1 Aralık 2017 Cuma

SA5251/KY13-AO148: Kılıçdaroğlu, CHP ve Ahlâk

"Yani "Erdoğan'ın yurt dışında milyar dolar hesapları var" deyip, sonra yakınlarından bazılarının ticareti nedeniyle yaptığı para transferi dekontlarını göstereceksin ve bu ahlâki olacak öyle mi?"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiası 'Erdoğan'ın yurt dışındaki bankalarda milyar dolarlar parası olduğu' yönündeydi ve bunun belgelerini açıklayacağını belirtmişti.


Peki neyi açıkladı?


Kılıçdaroğlu grupta 'Erdoğan'ın yurt dışındaki milyar dolarlarlık hesabı' diye bazı yakınlarının ve ilişiği olmayan birinin Man adasında açılmış bir hesaba yurt içi transferini gösterdi.


Şimdi iddia edilenle, gösterilenin ilgisi ne?


Gösterdikleri bir ticari faaliyetin para transfer dekontu. Yani her ticaret erbabının yaptığı türden şeyler.. Dekontlar doğru olsa da suç bunun neresinde?

Eğer ortada bir suç varsa belge dediklerini gidip savcılığa verirsin.


Ortada suç olmadığı için bu kez olayın ahlaki olmadığını, zira Man adasında hesap açmakla Türkiye'ye vergiden imtina edildiğini öne sürüyor Kılıçdaroğlu ve partililer.


Yani "Erdoğan'ın yurt dışında milyar dolar hesapları var" deyip, sonra yakınlarından bazılarının ticareti nedeniyle yaptığı para transferi dekontlarını göstereceksin ve bu ahlâki olacak öyle mi?


Bunların suç ve ahlâk tanımları bile akla ziyan!


Bakın suç arıyorsanız İlgezdi'nin rezidanslarını, Buz rezidanstaki daireyi araştırın.


Torunu bebek yaşta sigorta yapmak, milyonluk rezidanslarının kaynağını açıklayamamak bunlara göre ahlâki demek ki .!




Adnan ONAY, 01.12.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar




Sonsuz Ark'ın Notu:  

CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına kanıt olarak gösterdiği belgeleri(!) basına vermemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in "Elindeki belgeleri mesai bitmeden savcılığa bildirmesi' çağrısı sonrası CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Parti Meclisi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu

"Arkadaşlar, sayın genel başkanımız ilk günden bu yana bu bir suçtur, suç işlenmiştir diye ifadesi var mı? Böyle bir değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok. Sayın genel başkan hiçbir zaman bugüne kadar suçtur ya da suç değildir demedi. Suç ekseninde bir değerlendirme de yapılmamıştır."

Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı