir "altın standart"ın bulunmadığını" ifade ediyor.

İşte CDC ve FDA tarafından PCR testi ile ilgili itiraf:

"Viral RNA tespiti, bulaşıcı virüsün varlığını veya 2019-nCoV'nin klinik semptomlara neden olan ajan olduğunu göstermeyebilir ... bu test diğer bakteriyel veya viral patojenlerin neden olduğu hastalıkları ekarte etmemizi sağlamaz."

Doğruluk, COVID PCR testini tanımlamak için kullanacağım son kelime olurdu, ancak şu anda COVID için dünya çapında kullanılmakta olan standart bir testtir. Birçok COVID varsayımının bir başka muhteşem örneği. Çıkın bakalım bu işin içinden...

Varsayım 3: COVID için Antikor Testi Doğrudur

COVID PCR testlerinin kusurlu ve anlamsız olduğunu son bölümü okuyarak fark ettiyseniz, COVID antikor testleri ile daha fazla saçmalığa hazır olun. Antikor testleri, ayrıca seroloji veya serolojik testler olarak da bilinirler. "COVID Antikor Testleri: Karşınızda Daha Fazla Düzenbazlık ve Dolandırıcılık" başlığını taşıyan makalemde ele aldığım gibi, antikor testlerinin gerçekten işe yaramamasının ve istediğiniz şekilde yorumlanabilmelerinin birçok nedeni vardır:
  1. Eski kan numuneleri COVID antikorları içerir, bu nedenle bir test antikor bulursa, bunlar yıllardır veya on yıllardır orada olabilir. Yakın zamanda elde edilip edilmediklerini anlamanın bir yolu yoktur;
  2. COVID PCR testi gibi, birçok yanlış pozitif sonuç üretirler;
  3. COVID için spesifik bile olmayan antikorları test ederler;
  4. Antikorlar aslında bağışıklığı kanıtlamaz, çünkü çok az antikorla veya hiç antikor olmadan hastalıkla savaşan insanlar vardır ve tersine, yüksek antikor titreleri veya sayıları olan ama yine de hastalananlar vardır; ve
  5. Sonuçlar istediğiniz şekilde yorumlanabilir. Antikorların varlığı, güvende olduğunuz ve gelecekteki COVID dalgalarına karşı bağışık olduğunuz anlamına gelebilir veya tersine, tehlikeli olduğunuz (şu anda hasta ve enfekte olduğunuz) anlamına gelebilir. Her şey yorumlamayla ilgili.
Hımmm… tüm bu COVID varsayımları tam olarak güven verici değil, değil mi?

Varsayım 4: COVID Vaka Sayısı Artıyor

Burada resmettiğim alternatif görüşe kuşkuyla bakan biri bu noktada sorabilir: Peki, COVID o kadar tehlikeli değilse, vakalar neden artmaya devam ediyor? Cevap basit: çünkü daha fazla test var. Ne kadar çok test yaparsak, o kadar çok vak'a bulacağız, çünkü bu 'virüs' (gerçekte bir RNA dizisi) bize anlatıldığından çok daha yaygın ve bize söylenenden çok daha fazla asemptomatik insan var (bu da o kadar tehlikeli olmadığını gösteriyor). Önceki makalelerde tartışıldığı gibi, insanların yapılan testten yıllar veya on yıllar önce bu belirli RNA dizisine sahip olmadıklarına dair hiçbir kanıt yoktur, bu nedenle test sonuçları oldukça anlamsızdır.

Bunun yanı sıra, genel bir kural, güç elde etmeye çalışan insanların olduğu her yerde dolandırıcılık olacağı ve COVID testinin bir istisna olmadığıdır. Birleşik Krallıkta, on binlerce koronavirüs testinin iki kez sayıldığı ortaya çıktı, muhtemelen birçok yerde bu olay gerçekleşiyor. Burada bulunan makalede, "tutarsızlığın büyük ölçüde aynı kişi için iki kez tükürük ve burun örneklerini sayma uygulamasından kaynaklandığı" ifade ediliyor.

Ek olarak, COVID testleri, yukarıda COVID Varsayım 3'te tartışıldığı gibi birçok kusuru olan PCR yöntemini kullanıyor. Bu kusurların arasında, alıntılanan makalede belirtildiği gibi, döngü sayısına bağlı olarak sürekli değişen sonuçlar da bulunuyor:

”… İrrasyonel test sonuçlarını gösteren makalelerin olması hiç de şaşırtıcı değil. Örneğin, Şubat ayında Çin'in Guangdong eyaletindeki sağlık otoritesi, insanların COVID-19 sebebiyle yakalandıkları hastalıktan tamamen kurtularak, "negatif" sonuç vermeye başladıklarını ve ardından testlerin yeniden "pozitif" çıktığını bildirdi.

Bir ay sonra, Journal of Medical Virology'de yayınlanan bir makale, Wuhan'daki bir hastanedeki 610 hastadan 29'unun "negatif", "pozitif" ve "şüpheli" arasında değişen 3 ila 6 test sonucuna sahip olduğunu gösterdi.

Singapur'dan üçüncü bir örnek ise, neredeyse her gün 18 hasta üzerinde yapılan testlerin çoğunun "pozitif" ten "negatif" e sonra yeniden "pozitife" en az bir kez değişim gösterdiği; bir hastada ise bu değişimin beş kez gerçekleştiğini gösteren bir çalışmadır.

Çin Tıp Bilimleri Akademisi başkanı Wang Chen bile Şubat ayında PCR testlerinin "sadece yüzde 30 ila 50 oranları arasında doğru" olduğunu kabul etti; Milford Moleküler Teşhis Laboratuvarı'ndan Sin Hang Lee, 22 Mart 2020'de WHO'nun koronavirüs müdahale ekibine ve Anthony S. Fauci'ye bir mektup göndererek şunları söyledi:

"Sosyal medyada, insan örneklerinde SARSCoV-2 RNA'yı tespit etmek için kullanılan RT-qPCR [Ters Transkriptaz kantitatif PCR] test kitlerinin birçok yanlış pozitif sonuç ürettiği ve bazı gerçek pozitif vakaları tespit etmek için yeterince hassas olmadığı yaygın olarak bildirilmektedir. " "

Varsayım 5: COVID için Termal Görüntüleme / Tarama Etkilidir

İnsanların ateşini, başlarına silah doğrultarak ölçmek apaçık bir koşullandırmadır. Devletin tamamen gücü elinde bulundurduğuna, kafanıza silah benzeri bir cihazı hedefleyebileceği ve buna karşı boyun eğmekten başka bir şey yapma gücünüzün bulunmadığına yönelik bilinçaltı mesaj gönderir. Pratik düzeyde, insanların ateşini ölçmenin viral yayılmayı durdurmada hiçbir etkisi yoktur. Birinin ateşi yüksek olsa bile, bu ne anlama gelmektedir?

İnsan vücut sıcaklıklarında doğal bir değişim vardır; herkes birbirinden biraz farklı bir vücut sıcaklığına sahiptir. Ayrıca, ateşiniz yükselmiş olsa bile, bunun nedeni sadece egzersiz yapmanız, uçağa yetişmek için koşmanız, biriyle kızgın bir konuşma yapmanız, stresli bir telefon çağrısı almanız, itaatsiz bir çocuğu disipline etmek zorunda olmanız vb. olabilir. Sizi strese sokan ve rahatsız eden her şeyi düşünün veya tansiyonunuzu yükselten, bunlar da yüksek bir sıcaklığa neden olabilir.

Antikor testi için de benzer durum geçerlidir; test bir sonuç gösterebilir, ancak sonuç o kadar çok farklı şekilde yorumlanabilir ki, bu durum sonucu bilim açısından anlamsız kılar (kontrol açısından çok önemli bir nokta olmasına rağmen).

COVID-19 Testi: Ne Yapıyoruz? "Pozitif" Test Neyi Gerçekleştirir?

Varsayım 6: Asemptomatik İnsanlar Hastalığı Yayabilir

İnsanların beyinlerine zorla sokulmaya çalışılan ve hala büyük zararlar veren diğer bir propaganda malzemesi de, herhangi birinin taşıyıcı olabileceği ve bu nedenle başkalarına da hastalık bulaştırabileceği fikridir. Bu fikir, sadece günlük yaşamlarına devam etmeye çalışmakta olan insanlarda endişe, korku ve hatta paranoya yaratma etkisine sahiptir. Ancak asemptomatik kişilerin hastalığı yayabileceği fikri endişelenecek bir şey değildir.

Mayıs 2020'de yayınlanan asemptomatik SARS-CoV-2 taşıyıcılarının bulaştırıcılığı üzerine Çin kaynaklı bir çalışmada 455 denek, asemptomatik SARS-CoV2 taşıyıcılarına maruz bırakılmış, 455 deneğin hiçbiri de enfekte olmamıştır!

DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü) yetkilisi Dr. Maria van Kerkhove geçen Haziran ayında MSN CNBC tarafından yapılan haberde şu şekilde yer almıştır (ancak Kerkhove daha sonra yorumlarını geri almıştır). :

Dünya Sağlık Örgütü'nün 'yeni çıkan hastalıklar ve zoonoz' birimi başkanı Dr. Maria Van Kerkhove, Cenevre BM merkezinde verdiği bir haber brifinginde: "Elimizdeki verilerden, asemptomatik bir kişinin aslında ikincil bir bireye hastalık bulaştırması hala nadir görünmektedir. Bu çok nadir bir durumdur" dedi.


Görselin çevirisi:

Okulların yeniden açılmasına yönelik yeni CDC talimatları;
  • İki yaşından büyükler maske takmalıdır.
  • Hiçbir eşya veya kaynak paylaşımı yapılmamalı, tüm eşyalar kişisel odalarda veya etiketli dolaplarda tutulmalı; elektronik cihaz, oyuncak, oyun, öğrenim materyali paylaşımı yapılmamalıdır.
  • Sıralar birbirinden 6 fit (Çev:182,927 cm) uzaklıkta bulunmalı ve hepsi aynı yöne bakmalıdır
  • Okul servislerinde mesafe korunmalı-her koltukta bir çocuk olmak üzere bir sıra atlanarak oturulmalıdır.
  • 6 fitlik mesafenin bırakılamadığı yerlerde çocuklar arasına paravanlar yerleştirilmelidir.
  • Koridorlar tek yönlü olmalı; kaldırım ve duvarlara şeritler çekilerek çocuklar arasında 6 fitlik mesafe olması sağlanmalıdır.
  • Toplumsal ortaklaşa alan, kafeterya ve çocuk parklarına izin verilmemelidir.
  • Tuvaletlerdeki lavabolar arasında fiziksel bariyerler veya siperlikler bulunmalıdır.
  • Kafeterya yiyecekleri yerine sadece ön ambalajı bulunan çanta veya kutulardaki yiyeceklere izin verilmeli; çocuklar yiyeceklerini sınıfta yemelidir.
  • Okul gezilerine, toplantılara veya okul dışı organizasyonlara izin verilmemelidir. Gönüllü ve ziyaretçilerin sayısı sınırlandırılmalıdır.
  • Gün boyunca aynı çocuklar aynı eğitim personeli ile birlikte bulunmalı, gruplar veya öğretmenler arasında değişim olmamalıdır.
  • Çocukların okullara giriş ve çıkış saatleri kalabalık oluşturmayacak şekilde düzenlenmelidir.
  • Gün içinde imkan dahilinde sağlık ve sıcaklık kontrolleri gerçekleştirilmelidir.
  • Gün boyunca temizlik ve dezenfekte kurallarına uyulmalı ve eller sık sık yıkanmalıdır.
Varsayım 7: Okulların Çok Katı Kısıtlayıcı Önlemleri Kabul Etmesini Sağlamak COVID'in Yayılmasını Durduracaktır

Etrafta dolaşan birçok COVID varsayımlarından bu ve sonraki, çocukların COVID yayılmasının önemli bir kaynağı olduğu fikrine dayanıyor. Hayır değiller! WorldOMeter'den alınan rakamlar, 0-17 yaş arası çocukların dünyadaki COVID ölümlerinin 0,02-0,06 aralığında bir yüzdeye sahip olduğunu göstermektedir; bu da aslında sıfır demektir.

Bu arada, CDC tarafından elde edilen lobaratuvar teyitli 149.760 COVID-19 vakasına ait veriler;  “hasta yaşı bilinen 149.082 (% 99.6) vaka arasında 2.572 (% 1.7) tanesinin 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu” gösteriyor ki bu da aynı şekilde çok küçük bir orandır. Bunu akılda tutarak, CDC'nin niyeti çocukları koşullandırmak ve insanlıktan çıkarmak değilse, neden (yukarıda resmedilen ve bu bağlantıda tam olarak yer alan) bu acımasız yönergeleri Amerikan okul çocukları için yayınlamaktadır?

Varsayım 8: Devletin Çocukları COVID Pozitif Ebeveynlerden Kaçırması İyi Bir Fikirdir

COVID'i bahane olarak kullanan hükümet, çocukları (ailelerinden) kaçırmaya başladı. 17 Haziran 2020 tarihli bu makalede, “LA İdari Bölge Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı'nın (DCFS) mahkemelere, COVID-19 testi pozitif çıkan ebeveynlerin elinden bir çocuğun fiziksel velayetinin alınmasını nasıl önerdiği açıklanıyor. Burada söz konusu olan, herhangi bir suç işlemeyen bir ebeveyndir. Yargıç DCFS lehine karar vererek çocuğu alıkoymuştur. "

Bunun içine sinmesini bekle biraz. Devlet, bir ebeveynin (son derece kusurlu) bir testte COVID pozitif sonuç alması üzerine ellerinden çocuğunu çalmıştır! Birisi Z-O-R-B-A-L-I-K kelimesinin harflerini tek tek söyleyebilir mi? Bu durum,  DSÖ yetkilisi Michael Ryan tarafından Mart ayında,  insanların ailelerinden "güvenli ve saygın" bir şekilde uzaklaştırılacağı yönünde verilen uğursuz ve oksimoronik uyarının bir sonucudur. Ryan şu ifadeleri kullanmıştır:

"Bazı açılardan hastalığın iletimi, sokaklardan aile birimlerine geri çekildi. Şimdi gidip ailelere bakarak hasta olabilecek kişileri bulmamız ve onları uzaklaştırarak güvenli ve saygın bir şekilde izole etmemiz gerekiyor."

Mercola.com 'da yer alan habere göre CDC, yeni doğanların COVID testi için doğumda ebeveynlerinden ayrılmasını öneriyor. İnsanlar olan bitene uyanmadan önce durumun ne kadar kötüleşmesi gerekiyor?

Varsayım 9: Sosyal Mesafe Sağlam Bilimsel Kanıtlarla Desteklenmektedir

Temelsiz COVID varsayımlarından bir diğeri, tüm bu sosyal mesafe veya fiziksel mesafenin sağlam bilimsel kanıtlarla desteklendiğidir. Bu doğru değil. Mesafe ister 6 fit, ister 1,5 metre veya 2 metre olsun; buna göre virüs, hangi ülkede bulunduğuna bağlı olarak farklı mesafelere sıçrayabiliyor gibi görünüyor.  "Feci iki metre kuralını destekleyen hiçbir bilimsel kanıt yok" başlığını taşıyan makaleye göre:

“Dikkate değer Lancet incelemesi, bir metre veya daha fazla fiziksel mesafeyi destekleyen 172 çalışmadan kanıt sağladı. Bu etkileyici görünebilir, ancak tüm çalışmalar geriye dönüktü ve bulgularının güvenilirliğini zayıflatan önyargılardan muzdaripti. "

Bu arada İngiltere hükümet danışmanı Robert Dingwall şunları söyledi:

"Topluma, ekonomiye ve nüfusun fiziksel ve ruhsal sağlığına ciddi zarar vermeden [sosyal mesafe önlemlerini] sürdüremeyiz ... Gerçekten  bir kanıt temeline sahip olmayan bazı önlemlere uymanın çok daha zor olacağını düşünüyorum.. Demek istediğim, iki metre kuralı ansızın icat edildi… Bir metrelik mesafe için klinik ve deneysel ortamlarda yapılan iç mekan çalışmalarından elde edilen  belli miktarda bilimsel kanıt var. İki metrelik mesafe için ise hiçbir zaman bilimsel bir temel var olmadı, bu bir tür pratik kural. Ancak üzerine kurulu olduğu bir tür titiz bilimsel literatür bulunmuyor. "

Elbette, sosyal mesafenin işe yaradığı varsayımı, bulaşıcı  ve tüm hastalığın tek nedeni olan, farklı ve izole edilmiş bir SARS-CoV2 virüsünün var olduğu varsayımına dayanmaktadır ki bu da kanıtlanmamıştır.

Varsayım 10: Sağlıklı İnsanların Maske Takması Sağlam Bilimsel Kanıtlar Tarafından Desteklenmektedir

Bugün için sondan bir önceki varsayım, birçoklarının yüz bezleri ve yüz bebek pedleri demeye başladığı harika maskeler konusudur. Pek çok kişinin hala bağlı kaldığı COVID varsayımlarından biri, maske takmanın sağlıklı bireyleri virüsler nedeniyle hastalanmaktan koruduğu için "saygılı" bir eylem olduğudur. Bu düşünce açıkça yanlıştır.

