8 Nisan 2020 Çarşamba

SA8493/81KY1-CÇ712: Asparagas'tır Asparagas..

"Genel savaş (seferberlik) hukuku uygulansın.. salgın (pandemi) da bir savaştır.. hem diğer savaşlara nazaran daha tehlikeli, daha şedit, daha acımasız bir savaştır.. yalana, infiale yol açacak üfürmelere düşman taraftarı olarak önlem alınmalıdır.. "


Habisin biri bir filmden mi, başka bir yerden mi yoksa photoshop marifetli mi bilinmez.. bir foto paylaşmış.. rahibeler maske yapıyor bilmem kaç adet imam ne yapıyor?

Be habis hiç 'Vefa Gurubu' diye bir şey duydun mu? Hah işte gurup maske yapıyor diye övdüğün insanların ülkesinde, huzur evlerinde yaşlılarını kendi başlarına ölüme terk edilen ülkelere inat, yaşlılara, ihtiyaç sahibi kimsesizlere sahada ihtiyaçlarını gideriyor.. hastalanma pahasına yapıyor.. duydun mu? 

Ne gezer?.. Duyamazsın.. sağırsın.. körsün.. göremezsin.. kalbin kararmış.. her fırsatta habisliğinin gereğini yaparak rahatlıyorsun.. hırsından kudur.. köpür.. ve dahi geber.. sorduğun 'İmamlar ne yapıyor?'un yanıtını al..

***

"Berlin İçişleri Senatörü Andreas Geisel, yaptığı açıklamada, eyalet yönetiminin satın aldığı, koronavirüs ve enfeksiyona karşı koruma sağlayabilen "FFP-2" maskelere Tayland'ın başkenti Bangkok'ta ABD'nin el koyduğunu söyledi." Seçkin Deniz



Asparagastır asparagas.. batılı, evropalı devlet böyle yapa.. onlar ortadoğulu mu? 🤣🤣🤣



Fransa’nın hastaneleri ve huzurevleri için sipariş ettiği maskelerin Çin’de uçağa yüklendiği sırada ABD tarafından fiyatının iki katına satın alındığı belirtildi. Paca Bölgesi ve Fransa Bölgeler Birliği Başkanı Renaud Muselier, bölge yönetiminin Çinli üreticilere milyonlarca cerrahi maske sipariş ettiğini, parasını ödediğini, ürünün sevkiyata hazır olduğunu, ama son anda “bir şeylerin yaşandığını” anlattı. RT France’a konuşan Muselier, “Fransa’nın siparişi bu sabah Çin’deki yükleme bölmesindeyken ABD tarafından peşin para karşılığında satın alındı ve Fransa’ya gelmesi gereken uçak direk ABD’ye uçtu. Bize gelmesi gereken uçak içindeki yükü ile resmen çalındı” dedi.

Tübe tübe.. evropalı bir devlet, batılı, insancıl bir devlet büle bir şey yapar mı? asparagastır (aman mustağripler görmesin bu haberi)😂🌹

Genel savaş (seferberlik) hukuku uygulansın.. salgın (pandemi) da bir savaştır.. hem diğer savaşlara nazaran daha tehlikeli, daha şedit, daha acımasız bir savaştır.. yalana, infiale yol açacak üfürmelere düşman taraftarı olarak önlem alınmalıdır.. Macaristan kadar olamayacak mıyız? Yalana, üfürmelere 5 yıl hapis cezası kararı aldı.. bizim neyimiz eksik? 🙃🌹



Cemal Çalık, 08.04.2020,  Konuk Yazar, Sonsuz Ark, Siyasi Hatıralar, Kafa Koçanıma Göre


Facebook 




Sonsuz Ark'tan

  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.

Seçkin Deniz Twitter Akışı