16 Ekim 2018 Salı

SA6982/SD1166: Belçika'da “Domuz Vebası” Salgını: Tetikleyen Gürcistan'daki Pentagon Deneyleri

Sonsuz Ark'ın Notu:
Aşağıda çevirisini yayınladığımız analiz Türkiye'de görülen benzer vak'aların kaynağını anlamamıza yardımcı olabilir. Türkiye coğrafyasına uygun olmayan Kenelerden geçen öldürücü Kanamalı Kırım-Kongo hastalığı, Rize'de hızla bütün bitkileri emerek yok eden Wampir Kelebekler, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Kulaca Mahallesi'nde iddiaya göre paraşütle tarlaya atılan çiftçiyi canından bezdiren haşere ilacıyla bir kısmı öldürülen cinsi belirlenemeyen binlerce böcek Türkiye'nin biyolojik silah saldırı altında olduğuna işaret edebilir...
Seçkin Deniz, 16.10.2018


Gürcistan’ın eski Sosyal Güvenlik Bakanı İgor Guiorgadze’nin kamuoyuna açıkladığı 100 000 sayfadan oluşan belgeler, Tiflis’teki (Gürcistan) Richard Lugar Merkezindeki Gilead Sciences laboratuarının, Pentagon adına kimyasal ve biyolojik silah deneyleri gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı [1].

Sözüm ona Hepatit C ile mücadeleye yönelik olarak gerçekleştirilen bu deneyler, 49’u kasten kurban edilen 73 hastanın ölümüne neden oldu.

Rus Savunma Bakanlığı biyolojik, kimyasal ve nükleer mücadele sorumlusu General İgor Kirillov’a göre, 2007-2018 yılları arasında Rusya’da domuz vebasından ölen hayvanların hücreleri, Georgie-2007 adıyla tanınan Richard Lugar Merkezindekilerle aynı.

Gürcistan’dan bir yandan Çin’e ve diğer yandan Rusya ve Baltık ülkelerine yayılan domuz vebası salgını dolayısıyla kaza sonucu ya da gönüllü olarak Gilead Sciences deneylerinden kaynaklanmaktadır.

Halen Belçika’da ortaya çıkan domuz vebası salgını, vebanın bulaştığı bölgelerden henüz uzak olduğu için bu fenomenle bağlantılı olmadığı düşünülüyordu. Öte yandan Wallon Bölgesi Tarım Bakanı René Collin, Belçika’daki salgının kökeninin, Lüksemburg kırsalında yer alan Lagland Askeri Üssü olduğunu ifşa etti. Baltık ülkelerinde düzenlenen NATO tatbikatlarına katılan askerler bu üste barınmaktadırlar.

Halen incelemesi süren belgelerin aynı zamanda Gilead Sciences ile halen Rusya’nın Güneyinde yayılmaya devam eden Kırım Kongo Kanamalı Ateşinin taşıyıcısı keneler arasında bir bağlantı olduğunu da ortaya koyabilir.

İgor Guiorgadze tarafından ifşa edilen belgeler arasında aynı zamanda hastalığın bulaştığı böcekleri serpiştirmede kullanılabilecek bir insansız hava aracının 8Drone) lisansı da yer alıyor; Darpa’nın mahsulün enfeksiyonu üzerindeki çalışmasıyla karşılaştırılacak bir keşiftir bu [2].

Rusya, konuyla ilgili olarak ABD’den açıklama talep etti ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü’ne (OIAC) şikayette bulunmaya hazırlanıyor.

Voltaire İletişim Ağı, 8 Ekim 2018, VoltaireNet



Seçkin Deniz, 16.10.2018, Sonsuz Ark, Çeviri, Çeviri ve Yansımalar



Kaynaklar:

[1] “Gilead Science’ın işlediği cinayetler Pentagon’un testlerini gizliyor mu?”, Tercüme Osman Soysal, Voltaire İletişim Ağı , 5 Ekim 2018.
[2] « Pentagon tahıl tarlalarını GDO’ya dönüştürme niyetinde », Voltaire İletişim Ağı, 8 Ekim 2018.




Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.


Seçkin Deniz Twitter Akışı