17 Temmuz 2019 Çarşamba

SA7839/KY13-AO286: FETÖ'nün Siyasî Ayağı

"15 Temmuz’u bir kez daha hatırlayın!"


“15 Temmuz darbesi, bölgeyi şekillendirmeye çalışan aktörlerin, stratejik hedeflerinin önünde engel gördükleri bir hükümeti devirme ve ülkeyi Türkiye’yi teslim alma hamlesiydi.” 
Mustafa Güldağı (Kuşatma)

Darbeciler onlarca uçaklarla, tankla, tüfekle, köşe başlarına diktikleri keskin nişancılarıyla insanları katlederken, darbeciler ülkenin Cumhurbaşkanını ele geçirmek, öldürmek için hareket etmişken, Başbakan, Bakanlar, Parlamenterler büyük tehlike altındayken sen hava alanına iniyorsun, o havaalanını kuşatmış olan darbecilerin tanklarının arasından geçiriliyorsun ve belediye başkanının evine gidip bu manzaraları izliyor, olanları adeta zevkle izliyorsun.

Sonrası zaten malum;

Şimdilerde, 15 Temmuz’dan sonra Başbakan olacağını söyleyen, darbe öncesi iki de bir, ülkeyi kan gölüne çeviren darbecilerin sloganı olan “yurtta sulh, cihanda sulh” sloganıyla algı yerleştirmeye çalışanla, varlığını Kandil’e borçlu olup, Kandil’den emir almadan adım atamayanlarla, liderinin oğlunun elinden partisini alıp, darbecilere yem edenlerle bir araya gelerek kurduğun ittifakla hainlerin darbeyle elde edemediklerini siyaset üzerinden elde etmeye çaba sarf ediyorsun..

Akıl danıştığın, danışman olarak yanında olanların bir kısmı ihanetinin cezasını çekiyor olsa da sende eleman eksikliği yok! Etrafına topladığın her tür maskelilerle görevini yerine getirmek için canla başla çalışıyorsun..

Birlikte epeyce insanı kandırmaya gücünüz de yetti. Geçmişte darbecilerin bu ülkeye yaşattıkları acıları bilen bu halk, bu acıları çabuk unuttu..

Ancak, ne yaparsanız yapınız, bu milletin sağ duyusu ihanetçilerin gerçek yüzünü bir gün açığa çıkaracak, onların maskesi dökülecek..

Aramızdaki yağmacılar, istismarcılar, çıkarcılar, sinsiler, gizlenmiş hainler, kriptolar da elbet o gün açığa çıkmış olacak.. Onların da akibeti farklı olmayacak..

Bu ülkenin feraseti, hainleri inlerinden bulup çıkarmaya, onlara hak ettiği cezayı vermeye fazlasıyla yeter...

15 Temmuz’u bir kez daha hatırlayın!

Ve sakın yeni tezgâhlar kurmaya kalkmayın...



Adnan ONAY, 17.07.2019, Sonsuz Ark, Konuk Yazar, Gündem'in Düşündürdükleri





Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı