7 Mayıs 2024 Salı

SA10734/SD3104: Filistin-Gazze, Siyonizm-İsrail, Soykırım, ABD Üniversitelerindeki Protestolar, Aşırı Solcu Bernie Sanders-İlerici Enternasyonal...

 Sonsuz Ark/ Evrensel Çerçeveye Yolculuk

"Din bitti, ırk bitti, millet bitti, cinsiyet bitti, ne kaldı? Hayvanlaştırma, işte aşırı sol ilerici enternasyonalin amacı sizi hayvanlaştırmak, Gazze'deki parçalanmış çocuk onun umurunda değil."

Dostlar, birkaç not düşmek istiyorum tarihe izninizle:

Herkes her şeye aynı yerden bakmaz, aynı şeyleri görmez ve elbette herkesin baktığı ve gördüğü kendisine, ama ben başkalarının da baktığı yerden bakmayı asla ihmal etmem, bütünü görebilmek emek ister çünkü, ne var ki ben de insanım ve her şeyi gördüğümü iddia etmiyorum, ama sizden daha çok emek sarf ettiğimi siz çok iyi biliyorsunuz, izin verin de sizden daha çok şey görebileyim, gücenmeyin olmaz mı?

7 Ekim Hamas saldırısı büyük ahmaklıktı, ihanetti, tuzaktı, yazdım bana kızdınız, şimdi soruyorum sizce o ahmaklığı görememeniz kimin suçu? 7 aydır o münafık ümmetiniz, o entelektüel ruhunuz ne yapabildi, ne yaptı ya da ne yapmak istedi de yapamadı?

Soykırımı bitirmenin tek yolu vardı: savaş.. 25 Şubat 2024'te "Bana 2 düzine TB3, 3 Düzine Akıncı verin Şeytan'ın yatağı Telaviv'i yerle bir etmeye gideceğim... ağlayıp sızlayarak bir yere varamayacaksınız..., " dedim., siz ne dediniz? Hımmm hımm hımm..

Avrupa'da Amerika'da bir avuç insan yürüyor 'vay diyorsunuz herkes Filistin'e destek yürüyüşünde', yok işte, o işler öyle değil... çoğu Müslüman ve vicdanı olan ülkelerinin ürettiği vahşete tahammül edemeyen o ülkenin yerlileri var aralarında; her Avrupalı doğduğu andan itibaren satanizmin gücünü bilir ve siner..

Ezber ve küçük örnekler üzerinden 'Vay Filistinlilere destek veriyorlar' diyerek seviniyorsunuz

Keşke ben de sevinebilseydim...

Ama 'Akıl' böyle çalışmaz, 7 Ekim ahmaklığını savunamadınız, şimdi de Amerikan üniversiteleri destek veriyor diye seviniyorsunuz

Solcu Filistinlilere ve İslamcı Hamas’a eşit bakıyorsunuz farktan haberiniz yok.

Aşırı sol İlerici Enternasyonalin koordinatörü Yahudi Bernie Sanders, geçmişte sağcı-solcu, laik-dindar, kapitalist-komünist, sufist-islamist, Türkçü-Kürtçü tasarlayan ve üreten sizleri bunlar üzerinden birbirine düşüren diğer Yahudiler gibi çalışıyor; şeytani yapının Siyonizm karşıtı olarak ortaya koyduğu yeni bir şey var artık aşırı sol ilerici enternasyonal çalışıyor satanistler... Fransa'da aşırı sağ tarafta çalışan da yine bir Yahudi; Éric Zemmour.

Din bitti, ırk bitti, millet bitti, cinsiyet bitti, ne kaldı? 

Hayvanlaştırma, işte aşırı sol ilerici enternasyonalin amacı sizi hayvanlaştırmak, Gazze'deki parçalanmış çocuk onun umurunda değil.

Siyonist soykırımcı İsrailli Yahudiler aylardır üniversiteleri kimin koordine ettiğini araştırıp duruyorlar, buldular;

Ve Filistinliler için harekete geçirici güç o, 

Bernie Sanders... 

3 Mayıs 2024'te yaptığı paylaşım:

"Protestolar olmasaydı, hala ayrıştırılmış bir ülkede yaşıyor olurduk. Protestolar olmasaydı, kadınlar hala ikinci sınıf vatandaş olurdu. Protestolar olmasaydı, LGBTQ+ topluluğu hala kimliklerini saklıyor olurdu." Bernie Sanders, 3 Mayıs 2024

O da satanist bir Yahudi, Siyonizme destek zamanı bitti şimdi karşıda.. İTC'yi düşünün, siyonist-mason Yahudi liderliğini okumuşsanız tıpatıp benzerliği görürsünüz...

ABD'de öyle kafana göre çıkıp protesto edemezsin, ruhunu çeker alır CIA, FBI. çünkü büyük plan ABD devleti eliyle yürütülüyor...

Dikkatle izleyelim, sadece Filistin için mi bu riski göze alıyor bu akademisyenler, aşırı sol ilerici enternasyonalin etkisi nedir mesela?:

‘Filistin’e destek’ gösterisine katılan Emory Üniversitesi ekonomi Profösörü Caroline Fohlin ile Felsefe Bölümü Başkanı Noelle McAfee ters kelepçe ile gözaltına alındı."

İki akademisyen kadını ters kelepçe ile gözaltına alma, protesto gösterileri yapılan kampüslerde binaların tepesine keskin nişancılar dikmek de birer şov.

ABD'de herkes bilir kolayca prof olamazsın ve kolayca üniversitelerin üst yönetimine geçemezsin... oradaysan onların emirlerine uyduğun içindir, kalkıp keyfince protesto etme hakkın yoktur.

Bu kadar.


Süren Gelişmeler:

Bernie Sanders'in oyunu sürüyor:

TRT Haber, 2 Mayıs 2024:

"Columbia Üniversitesi’ndeki Gazze Dayanışma Kampı dağıtıldı, 300 kişi gözaltına alındı."

The Washington Post, 2 Mayıs 2024:

"Gazze Şeridi'ndeki soykırım savaşını protesto eden Amerikan polisi tarafından gözaltına alınan öğrencilerin sayısı 1.700'e yükseldi."

Akşam Gazetesi, 2 Mayıs 2024:

ABD California Üniversitesi'nde devam eden Filistin'e destek gösterisine İsrail yanlısı maskeli bir grup saldırdı:

*Siyonistler Filistin kampını kışkırtmaya çalışıyor
*Gözüme bir taş attılar. Bacağıma bir çekiç fırlattılar ve kolumu kestiler

Twitter, 2 Mayıs 2024:

Amaç Gazze soykırımı üzerinden yeni bir komünist taban oluşturmak, ilerici enternasyonal yahudi Bernie Sanders'in oyunu:

Cumhuriyetçi Teksas Senatörü Ted Cruz:

"Üniversitelerdeki Yahudi karşıtı protestolar (Yahudi) George Soros ve (Yahudi) Rockefeller Kardeşler Fonu tarafından finanse ediliyor."

Twitter, 2 Mayıs 2024:

ABD polisinin sadece 2 hafta içinde üniversite kampüslerinde tutukladığı öğrenci, akademisyen ve diğerlerinin sayısı 2000’i geçti

Twitter, 2 Mayıs 2024:

Bu arada Bernie Sanders,  Soros, Rockefeller dışındaki Siyonist Yahudiler çalışıyor:

ABD Temsilciler Meclisi’nde kabul edilen yasa tasarısına göre, ABD Eğitim Bakanlığı'nın üniversitelere sağladığı fonları kesmek ve kampüslerdeki öğrencileri cezalandırmak için kullanabileceği “antisemitizm” tanımı genişleyecek

Antisemitizm sayılacak şeyler:

•Yahudilerin Hz. İsa’yı öldürdüğünü söylemek
•İsrail devletinin ırkçı olduğunu belirtmek
•Ülkelerin İsrail’i kayırdığını söylemek
•İsrail’in politikasının Nazilerin politikalarına benzediğini belirtmek
•Yahudilerin medyayı ve siyaseti kontrol ettiğini iddia etmek 
•Yahudileri veya bir devlet olarak İsrail'i Holokost'u uydurmak veya abartmakla suçlamak.
•İsrail devletinin eylemlerinden Yahudileri toplu olarak sorumlu tutmak

Tasarının Senato’da da onaylanması gerekiyor

VOA, 3 Mayıs 2024:

Tam beklediğim gibi, taban genişliyor.

VOA: "Gazze’ye destek için ABD üniversitelerinde başlayan öğrenci protestoları dünya genelinde hızla yayılıyor. Son olarak Kanada, Fransa, Avustralya ve Meksika’daki üniversitelerde öğrenciler Gazze için protestolar düzenledi."

Seçkin Deniz, 07.05.2024, Sonsuz Ark, Ağacın Çürümüş Yaprakları-72, Sorgulamalar




Okuma Parçası: 

BBC: ABD kampüslerindeki Gazze eylemleri yayılıyor: Bir üniversite mezuniyet törenini iptal etti, 26 Nisan 2024

ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde geçen hafta başlayan İsrail karşıtı Gazze gösterileri ülke genelindeki onlarca kampüse yayıldı.

Polis, Atlanta eyaletinde bulunan Emory Üniversitesi’nde kamp kurmak isteyen eylemcilerle çatıştı. Eylemin dağıtılması için göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanıldığı belirtiliyor. Ancak polis plastik mermi kullanılmadığını savundu.

Geçen haftaki eylemlerde gözaltına alınanlar arasında kızı da bulunan Demokrat Partili Kongre Üyesi İlhan Omar, Columbia Üniversitesi’ndeki eylemcilere katıldı.

Omar BBC’ye yaptığı açıklamada, geçen hafta Columbia Üniversitesi’nde polise kampüste göstericilerin kurduğu kampı dağıtma yetkisi verilmesinin, hareketi ülke geneline yaydığını söyledi.

Omar “Bu, sadece 70 kişiyle başlamış bir hareketti. Columbia Üniversitesi üzerlerine gitmeye ve ifade özgürlüklerini ihlal etmeye karar verdiği için şimdi ulusal ve uluslararası düzeyde yayıldı” dedi.

Başkent Washington’da yüzlerce üniversite öğrencisi Georgetown’dan George Washington Üniversitesine yürüdü.

Southern California Üniversitesi, 10 Mayıs’ta yapılması planlanan ana diploma törenini iptal etti.

Üniversite, yeni güvenlik önlemleri nedeniyle tören için kampüse beklenen çok sayıda ziyaretçinin gözden geçirilmesi için süre gerektiği vurgulandı ve “Sonuç olarak geleneksel olarak 65 bin öğrenci, aileler ve arkadaşlarını kampüsümüze getiren ana sahnedeki tören iptal edildi” denildi.

Üniversite ayrıca, ayrıntı vermediği güvenlik tehdidi nedeniyle Müslüman öğrenci Asna Tabassum’ün veda konuşmasını da iptal etmişti.

Syracuse, New York’a giden ABD Başkanı Joe Biden “Genocide Joe- Soykırım Joe” yazılı pankartlar taşıyan 100 dolayında eylemci tarafından protesto edildi.

Boston’daki Emorson Koleji, Los Angeles’taki Güney California Üniversitesi ve Austin’deki Texas Üniversitesi’nde 200’den fazla kişi gözaltına alındı.

Gazze’deki İsrail saldırılarını protesto eden öğrenciler Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesi, Michigan Üniversitesi, California Üniversitesi, Berkeley ve diğer okullarda kamp kurdu.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD genelindeki üniversite eylemlerini “dehşet verici” diye tanımlamıştı.

Netanyahu “Amerika’nın üniversite kampüslerinde olanlar dehşet verici” demiş ve Filistin yanlısı eylemcileri, önde gelen üniversiteleri ele geçiren “antisemitik güruh” diye tanımlanmıştı.

İsrail Başbakanı ayrıca “Yahudi öğrencilere saldırıyorlar. Yahudi akademisyenlere saldırıyorlar. Kınanmalı ve su götürmez bir şekilde kınanmalı. Ama böyle olmadı. Bazı üniversite rektörlerinin tepkisi utanç verici” demişti.

Gösteriler genel olarak barışçıl geçerken, kampüslerde Yahudi karşıtlığının yükseldiği haberleri de var.

Columbia Üniversitesi’ndeki bazı Yahudi öğrenciler BBC’ye güvende hissetmediklerini söyledi. Başka Yahudi öğrencilerse gösterilere destek verdiklerini belirtti.

İsrail’in Gazze’deki saldırılarına yönelik protestolar, bir hafta önce polisin eylemcilerin çadırlarını yıkmaya çalışırken, 100’den fazla kişinin tutuklanmasıyla ABD geneline yayıldı.

Columbia Üniversitesi’ndeki eylemciler, okulu ziyaret eden Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson’ı protesto ettiler.

Tüm kampüste Filistin bayrakları ve “gerçek Amerikalılar Gazze’nin yanında, “eğitimi askerden arındırın” ve “Gazze’de üniversite kalmadı” gibi sloganlar yazılı pankartlar görülüyor.





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.
  4. Sonsuz Ark Yayınlarının Kullanımına İlişkin Önemli Duyuru için lütfen tıklayınız.

Seçkin Deniz Twitter Akışı