17 Haziran 2018 Pazar

SA6329/KY1-CÇ513: "Zalimler için Yaşasın Cehennem!"

"Size öyle böyle değil.. pek fena acıyorum.. Türkiye o eski Türkiye değil bunu göremiyorsunuz.. yazık!"


Hüngürdek mustafi vaizin müntesipleri kendilerine sadece şu soruyu sorsalar biraz biraz kuşkulanabilir de.. sanırım sormuyorlar.. soru çok basit;


"Ulan bu adam bize 2012'den bu tarafa bir sürü peygamberli rüya ile muştu verdi.. la bir teki de çıkmadı ya? Bundan öncekilere inanıyorduk.. test etme imkânımız yoktu.. iyi de altı yıldır bir tek rüya çıkmaz mı? Bu işte bir hile var.. bu adam kuvvetle muhtemel sahtekâr olmasın?"


Müfteri-müptezel-müfsid hüngürdek mustafi vaizin müntesiplerine öyle böyle değil epey bir acıyorum.. hem epey bir acıyorum ki sormayın.. yine bir rüya ile sarhoş durumdalar.. 25 haziranda abilerinin-ablalalarının tıkıldıkları kodeslerden çıkacaklarına, yine mankurtameliyesi gerçekleştirdikleri dershanelerine kavuşacaklarına inanıyorlar.. bu rüya ile sarhoşlar.. bir de adalet sözcüğüne sarılmışlar ki sormayın..


"Zalimler için yaşasın cehennem!" bugünlerde bu dövizi (sloganı) çokça duyacaksınız.. her slogan (döviz) söyleyenin kimliğini ele verir.. bir cani kendisini mahkum eden hakime kolayca zalim diyebilir.. müfteri-müptezel-müfsid hüngürdek mustafi vaizin müntesiplerine sorarsanız kendileri masum inlerine girenler, onları mahkum edenler de zalim.. işte bu mankurtlar bugünlerde bu sloganı (25 hazirana kadar) söyleyip duracaklar.. 

Onlara "evet zalimler için yaşasın cehennem.. ki hali hazırda her bir zalim ve müfteri şakirt abiler-ablalar cehennemi yaşamaktalar.. yakında kripto abi ve ablalar da o cehenneme atılacaklar.. bu dünyadaki cehennemi yaşadıkları gibi ahirette de ebu lehebe-ebu cehile nemrut ve firavuna komşu olacaklar!"deyin

Bu rüyanızın da fos çıkacağını gönül rahatlığıyla söylüyorum.. 2012'den bu yana kulağınıza fısıldanan rüyalar gibi olacağını adım gibi biliyorum.. ulan ahmak şakirt, efendinin Ekmeleddin güzellemesiyle nasıl coştuğunu hatırlasan ya.. ne oldu? 

Şimdi de kulağınıza fısıldanan rüya öyle fos çıkacak.. ne yağlıkazık meftunun ne traktör şoförünün esamesi okunmayacak.. tıpkı Ekmeleddin gibi.. 


Ha.. farz-ı muhal umduğunuz oldu.. dikkat et.. farz-ı muhal diyorum.. yine umduğun olmayacak.. kodesten salıverilen abilerin-ablaların bir teki suratını kaldırıp millete bakamayacak.. geçti o günler.. her birinin suratına tükürecek her bir ehl-i insaf..


Gelelim diline pelesenk ettiğiniz adalet sözcüğüne.. 


Söyleyin, mektup yazın efendiniz müfteri-müptezel-müfsid hüngürdek mustafi vaiz gelsin adalete teslim olsun.. şurada farz-ı muhal rüyanızın gerçekleşmesine kaç gün kaldı?.. Ne güzel aklanır on yedi gün sonra.. siz de bayram edersiniz he..


Size öyle böyle değil.. pek fena acıyorum.. Türkiye o eski Türkiye değil bunu göremiyorsunuz.. yazık! 


Hadi iyi rüyalar....




Cemal Çalık, 17.06.2018,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre



Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı