17 Nisan 2015 Cuma

SA1271/TG112: WinNews/ Haber Penceresi 5 (10.04.2015-17.04.2015)

WinNews 5/ İçerik:
Teksas Sınırında IŞİD Eğitim Kampı, 33 ABD Şehrinde Evsizlere Yiyecek Vermek Yasak, Dünyada Rothschild Merkez Bankası Bulunmayan 3 Ülke Kaldı

Amerika Teksas sınırından 8 mil uzaklıkta IŞİD Eğitim Kampı

1- Teksas Sınırında IŞİD Eğitim Kampı

Washington-Hükümet denetleyicisi Judicial Watch organizasyonu tarafından yayınlanan yeni bir raporda (1) IŞİD tarafından Teksas sınırından birkaç mil ötede bir eğitim kampı işletildiğine dikkat çekildi. Raporda yapılan bu uyarının devamında Jucidial Watch tarafından geçen aylarda yayınlanan raporlarda bahsedilen ve Meksika-ABD sınırından geçerek Teksas’ta ele geçirilen İslamcı teröristlerin varlığı vurgulandı.

Organizasyon, sadece geçen kış aylarında federal yetkililer ve Teksas Kamu Güvenliği Departmanı tarafından McAllen and Pharr’da birçok IŞİD terör grubu üyesinin yakalandığını belirtti. 

Organizasyon tarafından yapılan bu uyarılar Ülke Güvenliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla çatışmaktadır. Bakanlığa göre güney sınırında IŞİD kaynaklı bir tehdit bulunmamaktadır.

Organizasyon tarafından en son yayınlanan raporda IŞİD kampına yönelik elde ettikleri bilgilerin kaynağının Meksika ordusundan bir subay ve bir Meksikalı federal polis müfettişi olduğu belirtilmektedir. 

Judicial Watch raporunda: “Terörist grup tarafından kurulan kamp tam olarak, Meksika’nın Chihuahua eyaletinde yer alan Ciudad Juárez’in batısındaki “Anapra” olarak bilinen bölgede, Amerika sınırından 8 mil uzaklıktadır. Aynı kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Ciudad Juárez’in batısında, Puerto Palomas’ta yer alan bir diğer IŞİD hücresi, Amerika’ya kolay erişim için New Mexico kasabaları Columbus ve Deming’i hedef almaktadır” ifadeleri yer alıyor.  
  
(1)http://www.judicialwatch.org/blog/2015/04/isis-camp-a-few-miles-from-texas-mexican-authorities-confirm/

Kaynak: http://www.wnd.com/2015/04/isis-running-training-camp-on-texas-border/


2- 33 ABD Şehrinde Evsizlere Yiyecek Vermek Yasak



 National Coalition for the Homeless (NCH) (Evsizler için Ulusal Koalisyon) tarafından yayınlanan raporda (1) 33 ABD şehri tarafından evsiz insanlarla yiyecek paylaşımının yasaklandığı veya yasaklama değerlendirilmesinin yapıldığı belirtilmiştir. Dört yerel bölgede, hükümet tarafından verilen hizmet yerine, ihtiyaç sahiplerine yiyecek dağıtımı yapan özel gruplara, para cezası verilmesi, grubun dağıtılması veya hapisle cezalandırılmasına karar verilmiştir. Bunlar:  (Raleigh, N.C.; Myrtle Beach, S.C.; Birmingham, Ala.; ve Daytona Beach, Fla.)

Bu cezalara sebep olarak hükümet tarafından evsizliğe karşı yürütülen programlara bu şekilde sekte vurulmasının önüne geçilmesi gösterilmektedir. Fakat uygulamaya bakıldığında evsizlerle yiyecek paylaşımının yasaklandığı bu yerlerde aynı zamanda evsizliğin sert ve cezai önlemlerle kriminalize edildiği ve cezayı gerektiren bir durum gibi değerlendirildiği görülmektedir. Şehir sınırları içerisinde evsizliğin çok olumsuz bir durum olarak değerlendirildiği bu yerlerde, ezilen insanlar tek çareyi burayı terk etmekte bulmaktadır. 

Örneğin Tampa’da kamu yerlerinde uyumak ve kendi eşyalarını yerleştirmek suç olarak görülmektedir.  Kolombiya ve Güney Karolayna’da polise evsizleri şehir dışına çıkarma yetkisi verilmiştir. Detroit Polis yetkilileri, evsizleri illegal bir şekilde şehir dışına çıkarmakla suçlanmaktadır.   

BM tarafından yayınlanan bir raporda ABD’nin evsizleri kriminalize etmesinin “ayrımcılık, gayri insani bir davranış ve aşağılayıcı bir tutum” olduğu vurgulanmıştır. 

(1) http://nationalhomeless.org/wp-content/uploads/2014/10/Food-Sharing2014.pdf
Kaynak: http://www.mic.com/articles/91055/in-33-u-s-cities-it-s-illegal-to-do-the-one-thing-that-helps-the-homeless-most

3- Dünyada Rothschild Merkez Bankası Bulunmayan 3 Ülke Kaldı 



Rothschild ailesi yavaş ve fakat bilinçli bir şekilde dünyadaki tüm ülkelere merkez bankalarını kurdular. Bu onlara olağanüstü zenginlik ve güç sağladı.

2000 senesinde dünyada Rothschildlere ait merkez bankasının yer almadığı yedi ülke bulunuyordu. Bunlar; Afganistan, Irak, Sudan, Libya, Küba, Kuzey Kore ve İran’dı.

Bu ülkelerin daha önce olduğu gibi şimdi de Batı medyasının hedefinde yer alması bir tesadüf değildir. Bunun en önemli sebeplerinden birisi bu ülkelerde Rothschild’lere ait bir merkez bankasının bulunmamasıydı. Bir ülkede Merkez Bankası kurmak için atılacak ilk adım o ülkeye ölçüsüz kredi vererek ağır borç yükü altına sokmaktır. Bu şekilde Merkez Bankası’na borçlanan ülke Rothschild’lerin de denetimine girmiş olacaktır. Eğer ülke kredi istemezse bu ülkenin başkanı bir suikastla ortadan kaldırılarak yerine Rothschild yanlısı biri geçirilir. Eğer suikast başarılı olmazsa, ülke terör mazeretiyle işgal edilir ve Merkez Bankası zorla kurulur.

Merkez bankaları Rothschild banka grupları tarafından illegal olarak kurulan özel bankalardır. 230 yıldan beri faaliyetlerini sürdüren aile, gezegendeki tüm ülkelere girmeyi başarmış; liderleri, hükümetleri ve kabinelerini fiziksel ve ekonomik yıkımla tehdit etmiş, sonrasında merkez bankalarına kendi adamlarını yerleştirerek ülke bütçelerini kontrol altına alarak yönetmişlerdir. 

Hükümetler tarafından yapılan tertipleri makro seviyede kontrol altında tutan Rothschildler, çizgi dışına çıkılmadığı takdirde günlük hayattaki küçük değişimlerle meşgul olmamışlardır.  
2003’te dünyada Rothschildlerin Merkez Bankası sahibi olmadığı ülkeler; Sudan, Libya, Küba, Kuzey Kore ve İran’dır. 

11 Eylül saldırıları, Afganistan ve Irak’ı işgal etmek ve buralarda Merkez Bankaları kurabilmek için bilinçli olarak tertiplenmiştir. 

 2011’de dünyada Rothschildlerin Merkez Bankası sahibi olmadığı ülkeler; Küba, Kuzey Kore ve İran’dır.

Kaynak: http://bigvalleydiscountstore.blogspot.com.tr/2011/10/only-3-countries-left-wo-rothschild.html



Tamer Güner, 17.04.2015, Sonsuz Ark, Çevirmen Yazar, Çeviri, WinNews



Seçkin Deniz Twitter Akışı