24 Ağustos 2018 Cuma

SA6707/KY13-AO198: İsrail'in Wampir Kelebekleri(!) Rize'de

"Benim korkum, başka başka kılığa bürünebilen bu vampirlerin ilaveten başka yerlere de sızmış olma ihtimallerinin olması."


Rize'de meyve, sebze ve hatta çaylıklara musallat olan ve onların suyunu emerek kurutan bir kelebek türü var. Yöre halkı bu kelebeklerin İsrailliler tarafından üretildiğini ve bir tür biyolojik silah olduğuna inandırılmış durumda. Bu iddiayı dillendirenlere göre de bu kelebeklerin ortaya çıkışı yani hikayeleri yaklaşık beş yıl ve o tarihten sonra da İsrail'liler bölgeye gelmiyormuş.

Kısaca; İsrailliler kendileri gelmeyince, temsilen yerlerine kelebekleri bırakmışlar bölgede. Halk bu kelebeklerden haklı olarak çok şikayetçi. Ancak mevzû İsrail'le ilişkilendirilince konu uluslararası bir hal aldığı için sorunu masaya yatırmak zorlaşıyormuş. Muhtemelen bu konuyu ele almak için bakanlar kurulundan karar çıkması gerekliymiş ve 5 yıldır bu yönde bir karar alınamadığı için soruna el atılamıyormuş.


Halkın gitgide endişelerinin arttığı, bugünlerde sorunu nasıl halledeceklerini hararetle tartıştığına şahit olunuyormuş. Bu doğrultuda çok ilginç görüşler ortaya atılıyormuş.O kadar ki, kelebekleri üzerimizden çekmesi için İsrail'e savaş açmamız gerektiğini söyleyenler bile varmış.



Bölgede yaşamayanlar bu durumu yadırgayabilir, altı üstü bir kelebek diyebilirler.

Ancak bu kelebekler bildiğimiz kelebeklerden değiller.


Hepsi aynı renk ve yecüc, mecüc gibi akşamdan sabaha milyon kez çoğalıyorlar.


Görüntüleri ise adeta vampirin kelebeğe dönüşmüş hali.




Bizler konuyu birçok kez haber bültenlerimize taşıdık, ancak konu yerel olmaktan çıkarak uluslararası bir hal aldığı için bir türlü istediğimiz neticeyi elde edemedik.

Gidişat öyle gösteriyor ki;.sonunda "İsrail'e savaş açalım, yenilirlerse kelebeklerini de alıp giderler" diyenlerin dediği olacak. Yani kesin olan bir şey var ki; İsrail'le diplomatik bir kriz yaşamadan bu sorunu çözemeyeceğiz.


Gerçekten durum ciddi..


Eğer İsrail kökenli vampirler kelebek şekline girebiliyorsa ne malûm başka şekillere girmemişlerdir, girmeyeceklerdir.


Hatta daha şimdiden başka şekillere girdiklerini bile söyleyen varmış.


Bu konuda farklı farklı adresler gösterenler var.


Ben de endişeliyim bazı yerlerle ilgili..


Mesela ben bu ÇAYTAŞ'tan endişeleniyorum.


Bu kuruluşun Çaykur'u emdiği söylendiğine göre işin içinde vampirler olmalı.


Eğer iddia edildiği gibi vampirler buraya girip emmişse zaten çaylıkların o malum kelebeklerden korunmasına da gerek yok. Nasılsa bu vampirler işi toptan bitirecekler, yollar aynı kapıya çıkacak..


Benim korkum, başka başka kılığa bürünebilen bu vampirlerin ilaveten başka yerlere de sızmış olma ihtimallerinin olması.


Bu ürkütücü tablo karşısında nasıl bir çözüm önerirsiniz, bölge halkı bu işleri savaşmadan , sulh içinde halletmek istiyor..


Acaba önerileriniz neler olur?



Adnan ONAY, 24.08.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri







Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı