6 Haziran 2018 Çarşamba

SA6265/KY37-AZ286: FETÖ-PKK Rotasının Neresindesin Muharrem Bey?..

"Muharrem Bey, kampanyanıza Selahattin Demirtaş ziyaretiyle başladınız, FETÖ’cülere af sözüyle sürdürüyorsunuz, bu arada vatanseverler de hedefinizde, siz gerçekte kimsiniz?.."


Önce, TGRT’deki Gündem Siyaset’ten başlayalım, katılımcılardan biri, Ece Sevim Öztürk… Serbest  gazeteci olarak tanıtıyorlar. (Serbest gazeteci, youtube’de görüntü döndüren değil, basın kartı taşıyan gazetecinin telif anlaşmalarıyla yayın organlarına çalışması anlamına gelir. Herkese gazeteci dersek, ekranlar, FETÖ’cü, PKK’lı dolar.)

Ece Sevim Öztürk, programda 15 Temmuz gecesi ve Deniz Kuvvetleri’yle ilgili bir belgesel yaptığını söylüyor, izliyorum, berbat bir algı operasyonu, hedefi, o gece yaşanılanları çarpıtarak FETÖ’cü alçakları kurtarmak.

Belgesel dediği, sanki yurtdışında hazırlanmış da seslendirmesi bu şahsa bırakılmış tipik bir FETÖ operasyonu kimliğinde…

Hedefi, 15 Temmuz’u başkaları yaptı, FETÖ’nün üzerine yıkıldı fikrini savunmak…

Öztürk, programın bir yerinde, TSK’nın FETÖ’den temizlenmesini sağlayan FETÖMETRE’nin yapımcısı olduğunu Nedim Şener’in “Kahraman” Hainler kitabından öğrendiğim Tümamiral Cihat Yaycı ile ilgili iddia dile getiriyor: "Cihat Yaycı, zaten Ahmet Zeki Üçok’un FETÖ bağlantılı olduğunu söylediği bir isimdir," diyor.

TSK içinde FETÖ ile ilgili ilk mücadeleyi başlatmış, emekli savcı Ahmet Zeki Üçok’u arayıp soruyorum, doğru mu? 

“Olur mu hiç öyle şey Cihat amirali yakından tanırım, çıktığım her programda, onun bize kazandırdığı FETÖMETRE’nin neden devletin diğer kurumlarında uygulanmadığını söyleyen bir insanım” diye söze başlıyor, “Bu hanımın bu tür laflar ettiğini duydum, sanıyorum FETÖ bağlantılı bir operasyonun devamı, tabii bu işlere savcılar bakmalı” diye sürdürüyor.

Bir insan, FETÖ ile mücadelenin önemli bir ismini bir yalan ile neden hedef alır? Cevap belli, di’mi?..

Şüpheleniyorum, sosyal medya etkinliklerine bakıyorum, gazeteciyim, yargı makamı değilim ama, açık söyleyeyim, “kripto”dan öte FETÖ’cü bir kimliğin güçlü ipuçlarını görüyorum, savcılar meseleye nasıl bakar bilemem…

Araştırma sırasında bir gerçekle de karşılaşıyorum, Ece Sevim Öztürk, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 25 yıllık dava arkadaşı, sağ kolu Reşat Şahin Öztürk’ün eşi!..

Vatanseverin apoletine uzanan el…

Bu bağlantı, İnce’nin BAE tarafından finanse edilen FETÖ’cü yayın organı Ahval’e konuşup, seçilmesi halinde KHK’larla tasfiye edilmiş FETÖ’cülere iade-i itibar sözü vermesiyle ilişkili olabilir mi, belki, ama işi vatansever bir komutanın apoletlerini sökmeye kadar vardırması tabii ki manidar.

2.Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Temel Metin, 15 Temmuz gecesi, darbeci Semih Terzi’nin üzerine sekiz kişilik infaz timi gönderdiği vatansever bir asker. Başarılı olamadılar, Korg.Metin, “HDP ile ittifak stratejisi doğrultusunda” Kılıçdaroğlu’nun karşı çıktığı Afrin Harekatı’nın  başarılı komutanı oldu. İnce’nin FETÖ ve PKK’yı ezip geçmiş bir komutanın apoletleriyle uğraşmasının perde arkasında ne tür ilişkiler var, tabii ki merak konusu.

Özellikle, yakın aile dostu, Ece Sevim Öztürk, FETÖ ile mücadelenin bir başka kahramanı Tümamiral Cihat Yaycı’yı hedef alıyorsa…

FETÖ-PKK ittifakının neresindesin?..

Karşımızda, seçim bildirgesinde FETÖ ve PKK’dan hiç söz etmeyen  ama, Öcalan’ın hedeflediği Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartını hayata geçirmeyi vaad eden bir CHP var!.. O şart hayata geçtiği anda biz hendek-barikat savaşını boş yere yapmış olacağız bilin…

Başa dönelim: Muharrem bey, kampanyanıza Selahattin Demirtaş ziyaretiyle başladınız, FETÖ’cülere af sözüyle sürdürüyorsunuz, bu arada vatanseverler de hedefinizde, siz gerçekte kimsiniz?..


Yazının orijinali için tıklayınız...


Ardan Zentürk, 06.06.2018, Sonsuz Ark, Konuk Yazar

Ardan Zentürk Yazıları
 


Sonsuz Ark'ın Notu: Ardan Zentürk Beyefendi'nin çalışmalarının, 'bir bölümü verilerek kalanını ana siteye linkle yönlendirme' formatı ile yayınlanması için onayı alınmıştır.  Ek olarak aşağıda yazının kaynağı ve aktif linki verilmiştir. Seçkin Deniz, 06.09.2015




Yazının İlk Yayınlandığı Yer: Star Gazetesi:
http://www.star.com.tr/yazar/fetopkk-rotasinin-neresindesin-muharrem-bey-yazi-1349970/


Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı