23 Mart 2014 Pazar

SA605/KY4-FM8: Müşteki ve İntizar/ İnsanların Göğüslerine Zehir Fısıldayanlar

“Allah’ım, bu azgınları Sana şikâyet ediyorum!”

Allahım! Sana şikâyet ediyorum!

İnsanların mahremine sinsice sokulup, mahremini faş edenleri sana şikâyet ediyorum. Bunu Senin verdiğin “Müslüman” adını alarak yapıyor oluşlarından ötürü daha şedittir şikâyetim! Gönlümü burkan Sen’in verdiğin adı kullanmalarıdır. Pisliklerini, çirkefliklerini örtmek için Senin verdiğin adı kullanan bu sefilleri Sana şikâyet ediyorum!

Allahım! Sana şikâyet ediyorum müfterilikte sınır tanımayan ve kendilerine “müslüman” diyen bu azıp sapmışları.

Sana şikâyet ediyorum!


“Ocakları sönsün! Evleri başlarına yıkılsın!” diye haykıran bedbahtların kursaklarından kustukları sözcükler gibi sözler çıkmayacak ağzımdan, ben sadece bunları yapanları, böylesi sözleri sarf edenleri Sana şikâyet ediyorum! Sen şikâyet mercilerinin en yücesisin! Sen her şeyden münezzehsin! Sen adil olansın! Adaleti emredensin! Şikâyetim bu yüzden Sana’dır.

Yalnız Sana sığınır, yalnız Senden yardım dilerim.

Mazlumların yanında durmayıp kol kıranları aklamaya çalışanları Sana şikâyet ediyorum.

Felçli olmasından dolayı sürekli tekerlekli sandalyeyle dolaşan Ahmed Yasin, 67 yaşında bir sabah namazı sonrasında, yine tekerlekli sandalyesiyle camiden çıktığı esnada işgal güçleri tarafından planlanan bir cinayette, atılan füzelere hedef olarak şehit oldu. Bu Şehid’in yanında değil de bu mazlumu şehid edenlerin ölümlerini “çığır açan devlet adamı” diye gündemine alanları Sana şikâyet ediyorum!

Ülkesi ellerinden alınanların değil, pervasızca, pişkince gasıpların yanında duranları Sana şikâyet ediyorum! Yananların, yakılanların değil; yakanların yanında duranları Sana şikâyet ediyorum!

Allahım nasıl da haykırmıştı bu mazlum;

“Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felâketler karşısında? Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok, Allah için ve ümmetin namusu için kızacak?”

“Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken?”

Ben utanıyorum sen, şahitsin Rabbim! Allah’ım utanmazları da Sana şikâyet ediyorum! Mazlumların derdiyle dertlenenlerin yolunu kesenleri de Sana şikâyet ediyorum. Dünyanın dört bir yanında mahrum, yoksun olmuşların derdine karınca kararınca yardıma çalışanların önünü müstekbirlerle birlikte kesmeye çalışan bu sapkınları Sana şikâyet ediyorum!

"O ağır iftirayı ortaya atanlar, sizden bir gruptur. Bu olayı kendiniz için kötü bir şey sanmayınız. Tersine o sizin için iyidir. O grubun içinde bulunan herkes payına düşen günahın cezasını görecektir. Suçun büyük bölümünü omuzlarında taşıyan o grubun elebaşısı ise büyük bir azaba çarpılacaktır. O iftirayı işittiğinizde erkek-kadın bütün mü'minlerin, kendileri hakkında hüsnü-zan besleyerek, özlerine leke kondurmaya yanaşmayarak '`Bu apaçık bir iftiradır" demeleri gerekmez miydi? Bu konuda dört şahit göstermeleri gerekmez miydi?" (Nur 11-12-13)

Hem kendilerini Senin verdiğin adla tanıtma gayretindeler, hem de ölçütlerini ayaklar altına almaktan çekinmiyorlar.

Allahım, ey alemlerin Rabbi! Sen “Dört şahit getirin!” ölçütünü vaz ettin, onlar kursaklarında pişirdikleri çirkeflikleri fısıldadılar kulaklara. Kalpleri karartmaya, akılları bulandırmaya çalışıyorlar iplere üfleyenler gibi. Bunların şerrinden Sana sığınıyorum! Kulaklara fısıldayan bu sefihleri, bu fasıkları Sana şikâyet ediyorum!
Pederast eğilimlerini gizleyip dillerine topraklarımda kimsenin caiz görmediği “Muta nikâhı”nı dolayanları Sana şikâyet ediyorum. Evli barklı kadınların iffetini düşünmeden, iftira atanları Sana şikâyet ediyorum!

Evet; Sen dört şahit emrettiğin halde bunu görmezden geldikleri vakıadır. Bir tek kişinin dahi görmediği bir şeyi evli-barklı kadınlara iftira etmekten çekinmeyen bu azgınları Sana şikâyet ediyorum!

Sen bu pederast eğilimli sefihleri ıslah et Rabbim!

Sinsi vesvesenin peşinden koşanları Sana şikâyet ediyorum!

İnsanların göğüslerine zehir fısıldayanları Sana şikâyet ediyorum!

Vesvesecilerin şerrinden Sana sığınıp, vesvesecileri Sâna şikâyet ediyorum!




Fikri Muhayyer, 23.03.2014, Sonsuz Ark



Seçkin Deniz Twitter Akışı