16 Temmuz 2018 Pazartesi

SA6501/AŞ87: Darbelerin Planlandığı Merkez Pentagon'dur, NATO'dur; Sorgulamayacak mıyız?

"Bu iş artık eski usûllerle yürümeyecek... Çocuklarımızı kendi ahmaklıklarımızdan da korumaya mecburuz.."



'Kimi kimden koruyacağız?', önce buna karar vermemiz lazım. 15 Temmuz NATO askeri darbesine giden yolu yapanlar, oralara kendi taşlarını döşeyenler kimler? Döşenen taşlar hangileri mesela, sadece FETÖ'den mi ibaret? Bizi 66 yıldır bataklığa sürükleyen o yolda ilerlemeye devam etmek mümkün mü? Bu yolda gidersek, yani NATO'da kalarak yürümeye devam edersek, tekrar tökezlemeyecek miyiz?

İşte Kürecik'e diktikleri Füze kalkanı, ne oldu hemen sonrasında Irak ve Suriye'yi parçaladılar, insanlarını öldürdüler, kanını içtiler, sürdüler; ne yapabildik? Ne işe yarıyor NATO? NATO'nun içimizdeki tetikçilerini ayırt edebildik mi? Çocuklarımızı kimden nasıl koruyacağız, kendi hayatımızı ve vatanımızı NATO'dan nasıl koruyacağız?

NATO'dan kalmaya devam edersek Amerika, İsrail, Yunanistan ve Rum kesimi ile 2010'dan beri yaptığı Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı Nobel Dina-İntikam kod adlı tatbikatları yapmaktan vaz mı geçecek? Simülasyon tatbikatlarında Türkiye'yi düşman göstermeyi aklından geçirmeyecek mi? Ne zamana kadar kararsız kalacağız, biz 15 Temmuz Zaferi'ni NATO'ya karşı kazanmadık mı? O halde bunu ne zaman sorgulayacağız?

Çocuklarımıza NATO gibi kan emici bir satanist organizmayı miras olarak bırakamayız...

Daha dün Brüksel'de NATO toplantısında Türkiye'den bekledikleri şeyi ilan etmediler mi? Suriye-Irak'ta, yani bizim topraklara NATO üssü kurmak istiyorlar. Ne için? Bize Suriye ve Irak'tan gelen tehditleri yine NATO ve BMGK üyesi ülkeler tasarlamadılar mı?

ABD'nin çıkarları için kurulmuş olan NATO bu kez üs kurarken orada meşrulaştırarak kan dökmek amacında ve ABD maliyeti Türkiye dahil herkese yüklemek istiyor. Kürecik İran'a karşı kuruldu, NATO üssü de İran'a karşı kurulacak güya..  ve bir de artık bütün ABD, Avrupa, Çin ve İsrail kaynaklı teröristleri çektikleri, bitmiş bir DAEŞ'i bahane ediyorlar.

Kürecik'te İran'a karşı kalkan kurdular, Türkiye-İran ilişkilerini bozdular ve sonra Irak'ı İran'a teslim ettiler, istedikleri gibi kan döktüler, ama Irak'ı böldürtmedik, bu kez İran'ı bölmek için Suriye-Irak'a üs kuracaklar...

Biz bu kan çanağından çıkmalı ya da hayır demeyi öğrenmeliyiz... NATO'yu kendi çıkarlarımız için kullanmalıyız ya da NATO'nun müslüman öldürme aracı olarak kullanılmasına engel olmalıyız.

İşte Afganistan, NATO üssü var ve biz de oradayız, havaalanının güvenliğini sağlıyoruz ve Amerikalılar her gün müslüman öldürüyor ya da örgütlerine öldürtüyorlar. Türkiye'nin NATO'daki varlığı müslüman ülkelerde yapılan katliamlara meşruiyet kazandırma aracı olarak kullanılıyor. Bunu artık tartışabilmeliyiz.

Biz artık Yeni Türkiye'yiz. NATO'daki katilleri 15 Temmuz 2016'da durdurduk; artık hakkımız var ya onları terbiye edeceğiz ya da onların yolundan ayrılacağız...

Karnımızdan konuşmayı bırakacağız, '15 Temmuz FETÖ darbesinin arkasındaki güçler' diyerek karanlığa konuşmayacağız... TBMM bunu araştıracak, raporlaştıracak ve NATO'ya yaptırım uygulayacağız...

Bu iş artık eski usûllerle yürümeyecek... Çocuklarımızı kendi ahmaklıklarımızdan da korumaya mecburuz..

Bir daha hiç bir satanistin Türkiye'de çocuklarımıza zarar vermesine ihtimal veremeyiz...


Arif Şahin, 16.07.2018, Sonsuz Ark, Şaşkınların Tarihi 87






 Sonsuz Ark'tan
  1. Sonsuz Ark'ta yayınlanan yazılardan yazarları sorumludur. 
  2. Sonsuz Ark linki verilerek kısmen alıntı yapılabilir.
  3. Sonsuz Ark yayınları Sonsuz Ark Manifestosu'na aykırı yayın yapan sitelerde yayınlanamaz.





Seçkin Deniz Twitter Akışı