"Gerçekleri Örten Maskeyi Çıkarmak: Çalışmalar, İnsanlığı Ortadan Kaldıran Maskelerin Sizi Güçten Düşürdüğünü ve Korumayacağını Gösteriyor" adını taşıyan bir önceki makalede de anlatıldığı gibi; maskeler sağlıklı insanlar için değil cerrahlar veya zaten hasta olan kişiler için tasarlanmıştır. Hasta insanların büyük solunum damlacıkları yoluyla bir hastalığı yaymasını durdururlar; iyi insanları korumak için hiçbir şey yapmazlar. Aslında, oksijen akışını kısıtlayarak yetersiz oksijenasyona (hipoksi) neden olurlar, bu da yorgunluğa, halsizliğe ve daha düşük bir bağışıklığa neden olur.

Daha düşük bir bağışıklığın sonucunda ise… hastalığa daha fazla yatkınlık oluşur. Daha önce yazdığım gibi, birçok kişinin kullandığı - kumaştan ev yapımı- maskelerin nanometre (nanometre = 10^-9 metre veya 0.000000001 metre) ile ölçülen bir virüsü durduracağını düşünmek bir şakadan ibarettir. Bunlar bir virüsü durdurmayacak, ancak sıcak ve nemli koşullar nedeniyle mikropların gelişmesini sağlayacak bir yuva haline gelecektir.

Bilimsel olarak düşünenler için, Dr. Russell Blaylock durumu şöyle açıklıyor:

“Bu bulguların önemi, oksijen seviyelerindeki düşüşün (hipoksi) bağışıklıkta meydana getirdiği bir bozulma ile ilişkili olmasıdır. Çalışmalar, hipoksinin, CD4 + T-lenfosit adı verilen viral enfeksiyonlarla savaşmak için kullanılan ana bağışıklık hücrelerinin türünü inhibe edebileceğini göstermiştir. Bunun nedeni, hipoksinin, T lenfositlerini inhibe eden ve Tregs adı verilen güçlü bir bağışıklık inhibitör hücresini uyaran 'hipoksi indüklenebilir faktör-1 (HIF-1)' adı verilen bir bileşiğin düzeyini artırmasıdır. Bu durum, COVID-19 dahil herhangi bir enfeksiyona yakalanma ve bu enfeksiyonun sonuçlarını çok daha ağır hale getirme aşamasını belirler. Esasen, maskeniz sizi çok daha yüksek bir enfeksiyon riskine sokabilir ve çok daha kötü bir sonuca neden olabilir. "

Varsayım 11: Ayrım Gözetmeyen Katil Virüslerin Bulunduğu Bir Dünyada Yaşıyoruz

Tüm bu sahte pandeminin en büyük varsayımı, virüslerin, türler arasında geçiş yapabilen ve insanları enfekte etmek için havadan insanların vücutlarına atlayabilen ayrım gözetmeyen katiller olduğu yönündedir. Aslında, sıradan bir virüsün doğası, sizi korkutmak ve toksik ürünlerine (Büyük ilaç şirketlerinin petrokimyasal ilaçları ve aşılar) olan talebi artırmak için mikrop teorisini ve bulaşma efsanesini destekleyen Tıp Endüstrisi tarafından körüklenen ana akım bilim tarafından tamamen yanlış anlaşıldı. Virüsler şeytanlaştırıldı.

"Virüs Muammasının Derinliklerinde - Her şeyi Sorgula" gibi daha önceki makalelerde tartışıldığı gibi, virolog Dr. Stefan Lanka virüslerin hastalığa neden olmadığı gerçeğini açığa çıkardı. Lanka 2017 senesinde, kızamığa bir virüsün neden olmadığını kanıtladığı Almanya Yüksek Mahkemesi'ndeki davayı kazanmasıyla ünlüdür. Lanka şöyle yazıyor:

“Haziran 1954'ten bu yana, bir test tüpünde doku ve hücrelerin ölümü, bir virüsün varlığının kanıtı olarak görülüyor… bilimsel mantık ve bilimsel davranış kurallarına göre, kontrol deneyleri yapılmalıydı… Bu kontrol deneyleri, bu güne kadar resmi bilim tarafından asla gerçekleştirilmedi. Kızamık virüsü davası sırasında, bu kontrol deneyini yapmak için bağımsız bir laboratuvarı görevlendirdim ve sonuç; dokuların ve hücrelerin, tıpkı "enfekte" olduğu iddia edilen materyalle temas ettiklerinde olduğu gibi, laboratuvar koşullarından dolayı öldüğü oldu."

Başka bir deyişle, hücreler bir virüs tarafından enfekte oldukları için değil, açlıktan ve zehirlenmeden (vücuttan aldıkları enerji ve besinlerden ayrıldıkları ve hücre kültürüne toksik antibiyotikler enjekte edildiği için) dolayı ölmektedir. "Virüslerle ilgili yanlış düşünceler: Virüslerin gerçek doğası" adlı bu harika video sunumu izlenmeye değer. Virüslerin doğasıyla ilgili birçok çarpıcı gerçeğin ana hatlarını çiziyor, örneğin:
  • Virüsler, hücrelerinizin içinden oluşturulur; vücudun dışından gelmez
  • Vücudun bir dış tehdit tarafından istila edilmesi nedeniyle değil, sistemik toksisitenin bir sonucu olarak ortaya çıkarlar.
  • Virüsler, vücut dokusu canlı bakteriler veya mikroplar için zehirlenmeden beslenemeyecek kadar toksik olduğunda toksik maddeyi çözer. Virüsler olmadan insan vücudu homeostazı sağlayamaz ve sistemik toksisite karşısında kendini ayakta tutamaz.
  • Virüsler çok özeldir. Vücuttaki belirli dokuları çözerler. Bunu antikorların yardımıyla yaparlar.
  • Vücudunuzda ne kadar fazla toksisite varsa, o kadar fazla viral aktiviteye sahip olursunuz.
  • Bir virüsün tek vektör aktarımı kan transfüzyonu veya aşılardır; aksi takdirde virüsler bir vücuttan diğerine atlayarak size bulaşamaz.
  • Virüsler doğaları gereği ayrımcıdır ve vücut tarafından belirli bir amaç için yapılmıştır. Ayrım gözetmeyen katiller değillerdir.
  • RT-PCR testi (kısaca PCR testi) virüsün kendisini değil, virüsten arta kalan  genetik materyali gözlemler (Bkz. Varsayım 2)
Sonuç: Tüm COVID Varsayımlarınızı Sorgulama Zamanı

İyi haber şu ki, bunlar varsayımlar; gerçekler değil. Yakından baktığınızda, COVID ile ilgili tüm resmi anlatının, kum üzerine inşa edilmiş bir kart evi olduğunu fark edeceksiniz. Resmi anlatı detaylı incelemeye karşı dayanıksızdır. Bu bilgi, COVID çılgınlığına yakalanmış ve beyni yıkanmış bir dünyada aklı başında ve özgür kalmanın anahtarıdır. Herkese duyurun. Kanıt, enformasyon ve bilgi varsayımları ve cehaleti ortadan kaldıracaktır.

Makia Freeman, 2 Temmuz 2020, The Freedom Articles (Not; Analiz orijinal linkten açılmadığı taktirde lütfen bu linki tıklayınız)

(Makia Freeman, alternatif medya / bağımsız haber sitesi The Freedom Articles'ın editörü; Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions'ın yazarıdır, http://ToolsForFreedom.com'da kıdemli araştırmacıdır. Freeman'ın yazıları, Steemit ve Parler sitelerinde yer almaktadır.)



Tamer Güner, 02.09.2020, Sonsuz Ark, Stratejik Araştırma, Çeviri



Kaynaklar:

  1. https://www.bitchute.com/video/9GWhQ4v9H53E/
  2. https://www.youtube.com/watch?v=g5f_6ltv7oI
  3. https://www.youtube.com/watch?v=3Fic2dlKlhw
  4. https: //thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic ...
  5. https: //off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifi ...
  6. https://www.fda.gov/media/134922/download
  7. https: //thefreedomarticles.com/covid-antibody-tests-here-comes-more ...
  8. https: //www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/tens -...
  9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219423/
  10. https: //www.cnbc.com/2020/06/08/asymptomatic-coronavirus-patients-a ...
  11. https: //www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demog ...
  12. https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6914e4.htm
  13. https: //www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/community/schools-childca ...
  14. https: //parentalrights.org/it-finally-happened-child-taken-due-to-c ...
  15. https://www.bitchute.com/video/CMPsWxDDTwMo/
  16. https: //articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/06/09/newb ...
  17. https: //www.telegraph.co.uk/news/2020/06/15/no-scientific-evidence -...
  18. https: //metro.co.uk/2020/04/25/two-metre-social-distancing-rule-con ...
  19. https: //thefreedomarticles.com/unmasking-the-truth-masks-weaken-don ...
  20. https: //thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question ...
  21. https: //davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka -...
  22. https://www.youtube.com/watch?v=MtWYQS3LFlE



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı