15 Aralık 2017 Cuma

SA5330/KY13-AO151: Siyonistler'in Hedefi'nde Kim Varsa Birleşme Adresi de Orasıdır

"Eğer, birlikte olmamızı sağlayacak adımlar atma yerine kendi içimizde ayrılıklara düşersek; bir gün siyonist katillerin Osmanlı'ya yaptığını şimdi de bizlere yapacağından eminiz."


Yahudi, Museviliği bir ırk dinine dönüştürerek din olmaktan çıkarmıştır. O nedenle siyonist yahudiler kendilerini museviliğe bağlı dindar yahudiler olarak görürler. Teorilerini, yahudilerin seçilmiş, üstün ırk olduğu düşüncesine dayandıran yahudiler diğer insanları ise alt-insan kategorisinde değerlendirirler.

Bu düşüncede olandan insanlık beklemek elbette saflık olur. Düşüneceğimiz ilk şey, insanlığı bu zalimlerden korumaya çalışmak olmalı.. Bunların kötülüklerinden korunmak için ise güçlü olmak tek çıkar yoldur. Güçlü olmanın ilk maddesi ise birlik, beraberlik içerisinde olmak.. Bundan başka seçeceğimiz yok.

Bu birliği sağlayacak olan değerlere önem vermek, bu değerleri geliştirmek ise hepimizin öncelikli görevi.

Eğer, birlikte olmamızı sağlayacak adımlar atma yerine kendi içimizde ayrılıklara düşersek; bir gün siyonist katillerin Osmanlı'ya yaptığını şimdi de bizlere yapacağından eminiz.

Birlik ve beraberliğin nerede olması gerektiğine gelince; adres çok net: siyonistler kimi hedef görüyor ve onu yok etmeye çalışıyorsa, birleşme adresi de orasıdır...



Adnan ONAY, 15.12.2017, Sonsuz Ark, Konuk Yazar






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı