8 Nisan 2016 Cuma

SA2731/KY13-AO62: Bu iktidara Düşen Öncelikli Görev

"Bu örgütü tümüyle çözmek için il il taramalar yapılmalı ve yönetici şemasının, yapılanma haritasının çıkarılması gereklidir."


Ak Parti iktidarı ülkemizi abluka altına almak için her türlü entrikaya başvuran dış güçlerle işbirliği yapan paralel cemaate en geniş imkanları sundu. Neredeyse her şey onların tekeline verildi. O nedenle bu yapının sistemin kılcal damarlarına yerleşmesinin en önemli sorumlusu Ak Parti iktidarıdır.

Sonuçta bunların gerçek yüzü deşifre olmuş ve iktidar bu yöndeki hatasını itiraf etmiştir. Ancak bu yetmez.. Bu iktidar sisteme yerleşen ve varlığının devamı için vatan hainleri dahil her kesimle kirli ittifaklara giren bu yapıyı sistem içerisinden tümüyle temizlemelidir.

Bunun yapılması ülke için kaçınılmaz bir zorunluluktur. A dan Z ye bu yapıyla irtibatlı olan her ne ve her kim varsa bunlar tespit edilmeli, ülkede mevcut tüm birimlerin bu yapıdan temizlenmesi için merkezden çevreye dairenin içinde kalanlar kontrol altına alınmalıdır.

Bunun nasıl yapılacağı ise bellidir. 

Bu örgütü tümüyle çözmek için il il taramalar yapılmalı ve yönetici şemasının, yapılanma haritasının çıkarılması gereklidir. Eğer bu yapılmazsa uykuya bırakılmış ekiplerin ortaya çıkarılması uzun zaman alacaktır ve gizlice yürüttükleri faaliyetler belirlenemeyecektir. 

Yapılacak geniş taramalar sonucunda ortaya çıkan tablo doğrultusunda yapının elinde bulunan (tabi kaçırılmamış olan kalmışsa) halkın cebinden himmet diye çıkan, suistimallerle, korumacılıkla, hile ve düzenbazlıkla vs. elde edilen tüm mal varlıkları önce kayyuma devredilmeli ve kayyum marifetiyle belirlenecek raporlar doğrultusunda yapıdan arındırılmalıdır. 

Böylece bu yapının haksız kazançlarla zengin ettiklerinin ortaya çıkması da sağlanabilecektir.

Sonuçta; bu yolla kamudan, halktan çalınanların kamuya, halka iadesi sağlanmış olacaktır.

Adnan ONAY, 08.04.2016, Sonsuz Ark, Konuk Yazar

Seçkin Deniz Twitter Akışı