4 Aralık 2017 Pazartesi

SA5272/ÇY1-EK2: "Hollywood Çocukların Kanıyla Ziyafet Çeken Parazitlerin Yatağıdır"

Mel Gibson:
Hollywood’un elitleri insanlığın düşmanlarıdır ve sürekli olarak menfaatlerimize saldırmaktalardır, çocukların kutsallığı da dâhil olmak üzere Tanrı tarafından yasaklanmış her şeyi yıkıyorlar.”



Mel Gibson: Hollywood Is ‘Den Of Parasites’ Who ‘Feast On Blood Of Kids’

Hollywood stüdyoları masum çocukların kanıyla yıkanmıştır. Mel Gibson’ın iddialarına göre bebek kanı Hollywood’da çok popüler ve para birimi olarak kullanılıyor.

Mel Gibson son filmi Daddy’s Home 2’nin tanımında şunları söyledi: 


Hollywood’un elitleri insanlığın düşmanlarıdır ve sürekli olarak menfaatlerimize saldırmaktalardır, çocukların kutsallığı da dâhil olmak üzere Tanrı tarafından yasaklanmış her şeyi yıkıyorlar.”


Bu Hollywood’da gizli bir sır. Bu insanların kendi dinleri, manevi öğretileri, kendi sosyal ve manevi çerçeveleri var. Kendi kutsal metinleri var- inanın bana, onlar gerçekten hasta- ve Amerika’nın temsil ettiği şeylere daha fazla ters düşemezlerdi.



Mel Gibson, Cuma günü BBC'deki Graham Norton Show'da göründü ve sahneye çıktıktan sonra sahne arkasında yeşil odada misafirlere Hollywood elitlerinin gerçek doğası hakkında şok eden bilgiler verdi.

Gibson, 2006 yılında Hollywood tarafından liberal ortodoksluğa karşı olan endüstri ve dünya görüşlerini paylaştığı için kara listeye aldıktan sonraki son on yılda Hollywood sisteminin dışında kendi fikirleri üzerinde çalışmak için zaman harcadığını açıkladı. Gibson, "Bunu nasıl nazikçe söyleyebilirim bilmiyorum. Hollywood’ da pedofili kurumsallaşmış."


Çocukları kullanıyor ve istismar ediyorlar.


"Her yıl çok sayıda çocuğu kullanıyorlar. Onların manevi inançları şöyle; eğer onları çağırırsanız, çocukların enerjilerini sömürüyorlar. Buna bayılıyor ve üzerinde yükseliyorlar.


Ne demek istiyorum? Bu bir tür sanatsal ayrıştırma değil. Onlar çocukların kanını içip etlerini yiyorlar. Bunun, onlara daha fazla hayat kazandıracağına inanıyorlar. Çocuk ölmeden önce ruhu ve bedeni acı çekerse bunun onlara ekstra hayat kazandıracağına inanıyorlar.


Çoğumuzun içinde yaşam boyunca yol gösteren yaratıcı ve sevecen bir güç var. Bu insanların elinde bu yok. Onlara göre bunun tam tersi."


Hollywood sistemi içinde ve dışında 30 yıl geçiren Mel Gibson'a göre endüstrinin elitleri "acı, travma, stres, istismar ve acıdan besleniyor."


Hollywood masum çocukların kanında boğuldu. Uzun süredir pedofili ve yamyamlık ile ilgili tüm referanslar sembolik ya da üstü kapalıydı. Ancak bana 2000’li yılların başında uygulamamam için tanıtıldı. Bu konuda şimdi konuşabilirim, çünkü bu insanlar, yöneticiler, onlar öldü. 


Cinsel istismara uğramış bir bebeğin kanının "zenginleştirilmiş" olduğu ve çok değerli olduğu düşünülmektedir. Paranın gezdiği eller, iyilikler, geri ödemeler –hiç bir fikriniz yok-. Bebekler kendi başlarına çok fonksiyonlu para birimidir. Bebekler, yüksek kaliteli havyar, kokain, elmas ve bifteklerinin premium markalarıdır. "


Ancak Gibson'a göre bu, bir ayın lezzet sapıklığı değil. Normal günahlarından sıkılan kadınlar ve erkekler arasında popüler.


"Bu yeni bir şey değil. Biraz araştırma yaparsanız bunun metafizik, simya fenomeni olduğunu göreceksiniz ve tarihin tüm karanlık dönemlerinde sahnenin arkasında bulabilirsiniz.


"Geçtiğimiz birkaç yüz yıldır gizli toplumlar tarafından sosyal programlama ve zihin kontrolü için kullanılan karanlık, çok boyutlu gizli sanat ve uygulama, çağımızda Amerika'da Hollywood tarafından zirveye yükseltildi."


Dmitry Baxter , 30 Kasım 2017, YourNewsWire




Eyüp Kaan, 04.12. 2017, Sonsuz Ark, Çevirmen- Çırak Yazar,

Eyüp Kaan Yazıları


Metnin orijinali:

http://yournewswire.com/mel-gibson-parasites-blood-kids/






Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark manifestosuna aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı